CATEGORIES

Punainen paholainen

3.5.2018

Reilu kuukausi sitten kävin Pariisissa työmatkalla. Aikataulu oli siellä kiireinen ja pyrimme maksimoimaan kaiken ajan työn tekoon, mutta pari tuntia soimme ihan vain kaupungin ihailuun. Hotellimme sijaitsi Rue Saint-Honorén vieressä, joten muutaman merkkiliikkeen valikoima käytiin myös katsastamassa. Pitkään olen kaivannut kaappiini punaista pikkulaukkua kultaisella olan yli menevällä hihnalla (pohdintaa tässä postauksessa). Chanelin neliölaukkua olen himoinnut, mutta sen löytäminen kestävämmällä caviar-nahalla ja kultaisilla yksityiskohdilla on osoittautunut lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Hotellimme vieressä sattui olemaan jopa kolme Chanel-liikettä ja kaikki sanoivat samaa: Punaista ei ole eikä ole tietoa koska tulee seuraavan kerran myyntiin. Puntaroin taas Célinen box bagiakin, mutta sen hihnassa olevat kiinnikkeet olivat makuuni liian terävät ja tuntuivat raapivan paljasta ihoa. Siitä muutama ihana teistä varoittelikin, ketkä laukun omistavat. Pradalla ja Valentinollakin oli kauniita punaisia pikkulaukkuja, mutta sitten Guccilla sain käsiini Guccin Marmont-laukun punaisessa sametissa. Siinä oli täydellinen syvän punainen sävy ja kultaiset ketjut olivat hyvin minun näköiseni. Laitoin siitä pätkän Instagram-tarinoihini ja kyselin teidän mielipidettä sen ostoon. Peräti 90% äänesti laukun hankinnan puolesta. Jätin laukun vielä kauppaan, mutta yön yli nukuttuani juuri ennen lähtöä takaisin Suomeen kävin laukun itselleni ostamassa.

sweater TOMMY HILFIGER x GIGI HADID
jeans KAPPAHL
shoes LOUBOUTIN
bag GUCCI

Päädyin valitsemaan laukun kooksi minin (myös small ja medium). Minä kun en kanna hirveästi tavaraa mukanani. Laukustani löytyy avaimet, kännykkä, lompakko sekä ehkä huulikiilto tai -puna. Suurempi malli oli minun tarpeilleni aivan liian iso. Tämänhetkisessä elämäntilanteessani käytän oikeastaan ainoastaan kädet vapaaksi jättäviä crossbody-laukkuja. Ainut mikä epäilytti oli arempi sametti materiaalina, mutta muutamalla ystävälläni on kyseinen laukku eri värissä ja he sanoivat sen kestäneen yllättävän hyvin. Joten nyt toivon tälle laukulle pitkää ikää, sillä palavan ihastunut olen tuohon laukun syvän punaiseen väriin. Upea pieni punainen paholainen.

Kuvat Kaisa Turunen

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Niina

  Moikka! Saisinko kysellä vähän vinkkejä liittyen laukkuun? ;) Olen jo pitkään harkinnut juuri tätä punaista paholaista ja kun juuri olin luopumasta ajatuksesta, laukku pomppasi jälleen silmieni eteen sinun postauksessa :D Olen kuullut laukusta monia mielipiteitä, mitä itse olet mieltä. Täytyykö laukun olla aina täynnä jotta se pysyy muodossaan? Ja oletko huomannut nyt jo ketjun tekevän jälkiä samettiin? Onko laukku itsessään painava? :) Kiitos jo etukäteen!

  • Moikka!
   Ikävä kyllä itsellä ollut niin vähän aikaa laukku etten osaa vastata itse sametin kesätvyyteen, mutta laukku itsessään ei ole painava ja on pitänyt muotonsa ihan tyhjänäkin! :)

 • Mirkku

  Guccin marmont samettisena on ainoa merkkilaukku joka näyttää oikeasti hyvältä kuvissa. Se on nuorekas ja makeen näköinen kuten kantajansa. Onnea uudelle pienelle paholaiselle. Hyvä ostos. Näytät niin kauniilta uusissa hiuksissasi. ?

  • Se on upea minunkin mielestä! Miten kaunis syvä väri! Kiitos paljon! <3

 • Iina

  Onpa kaunis! Tulee heti fiilis, että tuota laukkua on pakko päästä hypistelemään ?❤️

 • Suloinen laukku!

 • Paula

  Aivan ihana, itse pidän punaisista laukuista ja niitä on useampi eri kokoisina!
  Oikein hyvä ostos!

 • Haidi

  Miten ihana laukku! Niin kauniin värinen ja punainen sopii malliin upeasti ? tälle ihastukselle toivokaamme pitkää ikää!

  • Kiitos paljon ja kyllä! <3