CATEGORIES

Hyvää pääsiäistä!

30.3.2018

Hyvää pitkäperjantaita kaikille. Pitkän viikonlopun ansiosta moni suuntaa minilomille pois kaupungista. Meidän perheen pääsiäinen vietetään hyvin arkisissa merkeissä. Mieheni on pitkälti töissä seuraavat päivät, mutta sunnuntaina saadaan kaikki olla ihan vain kotona. Silloin odotetaankin pääsiäispupua kylään  ja vuorossa olisi taas vuotuinen munien metsästys pupun jättämän aarrekartan avulla! Meillä ei nimittäin virvottu vielä tänäkään vuonna. Askartelimme kyllä virvontaoksat, mutta meidän poikia ei kiinostanut sitten yhtään lähteä virpomaan. Enpä heitä siihen pakottanutkaan, joten katsotaan josko sitten ensi vuonna olisi se vuosi, kun he siitä innostuvat. Vai käykö niin, että tämä traditio jää meidän perheeltä tyystin? Itselläni on hurjasti ihani muistoja lapsuusajan virpomisista ja odotin sitä hurjasti joka vuosi, mutta en tiedä onko tämä vanha perinne jo hiljalleen kuolemassa?

coat ZARA
knit MY GRANDMOTHERS OLD (!)
leather pants ANDIATA
shoes ADIDAS

Mikäli teilläkin pääsiäinen vietetään rauhallisissa merkeissä on podcastien kuuntelu rentoa seuraa pääsiäisherkkuja valmistaessa. Totuttuun tapaan maanantaina julkaisimme taas uuden Metti & Hanna podcast-jakson. Kuudennessa jaksossa keskustelemme itsevarmuudesta sekä siitä miten se eroaa itsetunnosta ja itseluottamuksesta. Mitä on terve itsevarmuus? Miten se ilmenee? Miten itsevarmuutta voi vahvistaa? Ja onko netin negatiivinen kommentointi vaikuttanut meidän itsevarmuuteemme? Uusimman jakson voit kuunnella täältä.

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä teille kaikille!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ninni

  Jos teidän perhe ei tee jotakin, niin se ei automaattisesti tarkoita sitä että perinne olisi katoamassa. Eli en usko että virpomis -perinne on hiipumassa. Erikoinen päätelmä.

  • Anteeksi, ilmaisin itseni huonosti. Tarkoitin, että onko perinne meidän perheen kohdalla sitten hiipumassa – itse kun rakastin pienenä virpoa.

 • Anna

  Hanna, muistanko oikein, että julkaisit joskus sellaisen ruokalistan, jossa oli reseptit kuukauden aterioihin tmv? En löydä tätä haulla, mutta tälläinen muistikuva minulla olisi… Kiitos ihanasta blogista!!! :)

  • Hei on! Katsopa 40 arkiruokaa lista! :) Jos et löydä haulla niin ilmota niin etsin sen sinulle! :)

 • Haidi

  Tuo tokavika kuva sinusta on upea, niin kaunis! :) täällä pääsiäinen menee Italiassa ystävien kanssa ja vitsi on ollut kyllä ihana reissu tähän mennessä! Pääsin viimein sinne Venetsiaan ! Ja mitä virpojiin tulee minunkaan luona ei yhtäkään käynyt, tosin kerrostalo ja lapsiperheitä ei meillä taida juuri olla. Mutta itsekin muistelen lämmöllä omia virpomisiakoja, sitä aina niin odotti ja se oli aina niin ikimuistoista :)

  • Voi kiitos! Ja että! Mahatavaa että pääsit matkaan! Nauti – Venetsia on upea! Ja itseasiassa ei meilläkään käynyt virpojia :(

 • Saana Riekkola

  Tyttöjen juttu virpominen.

  • On meillä ystäväperheissä pojatkin virponeet, mutta meidän kundit eivät vain innostuneet :O