CATEGORIES

Pr-viikko

28.4.2018

Kulunut viikko oli pressipäivien täyteinen. Helsingin monet PR-toimistot sekä lukuisat merkit kutsuivat alan toimijoita tutustumaan heidän syys/talvi 18 mallistoihin. Tapahtumia on ollut aamusta iltaan, eikä läheskään kaikkiin ehdi. Vaikka tämä on osa tätä työtä ja on aivan ihana nähdä kaikki tuttuja ja ihania ihmisiä kerralla, niin näiden päivien jälkeen on yllättävän väsynyt. Vaikka rakastan nähdä ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia, niin se on myös yllättävän kuluttavaa. Täten jouduin jättämään muutaman iltamenon välistä, koska huomasin viime viikkojen tapahtumien vielä painavan kropassani. Tuntuu että pitäisi ennättää kiertää niin monta paikkaa, on miljoona tehtävää omalla to-do-listalla, mutta sitä jää väistämättä suustaan kiinni joka paikassa. Oli ihana nähdä kaikkia, mutta myös ihanaa että pr-päivät ovat ohi. Tämä viikko hujahti ohi tuleviin trendeihin tutustuessa ja kuvausmateriaalia kerätessä. Koneelle ennätin hädin tuskin ollenkaan, paitsi akuuteimpiin maileihin vastailin lennosta. Teen teille vielä koosteen siitä, mitä kaikkia trendejä kannattaa pitää silmällä syksyä kohden ja minkä merkkien mallistoihin ihastuin eniten.

coat BALENCIAGA
knit SOFT GOAT
jeans LEVIS
shoes ADIDAS
bag CHANEL

Viikonlopun alkuun lisään vielä uusimman podcast-jaksomme, jossa keskustelemme rakkaudesta ja parisuhteesta. Miten olemme miehemme tavannet? Miten me huollamme parisuhdetta arjessa? Mistä asioista syntyy useiten tappelu? Mikä on mielestämme toimivan parisuhteen ydin? Ja olettehan huomanneet Facebookissa Metti ja Hanna Podcast-sivun? Siellä voi ottaa osaa keskusteluun ja siellä myös ilmoitamme uusimmista jaksoista.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Kuvat Metti Forssell

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • ?

    Vitsit miten UPEAT sun uudet hiukset on!! Tuo pituus on täydellinen, Metti toivottavasti ottaa mallia?hän olisi laillasi täydellisen kaunis ilman ylipitkiä ripsipidennyksiä ja hiuksia. Olette molemmat niin luonnonkauniita ja nuoria että keinotekoiset tehosteet silkkaa hulluutta??

    • Voi kiitos ihan hurjasti! :) Ja siis apua – Metin hiukset ovat sellaisenaan juuri täydelliset! Ei hänellä ole hiustenpidennyksiä – ihan oma tukka! :) Ja kiitos että näet meidät luonnonkauniina!

  • Haidi

    Vaaleanpunaisen ja vaalean farkun yhdistelmä, love it <3 ja vieläkik fiilistelen noita hiuksia! Viimeisin podcasti oli ihana ja mielenkiintoinen kuunnella kun raotitte ajatuksianne suhteista ja kuulla teidän tapaamistarinat :)

    • No sama! Niin ihanan hempeä ja raikas! Ja kiitos taas ihana kun kuuntelit!