CATEGORIES

Punainen on minun värini

19.3.2018

Pääsääntöisesti suosin pukeutumisessani neutraaleja värejä, kuten valkoista, mustaa, harmaata ja kamelinruskeaa. Mutta jos niiden rinnalle tulisi valita yksi suosikkiväri, olisi se varmaankin punainen. Punainen on rohkean voimakas väri. Se uhkuu voimaa, rakkautta ja intohimoa. Minulla on paljon punaisia vaatekappaleita ja käyttänytkin niitä runsaasti. Saattanette muistaa tämän kokopunaisen housupuvun, sivuraidallisen housutrendin tai hehkuvan punaisen pooloneuleasun? Olihan vain luonnollista, että romantiikan pääkaupungissa päälle valikoitui taas paljon punaista.

beret KN COLLECTION
shirt GINA TRICOT
leather pants ANDIATA
shoes DIOR
bag YSL

Pariisissa tuli käytettyä punaista baskeria, korkokenkiä, neuletta ja vielä lopuksi himoitsin hehkuvan punaista käsilaukkuakin. Punaisen lisäksi pidän myös erityisen paljon kiiltävän smaragdinvihreästä ja hattaraisen hempeän vaaleanpunaisesta sekä tipunkeltaisesta. Esimerkiksi sähkönsininen, purppura ja oranssi ovat taas värejä, joita en koe niin omakseni.Viihdyin erinomaisesti tässä Marianne-karkkia muistuttavassa kauluspaidassa. Raita on aina klassinen valinta ja punainen tuo siihen raikkaan rohkean tvistin.

Kuvat Metti Forssell

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Peppi

  Moikka! Olet kirjoittanut paljon ajasta USA:ssa, olisi kiinnostavaa kuulla myös lisää elämästä Hollannissa! Mitä on ikävä, mitä ei todellakaan? Itselläni ehkä muutto Hollantiin syksyllä, ja olisi kivaa kuulla hieman kokemuksia.
  Ihanaa keväänalkua! :)

  • Hei hyvä idea! Tosiaan Hollannissa asuessani en vielä kertonut juuri mitään itsestäni tai asuinpaikastani niin jäänyt kokonaan kokemukseni Englannista tai Hollannista kirjoittamatta. Itse rakastan Hollantia, asuinhan siellä yli 7 vuotta. Ehdottomasti tämä menee pohdinnan alle! :)

 • Katariina

  Aivan mielettömän kaunis pariisitar?
  Mielenkiintoista oli kuulla sinun suosikkivärejä, itse koen myös punaisen yhtenä minun voimaväreistä.?
  Minusta on mukavaa miettiä/kuulla mikä väri sopisi kellekin ja itselle sekä päinvastoin mikä ei tunnu niin omalta. Joskus olisi kivaa saada ammattilaisen tekemän väri”analyysi”. ?
  Ihanaa viikkoa sinulle ja perheellesi!❤

  • Kiitos ihanuus. Punainen on kyllä ihmeellisen voimaannuttava! Minä olen itseasiassa ollut värianalyysissa, mutta en ihan suoraan sanottuna sille perusta… Mutta onhan se mielenkiintoista kuuulla! Kiitos ihana ja ihanaa viikkoa! <3

 • Tiia

  Onko tämä uusinta uutta ginasta tämä paita?

 • Haidi

  Vitsi miten ihana Pariisitar asu :) punainen kyllä sopii sulle hyvin. Mulla sähkönsininen on enemmän ollut se oma juttu ja juhlamekot tms on usein tummansinistä. Yksi punainen maxi löytyy kaapista ja sitäkin kyllä rakastan, mutta jotenkin sininen on enemmän se oma väri!

  • Kiitos ihanuus <3 Sähkönsininen on UPEA väri – minulle ja väreilleni vaan jotenkin liian kylmä :/ Mutta on hyvä kun on löytnyt noin oma väri! <3