CATEGORIES

Kesähelle

15.5.2018

Siis mikä sää täällä on! Helsingissähän on huomattavasti lämpimämpää kuin Barcelonassa viime viikonloppuna. Esikoisen siitepölyallergian takia olemme joutuneet rajoittamaan ulkona olemista, mutta ne hetket mitä olemme voineet ulkona olla ovat olleet fantastisia. Kiitos vielä kaikille kattavasta avun määrästä aiempaan postaukseen! Uusi asia meidän perheelle, mutta kyllä tähän keinot vielä löydetään. Koivun siitepölyä on tänä vuonna poikkeuksellisen runsaasti ilmassa. Itse en ole ennen kärsinyt minkäänlaisesta siitepölyallergiasta, mutta tänä keväänä minäkin tunnen sen olemassa olon kutituksena kurkussa. Toivottavasti kaikilla muillakin siitepölyallergikoilla alkaisi hiljalleen helpottaa jotta näistä säistä pääsisi kaikki nauttimaan! Viime talvi tuntuu olleen ennätyspitkä, kun se kesä ei viime vuonna ainakaan etelään koskaan oikein kunnolla tullut. Sen takia nämä helteet toukokussa tuntuvatkin poikkeuksellisen hyvältä ja suomalaiset ovat sen todellakin ansainneet.

hat KN COLLECTION / saatu
dress GINA TRICOT / saatu
bag PRADA
shoes LIDL

Näin kauniina päivinä harva haluaa viettää vapaa-aikaa ruudun ääressä. Joten jos vaan pääsette varastamaan itsenne hengähdyshetken auringossa niin ottakaa siihen seuraksenne vielä podcastit! Monenlaista kuultavaa löytyy jokaiselle kuuntelijalle. Metiltä ja minulta tuli taas maanantaina tuttuun tapaan uusi jakso, missä käymme läpi lempipaikkojamme Helsingissä. Missä syödä? Lempikahvilat? Mitä niissä tilata? Mitä tehdä aurinkoisena päivänä stadissa? Voit kuunnella jakson alla olevasta linkistä.

Ihania hellepäiviä teille kaikille!

Kuvat Metti Forssell

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Petra Lehtiluoma

  Heips Hanna!
  Olen seurannut sua pitkän ajan. Toukokuussa 2013 itseasiassa aloin seuraamaan sua kun tarvitsin tyyli-inspistä. Ihastuin sun tapaan pukea mekkoja! Vaikka lapsi-jutut eivät ole mulle ajankohtaisia niin luen nekin silti.

  Nyt vasta kommentoin, koska aihe on lähellä sydäntäni. Työskentelen hotelli-ja ravintola-alalla (10v). Suosittelen sulle mun omaa työpaikkani Scandic Simonkentän aamaiaista ja Ravintola Más:a (porkkanafalafel on törkeen namia) lounas- ja illallispaikaksi. Olisi ihana kuulla mitä pidät!

  Kuuman tyyppiselle aamiaiselle halvempi paikka löytyy Forumista; Kippo-niminen vegemesta. Mansikkasmoothie ja avokadotoast on mun lempparit.

  terkuin, Petra

  • Voi kiitos kovasti!
   Ja hei kipossa olenkin käynyt muutamaan kertaan – ne jugurttikipot on ihania ja tuovat mieleen myös Kalifornian!
   Kiitos niin paljon siitä että olet ollut mukanani niin pitkään ja halusit auttaa minuakin esittelemällä suosikkipaikkoja! Siellä en ole koskaan syönytkään! pitää muistaa seuraavan kerran.
   Kiitos ja ihanaa viikkoa! <3

 • Haidi

  Ennen kuuntelin podit aina maaanantaisin, nykyään säästän ne päiville jolloin työmatka on pidempi julksiten yhteensopivuuden vuoksi ? tylsä pitkä työmatka muuttuu heti mielenkiintoisemmaksi!

  • Kiitos ihana kun kuuntelet! <3 Ja kyllä – ihan mahtavaa kun joutuu istumaan vaan paikoillaan! :)

 • Elsa

  KIITOS teille teidän podcasteistä! Olen kuunnellut niitä viimepäivinä juurikin auringosta nauttiessani, harmi että kaikki jaksot alkaa olemaan kuunneltu :D Teidän jutustelua on aivan ihanaa kuunnella, se on niin luontevaa ja jutut mielenkiintoisia. Erityiskiitos parisuhteita, raskautta ja synnytyksiä koskeneista jaksoista, ne saivat herkistymään <3

  • Voi kiitos Elsa suuresti kun kuuntelet! Niin otettuja olemme jos aiheet ovat kyenneet kosketamaan <3

 • Pitää laittaa teidän podcast testiin, kun paljon olen podcasteista ylipäänsä kuullut puhuttavan, mutta on jäänyt vielä testaamatta. Ihanaa kesää sinne ja nauttikaa parhaanne mukaan ihanista säistä koko perheen voimin <3

  • Hei voi kiitos Cami! Ja ihanaa huomata että olet edelleen täällä vaikka sinullakin elämä tuonut vaikka mitä ihanaa uutta sitten viime näkemän <3 Ja hei jos ennätät joku päivä kuunnella niin olisi ihana kuulla sinun ajatuksiasi aiheista ja mitä vielä toivoisit kuulevan! <3 Ihania hellepäiviä teille!

   • Pistän kommenttia tulemaan kunhan saan kuunneltua :) Kieltämättä nyt on aika kovat hulinat päällä, kun on ollut muuttoa, töihinpaluuta ja arkea pienen kanssa. Blogien lukeminen on vähentynyt todella paljon, mutta kyllä vanhoja suosikkeja luetaan aina kun keretään <3 Kommentointi kyllä useimmiten unohtuu, mutta täällä ollaan :)

    • Kiitos hurjasti ja tsemppiä kaiken keskelle! <3