CATEGORIES

Päivän asu 120609

12.6.2009

Aivan ihanaa että säät ovat hieman lämmeneet.
Sitä pystyy jopa lähtemään t-paidassa ulos!
Eilisen postauksen innoittamana teki mieleni pukea punaista ylle…
Such a basic outfit. T-paita ja farkut…

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anna

  Voi että :) Sun blogi vaikuttaa just kiinnostavalta, jopa sun asut näyttää kiinnostavilta nii taidanpa alkaa lukeen sun blogia enemmän :)

 • Mrs. V

  sirkku,kiitos:) varmasti monen mielestä "tylsä" kokonaisuus, mutta usein kun ei jaksa miettiä mitä laittaisi päälle niin on hyvä luottaa perus tavaroihin:D

 • sirkku

  basic on paras!näyttää tosi hyvältä, varsinki noiden ihanien ballerinojen kera!hassua on myös, että tällaset klassikot unohtuu jotenki ku aina tulee uutta trendiä toisen perään ja sitä pukeutuu mitä ihmeellisimpiin kaapuihin, ja vaikkei tietty miehiä haluta miellyttää, niin aina ne kyselee miks pitää laittaa jotain kummaa päälle, et eikö vois pukeutua normaalisti ;)well done :) !

 • Mrs. V

  norppis,oi voi. toivottavasti sielläkin paistaa pian. Kiitos kovasti, nuo ovat lempifarkkuni:)Jaana,ihan totta. Klassikot vaan toimii (vaikka klassinen farkut ja valkoinen t-paita onkin nyt punainen:D) Niin simppeli asu, mukava ja pirtsakka:D

 • Jaana

  Kyllä ne vaan on nämä tällaiset klassikkovaatteet, mitkä näyttää aina kivalta päällä. Näytät tosi hyvältä noissa ja punainen sopii sulle mielettömän hyvin.

 • Norppis

  Nooh, täällä on vaan satanu koko päivän. Lämmin olisi jos ei satais ;)Farkut näyttää tosi hyvältä ton punasen paidan kanssa :)