CATEGORIES

Summer night dinner

6.7.2009
Tosiaan.
Kesälomani alkaa (vihdoin!:)) tulla päätökseensä ja paluu asuinmaahani häämöttää edessä.
Täten keräännyimme viikonloppuna rakkaan ystäväni luo hänen upeaan kotiinsa ihanalle illalliselle lähimpien ystävieni kanssa. Tässä kodissa lepää silmäkin.
Sisustus kuvastaa hyvin erittäin kaunista ja tyylikästä ystävätärtäni.
Hän oli vielä loihtinut päivällispöydänkin upeaksi. Eikö sanonta kuulukkin:
Ulkonäkö on puoli ruokaa“?
On vaan ihanaa istua kauniisti aseteltuun pöytään.
Ja ulkonäkö ei ollut mitään verrattuna siihen kuinka hyvää ruoka oli! Todella herkullista!
Kiitos rakas!

Ja näissä vetimissä mentiin:

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  eikun se menee niin että puhtaus on puoliruokaa ;)

 • PinkSircus

  No sama täällä. Meilläkin on kaksi isoa koiraa ja lisäksi vielä lapsi, joten valkoiseen sohvaan päätettiin hommata vähän tummempi päällinen :D

 • Mrs. V

  Pink Sircus,Kyllä ystäväni osaa!:) Hänen kodissaan on niin rauhallinen ja harmoninen tunnelma!:) Itse omistan kaksi isoa mustaa koiraa joten tuollainen kauneus ja valkoisuus kotona ei kauaa kestäisi!:)

 • PinkSircus

  Viidettä kertaa tulen nyt katsomaan noita sisustuskuvia. Siis aivan ihana tunnelma! Ja hienosti saatu taltioitua fiilis kuviin.

 • Mrs. V

  lintu,ja valkoiset farkut on vielä sellaiset joita on kokeiltava ennen ostoa. Todella uskaliasta ostaa ilman kokeilua:)Olivia,kiitos ja ystävälläni on erinomainen maku:)Sohvi,tuo on ostettu ihan Gina Tricotista (ihan pari päivää sitten) joten sinne vaan:) Löytyy vaikka mitä värejä.Kiitos kohteliaisuudestasi!:)Jamelia,kiitos kovasti (meidän molempien puolesta:))Saa nähdä miten tän blogin käy…Norppis,kiitos kovasti!Lilo,juu, tuo onkin dilemma. Itse en koe oloani mukavaksi niitä sinne listailla. Ja ikävä kyllä on fakta että moni saattaisi sitten siitä ärsyyntyä ja saada vettä myllyyn… Olen pitänyt linjasta että kerron ostopaikan niille jotka asusteesta todella pitävät:) Mutta nyt laitoin äänestystä pystyyn. Katsotaan mitä tästä tulee… Näyttää siltä että joudun ainakin kokeilemaan tuota listausta.Nina,ja paikan päällä vielä upeamman näköistä!TeeCoo,hänen kotinsa on aivan upea! Paidat ovat molemmat Gina Tricotista:)Lilya,ikävä kyllä en halua paljastaa täällä mitään henkilökohtaista. Pahoitteluni.

 • Lilya

  Missä ulkomailla sä asut?:)

 • Teecoo

  Oih, en kestä!! Aivan ihana koti <3Ja sulla kaunis paita ollut päällä. Mistäköhän oot moisen aarteen löytänyt? :)

 • Nina

  Ihanan raikkaan ja kauniin näkönen sisutus ja paljon kukkia :)

 • Lilo

  Heips! Pieni parannusehdotus: olisi kiva jos kirjottaisit mistä päällä olevat vaatteet ovat ostettuja.. Ihan sama vaikka olisivat vuosi sitten ostettuja tai ei-saatavilla Suomesta, mutta olisi kiva tietää :)

 • Norppis

  Ompa kaunista <3Ja ihana asu.

 • Follow your dreams

  MoiKyllä oli kauniit kattauksetja sun asusi raikas:)Toiv. jaksasit jatkaablogiasipitkään!On ollut iloa lukea sitä:)Jamelia

 • Sohvi

  Itse olen jo pitkään etsinyt tuon tyyppistä paitaa, joka "tipahtaa olkapäältä", mutta enpä ole löytänyt.Btw, tässä juuri selasin blogilistaa ja blogisi on numero kakkosena kuumimpien blogien listalla! :D Ihan syystäkin :)

 • Olivia

  Ihanan raikas asukokonaisuus! Voin sanoa myös, että ihastuin täysin noihin kauniisiin sisutuskuviin.

 • lintu

  Noniin tietysti ne on ostettu jostain, mikä on mun saavuttamattomissa :D Tyypillistä! No ehkä mun täytyy sitten vaan jatkaa mun etsintöjä tai tosiaan ottaa selvää noista tilausjutuista!

 • lintu

  Hei muru, mistä sun kauniit valkoiset housut on ostettu? Oon ite just ettimässä uusia kun vanhat valkoiset farkut on jotenkin vähän liian teinimäiset, haha :D Tarttisin just tollaset siistinnäköset ja tyylikkäät, joten vinkkiä tännepäin ;)