CATEGORIES

Talven luottoasu

28.3.2018

Arkeni luottoasu näillä kylmemmillä säillä on ollut mustat nahkahousut yhdistettynä lämmittävään kashmirneuleeseen. Ne ovat vain äärimmäisen toimiva yhdistelmä. Nahkahousut ovat särmikkäät, pehmeän mukavat päällä ja lika on helppo puhdistaa vaikkapa mukana kulkevilla Wet Wipes -puhdistuspyyhkeillä. Kashmirvilla taas materiaalina hengittää, on hemmottelevan pehmeä vasten ihoa ja pitää aina juuri sopivan lämpimänä. Materiaalin parhaan puolet tulevat esiin juurikin kun se on suoraan ihoa vasten, mutta toimii se kerrostettunakin.

My outfit
knit SOFT GOAT
shirt ANDIATA
leather pants SAMSOE & SAMSOE

Mini’s outfit
knit POLO RALPH LAUREN
jeans BENETTON

Kuten olen maininnut, olen tällä hetkellä erityisen tykästynyt off shoulder-neuleisiin. Pidän tästä Soft Goatin yksinkertaisesta mallista, jonka alle voi pukea kauluspaidan saadakseen erilaista ilmettä. Tämä kokonaisuus on toiminut loistavasti arkiasuna. Lasten kanssa liikkuessa jalkaan on valikoitunut valkoiset Superstarit mustilla raidoilla. Työtapaamiseen on menty myös samassa asussa, mutta kengiksi valinnut mustat nilkkurit. Hyvin yksinkertaista, mutta toimivaa.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanssuin

  Hei!
  Nuo korvakorut??!! Aivan upeat!

  • Kiitos! Ostin ne Pariisin-matkalta! :)

 • A

  Heippa, ihanat asu ja korvikset! Olen silmäillyt itselleni samantyylisiä Chanelin korviksia Vestiairen sivuilta ? Oletko ostanut omasi uutena Chanelilta? ?

  Kiitos ja mukavaa pääsiäistä!

  • Moikka! Eikö olekin nätit ja raikkaat? Ostin omani Chanelin liikkeestä uutena viimeisimmällä Pariisin-matkalla. Sitä samaa! :) toivottavasti löydät omasi! :)

 • Haidi

  Ihanan yksinkertaisen kaunis asu! Musta harvemmin menee pieleen ja eri tekstuurit tuovat asuun ihanaa eloa :) ja nuo korvikset on kyllä upeat!

  • Se on totta! Musta ja valkoinen on niin turvallinen ja toimiva valinta :D Ja kiitos <3