CATEGORIES

Taianomainen toukokuu

31.5.2018

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja horisontissa ei näy ainuttakaan pilvenhattaraa. Lokit nauravat ja puistot ovat täyttyneet ulkona leikkivien lasten äänistä. Puut kukoistavat vehreän mahtipontisina ja kaduilla tuoksuu voimakkaana lilaa hehkuvat syreenipuut. Kesäinen Helsinki suorastaan komeilee auringossa kimmeltävän meren rannalla. Tämä toukokuu on ollut yksi kauneimpia kuukausia koskaan. Suomalaisille on annettu yksi kesäkuukausi lisää, mikä tuntuu suorastaan taianomaiselta.

blazer ZARA
blouse BANANA REPUBLIC
jeans LEVI’S
shoes ZALANDO
sunnies CÉLINE / saatu Instru Solaris
bag YSL

Kulunut kesäinen toukokuu on tarjonnut vaikka mitä ihania hetkiä. On käyty illalla syömässä jätskit rannassa, ihailtu ohi lipuvia laivoja ja jätskit pitkälti rinnuksilla. Pulikoitu koko perheen voimin Allas Sea Poolilla ja riemuittu, että kaksi vanhinta viihtyy jo loistavasti keskinäisissä leikeissä altaalla, vaikka tasaisin väliajoin toinen marisikin toisen ärsyttävän. Pyöräilty Sepänpuistoon potkimaan palloa, missä on viihdytty lämpiminä iltoina tuntitolkulla ja kuljetettu kenkien ja sukkien mukana kotiin mustaa kumirouhetta melkein kilokaupalla (miten sitä onkin kaikkialla?!). Yritetty minigolfata koko perheen kesken ja todettu, ettei vielä pariin vuoteen ihan meidän kattauksella onnistu. Luovutettiin reiällä 12 kun nuorin löi naamansa 13. reiän reunaan (vaikka juuri oli kielletty juoksemasta esteiden yli tai sattuu), keskimmäinen veti semihasardeja Happy Gilmore vetoja ja vanhin oli liian cooli kuunnellakseen pelin sääntöjä. Kaikesta huolimatta sekaan mahtui muutama upea hole-in-one lapsiltakin. Kaikin puolin ihana toukokuu, johon mahtui monia ilon- ja nauruntäyteisiä hetkiä, vaikka ei niiltä pieniltä kommelluksiltakaan vältytty. Tästä on hyvä starttaa viralliset kesäkuukaudet. Ennustan tästä erinomaista ja elämäntäyteistä kesää, joka tulee olemaan yksi parhaista!

Kuvat Metti Forssell

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Ihanat farkut! Mitkä Levikset noi on?

  • Stockalta ostettu! :)

 • Iina

  Ihanan raikkaat kuvat! Ihana toukokuu todellakin. Ihan erilailla saa voimaa arkeen näistä aurinkoisista päivistä :D
  Mukavaa tiistaita!
  Ps. Olette olleet kameran kanssa ilmeisesti ajoissa liikkeellä, kun kuvien taustalla ei näy ollenkaan ihmisiä :D Reippaat bloggaaja mutsit <3

  • Kiitos! Ja oltiin arkena joskus 9 aikaan! :) Eli ei kovin aikaisin! :D Äidille toihan on melkein jo keskipäivää :D :D Kiitos <3

 • Laura

  Ihana asu! Itsekin aijon kopioida tämän , valkoinen suurimmaksi osin on kiva yhdistää esim just farkkuihin , niin raikas. :)

  Tykkäsin itsekin tästä mustasukkaisuus podcastistä. Se puhutteli, itselleni tämä on tuttu tunne ja olenkin täysin sen hyväksynyt mutta jotenkin se silti on rankkaa ja ärsyttävää. Oma vaatimustaso itseäni kohtaan on kova ja minusta tuntuu että juuri sen takia se vaivaa. Tuo ahdistus tiesti tuo oman ärsyttävän lisänsä tähänkin asiaan.. no mutta näitä asioita kun käy läpi itsekseen ja puolison kanssa se helpottuu. :)

  Siitä ginatricot asusta – vaikka me asutaan suht lähellä Helsinkiä sinne ei tule lähdettyä kovin usein, niin en yhtään tiedä tulisiko tänäkään kesänä. :(

 • Saaramaria

  Ah, veljen ärsyttäminen, tuo taidemuoto vailla vertaa! “Älä hengitä, se ärsyttää mua!” -klassikko kuultiin taas tänä aamuna..
  Ja samalla se veli on parasta seuraa ikinä.

