CATEGORIES

Vehreä vihreä

18.5.2018

Lämpimät kesäpäivät saapuivat puskista ja luonto on viikossa puhjennut täyteen vehreyteen. Mikä siinä onkaan, että vaikka sitä kuinka odottaa lämpimämpiä kesäpäiviä niin siinä menee silti tovi tottua miten pukeutua vaihtuneisiin säihin? Ei ole ihan varma paahtuuko vai jäätyykö ulkona. Kulunut viikko on ollut niin lämmin, että olen jo monena päivänä viilettänyt menemään kesämekossa  tai -hameessa. Tänään on ehkä jopa sateita luvassa (helpotusta allergikoille), joten pitkät housut ja kevyt pusero ovat toimiva valinta. Päälle riittää kevyempi takki lämmikkeeksi, kuten bleiseri, farkku- tai nahakrotsi.

earrings very old – can’t remember the brand
top ZARA
pants H&M
shoes FLATTERED x Linda Juhola / saatu
bag PRADA
sunnies CÉLINE / saatu solaris instru

Muuten tylsän mustanpuhuvaa asua piristin vehreillä vihreillä kengillä ja korvakoruilla. Rakastan smaragdinvihreää värinä. Se on ylellinen ja sivistynyt jalokivisävy, joka tuo mielenkiintoa muuten tavalliseen asuun. Nuo ystäväni Lindan suunnittelemat kengät ovat niin kauniit. Kenkää on saatavilla useassa eri värissä. Itse painin vaaleanpunaisten ja tämän viettelevän vihreän välillä, mutta jotenkin tuo syvä smaragdinvihreä puhutteli minua. Kengät vastaavat normaalia kokoa ja ovat mukavat jalassa. Jos kenkä kiinnostaa, niitä voi käydä ihastelemassa Helsingin Urban A -liikkeessä Fredrikinkadulla.

Kuvat Metti Forssell

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lukija

  Siis wau nuo hiukset! Tuo mitta on todella pukeva!

  • Kiitos kovasti <3

 • Voi että, miten ihanat väripilkut nuo vihreät korvikset ja kengät muuten kokomustaan asuun! Tuota sun laukkua ihastelin jo jossain toisessa postauksessa, mutta jäi kommentti laittamatta :)

  Ps. Tajusin muuten vasta nyt, että mehän juteltiin Garnierin tilaisuudessa siinä kukkakimppuja sommitellessa :D

  • Voi kiitos hurjasti! Smaragdinvihreä on mun lemppareita <3 Ja niinhän me juteltiin! :)

 • Haidi

  Niin ihanaa ja vihreää ulkona! Täällä on fiilistelty vihreyttä omalla terassilla puuhaillen, jos sen viimeinkin saisi kuntoon viikonloppuna :)

  • Voi miten ihanalta kuulostaa Haidi! Mä laitoin eilen pojille kypvyn parvekkeelle ja itse asetuin levyksi siihen sohvalle. Keskustamme oma parvekeuimala :D

   • Haidi

    Haha! Vitsi miten näpärä idea ;) teidän parveke on kyllä ihana pesä.

    • No kyllä! :D