CATEGORIES

Kylmä kameli

8.6.2018

coat ZARA
knit ZARA
pants ZARA
shoes UNISA
sunnies CÉLINE
bag PRADA

Kun toinen käyttää mustaa turvavärinään, taidan minä tehdä niin kamelinruskean kanssa. Se on kauniin lämmin sävy ja sopii oikeastaan kaiken kanssa. Nyt kun ilmat viilenivät olen turvautunut taas pehmoisiin neuleisiin. Saimme nauttia poikkeuksellisen kauniista toukokuusta, joten hetken viimat ja sateet eivät juurikaan heivauta. Mukavaa kun saa hetken kerrostaa ja vetää ylle pehmoisia vaatekappaleita, sillä pian pitäisi taas lämmetä! Tänä vuonna on jopa mahdollisuus lämpimään juhannukseen! Edellisestä onkin aikaa.

Kuvat Kaisa Turunen

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Marjo Kangasluoma

    Julkaiset välillä aika vanhoja kuvia.Nytkin ei lehtiä puissa…

    • Todella harvoin tulee vanhempia kuvia, yleensä kaikki kuvat on otettu viikon sisään, mutta toki välillä on tilanteita, että vanha kuva sopii erityisen hyvin tai muuten aikataululliesti joitain kuvia on otettava aikaisemmin :) Tämä kuva on n. kuukausi sitten otettu, mutta tämän jälkeen alkoi yllättäen ne kuumat säät eikä tällaisen asukuvan postaus tuntunut millään tapaa palvelevalta. Nyt kun on taas hieman kylmempi ja käytin vastaavaa asua toissapäivänä (ruutuhousuja ja neuletta), oli ajankohta näille kuville parempi :)

  • Haidi

    Itsellä oli juuri turvamustaa päällä kun oli nämä viileämmät päivät meneillään, tuli melkein syksyinen olo ? mutta onpas jotenkin ihanan toimiva kameli asu!

    • Joo nää “kylmät” säät saa taas vetäisemään turvakappaleita päälle :D