  Tän upeampaa toukokuuta saa kyllä hakea, kuinka ihanaa on ollut nauttia pehmeän lämpimistä illoista päivän paahteen jälkeen. Kyllä lämpö ja valo tekevät ihmeitä. ❤ työmatkapyöräillessä olen kuunnellut podcastejänne ja viimeisin mustasukkaisuusaiheinen oli ehdottomasti paras, aito, oivaltava ja kuten aina, hyväksyvä, samaistuttava ja kannustava. Kiitos niistä!
  Kauniita kuvia taas kerran, olet upea ❤

  • No aijaa! On se piru kumma kun pitää tunkee se jalko (epämukavastikin) siihen toiseen viereen ihan et saa sen toisen huutaa “ÄITI! TOI ÄRSYTTÄÄ!!!” oh dear lord. Just näin – veli on paras – hyvässä ja pahassa :D

   Ja voi kiitos!! <3 Ihanaa että olet saanut kuunneltua niitä ja kiitos! Ihana kuulla, että pystyit samaistumaan! Mustasukkaisuutta kun voi kokea niin hyvin eritavoin niin helposti sitä voi olla ymmärtämättä yhtään mitä toinen sanoo. Jotenkin jopa vähän arka aihe monelle. Ja tätä jälkikäteen itse pohtiessa vielä postauksen muodossa jäin miettimään mikä on vain ärsytystä ja mikä mustasukkaisuutta? Missä menee ns. hyvän maun raja? Mitä voi tehdä? Onko syvät keskustelut pelottavampia kuin satunnaiset halailut jne jne? Miten some tähän vaikuttaa? Voiko exän kanssa pitää yhteyttä? Onko se ok jne. Paljon aiheita jotka tähän linkittyy.
   Kiitos ihana jälleen kerran tsempeistä, tuesta ja kauniista sanoista <3

   • Saaramaria

    Totta, näistä pohdinnoista saisi kyllä toisenkin podcastin tai postauksen. Samaistuin Metin ajatuksiin / tuntemuksiin aiheesta suurimmalta osin, mutta se miten avasit omaa ajatusmaailmaasi asian suhteen oli parasta antia.
    Some ja kaikki muut helpot viestittelykanavat varmasti tuovat oman lisänsä tähän; missä se raja tosiaan menee, ja mistä sen aidon mies-nainen -ystävyyden sitten lopulta tunnistaa (viitaten siihen, mitä podissannekin puhuitte, voivatko mies ja nainen olla aidosti vain kavereita -mielestäni kyllä) ja onko se henkinen yhteys fyysistä tärkeämpää.

    • Juuri näin! Todella kiva aihe, mitä minusta olisi todella kiva pohtia lisää! :)

 • Veera

  Aion niin kopioida tuon asun :) Kaunista kesää!

  • Ihana kuulla että kykenin inspiroimaan! IHanaa kesää <3

 • Ilona

  On kyllä aivan mahtavaa, että tänä vuonna kesä alkoi tietyllä tapaa jo kuukautta aikaisemmin! Toukokuu on ollut säiden puolesta aivan mahtava <3 ps. Ihanat kuvat.

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  • No siis ihan älytöntä! Nyt jo toukokuussa tämä kesä on ollut moninkertaisesti parempi kuin koko viime kesä yhteensä! :D

 • Ihana raikas asu, etenkin nuo farkut! Tää kuukausi on kyllä ollut aivan unelma! Niin ihanat kelit :) Toivotaan, että kesäkuu tulee olemaan samanlainen, vaikka vähän kylmenisikin hetkellisesti!

  • Kiitos – minäkin pidän niistä kovasti! Tosin näitä kuvia ottaessa korkkarin korko jumittui laudan väliin ja kun kumarruin oudossa aennossa sitä irrtottamaan niin tuo polven reikä levähti ihan massiivikseksi :D

 • Aivan ihana asu, kuvattava ja tunnelma näissä kuvissa! On kyllä ollut mahtava toukokuu. Aurinko vaikuttaa uskomattomalla tavalla :)

  • Voi kiitos kovin! Ja siis että meitä suomalaisia on viimein hemmoteltu kaamean viime kesäsään jälkeen <3

 • Paula

  Ihana startata huomenna kesäkuukaudet , tuntuu kesä paljon pidemmältä , kun toukokuu on ollut näin lämmin ja aurinkoinen.
  Ainakin järvivedet ovat lämmenneet ja pystyy uimaan pidempiäkin lenkkejä.
  Todella kaunis kokonaisuus jälkeen päälläsi!

  • No kyllä! Ihan uskomattoman upea sää ollut jo monta viikkoa! Ja kiitos kovin kauniista kommentista <3