CATEGORIES

Päivän asu kylmetessä

8.7.2009

Voi tylsä.
Tulihan ne tyypilliset suomalaiset kesäsäät takaisin.
Mutta saatiinhan me onneksi niistä hyvistä säistä melko pitkään nauttiakin!
Minullakin alkaa kesäloman loppu (vihdoin!:)) häämöttää.
Lähtö takaisin asuinmaahani on ensi perjantaina. Vielä en tiedä miten tämän blogin sitten käy.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Maarit,hei kiitos sinulle aktiivisesta kommentoinnista! antaa minullekin niin paljon enemmän kun tuntuu siltä että alkaa tuntea hieman enemmän lukijoitaan!:)Tosiaan, yritän parhaani, mutta en tiedä vielä miten saan kaiken arkeeni mahtumaan. We'll see!:)Candy,monen muun blogin tavoin, olen halunnut pitää tämän hyväntuulisena ja mukavana piristeenä. En tahdo viljellä täällä negatiivisuutta taikka valitusta. Ihan vaan pieniä ihania asioita joilla voi ehkä piristää hieman päivää:)Olen kovin iloinen jos sinulle tämä yritykseni on välittynyt!:)Kiitos huimasti näistä kauniista sanoista. Yritän kovasti jatkaa tätä toista blogia niin pitkään kuin pystyn:)Sohvi,mieletöntä että niin moni muistaa sen mun ensimmäisen version blogista reilun vuoden takaa!:) Se kun tuntuu nyt niin aloittelijan ja sinisilmäisen nuoren tytön kirjoittelulta:D (yep, vuodessahan kasvaa niin älyttömästi:D:D)Mutta tosiaa, jos tämän blogin suljen, niin laitathan minulle mailia ja kerro itsestäsi niin punnitsen kyllä ahkerien kommentoijien ja muiden bloggaajien kohdalla jos antaisin salasanan:)Kiitos nyt ihan hirmuisesti noista hyvin kauniista sanoista. Teit minut kovin iloiseksi (ja olen hyvin otettu). Kiitos sinulle ystävällisydestäsi ja hyvyydestäsi:)Sasha,sinäkin muistat?:) Kiitos sinullekin hvyin ihanista sanoista! Tosiaan, jos tämän lopetan niin pistäthän minulle mailia nimelläsi ja kerro jotain itsestäsi niin punnitsen kyllä salasanan antamista eteenpäin:) Selvästikin sinuun voi jo luottaa kun tiedät tästä yhtälöstä (you know what I mean:))Kaikkea hyvää sinulle!Krista,yritys on ainakin täysi kymppi!:)

 • krista

  Jatka nyt ihmeessä :-)

 • Sasha

  Suuri harmi jos lopetat tämän :(Virallisen blogisi salasanallisuuden myötä seuranneen pitkän "masennuksen" jälkeen oli ilo huomata että perustit tällaisen kaikille vapaaksi luettavaksi tarkoitetun blogin, jota minäkin pääsin seuraamaan. Muistan kuinka esim. Kalastajan vaimon Johanna ja Ps.ILoveFashionin Lintu kehuivat virallista blogiasi. Harmikseni vaan se, että se on salasanan takana.No kuitenkin, pelkkää hyvää sinne :)

 • Sohvi

  Toivottavasti pystyt vielä mahdollisimman pitkään jatkamaan blogiasi, sillä lopetettuasi tulee varmasti ikävä raikkaita, hyvin kirjoitettuja ja täynnä asiaa olevia kirjoituksiasi ja ihanaa persoonaasi :/ Sinulla tuntuu olevan elämä mallillaan ja kirjoituksesi tuo iloisen säväyksen ainakin omaan päivääni :)Jotenkin oma mottoni Titanic leffasta "Make each day count" sopii sinuun täydellisesti. Sellaisen kuvan olen saanut :)Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin jatkossakin, vielä sen jälkeen kun et tätä blogia enää pidä.Tietenkin haaveissani on päästä lukemaan elämänohjeitasi toisestakin blogistasi, mutta se asia on aivan sinun päätettävissäsi :) Ymmärrän täysin, ettet halua sekalaista uteliasta sakkia urkkimaan yksityiselämääsi, en haluaisi minäkään.Aion ihan viimeisiin päiviin asti (ja sen jälkeenkin, ellet tätä blogia kokonaan poista) käydä tutkimassa ja selailemassa jokaista kirjoitusta :)

 • Candy

  Hei!Kuten varmaan olet monista kommenteistasi huomannut, niin blogisi on todella suosittu ja se saa todella monet naiset hyvälle mielelle, mukaanlukien itseni. :) Luulen, että olet onnistunut jakamaan monelle lukijalle kesän aikana inspiraatiota niin vaatetukseen, syömiseen kuin liikkumiseenKuten jo toisesta blogista kävi ilmi (luin silloin kun se vielä oli avoinna kaikille lukijoille) olet lahjakas kirjoittaja! Toivottavasti pystyt/jaksat kirjoittaa tätäkin blogia vielä pitkään, se on mun paras kaveri töissä aamukahvien kera ;)T.Candy

 • Maarit

  En tiedä milloin seuraavan kerran pääsen katsomaan blogiasi, joten ennen kuin olet tämän kerennyt lopettaa, niin tahdon kiittää sinua! On ollut mukavaa lueskella päivittäin postauksiasi ja poimia itselleni sopivia juttuja kuvista/teksteistä! Toivotan sinulle hyvää kesän jatkoa asuinmaassasi ja salaa toivon ettet lopeta tätä blogiasi! <3

 • Mrs. V

  Mansikka Sport,voih, opiskelu on ihanaa!:) KAnnattaa ottaa siitä kaikki ilo irti!:)Kyllä mä tätä varmaan vielä n.kuukauden päivittelen. Sitten kun arki todella alkaa niin sitten katon miten aikaa jää, sillä se SVL blogi on sitten taas se "henkireikä" jonka päivitys menee ensisijalla.nosanna,kesäloma on ohi niin lähden takaisin asuinmaahani, mikä ei ole Suomi:) Ikävä kyllä enempää en rohkene paljastaa.Poupoupidou,Kyllä mä vielä jonkin aikaa paluuni jälkeen jatkan. Mutta kun arki todella alkaa niin katsotaan saanko tän pienen virikkeen mahtumaan johonkin kohtaan:)gaggenau,Voi kiitos nyt hurjasti tästä aivan ihanasta kommentista!Toit minulle todella hyvän mielen:)Kiitos siitä!Ihanaa huomata kuinka ihania naisia tätä blogiani lukee.Nimenomaan, kuten sanoit, jos se tuo sinulle iloa ja jos joku tuntematon tykkää että niistä asioista nauttiminen tekee sinut tyhmännäköiseksi niin antaa mennä vaan:) Tiedät itse juuri miten paljon olet saavuttanut niin ei sitä muiden tietämättömyys muuta:) Ehkä se kun on niitä pieniä ihania asioita arjessa niin jaksaa painia toden teolla niiden suurempien asioiden parissa. Jokaisesta pienestä asiasta tulisi nauttia, juhlistaa naisellisuuttaan ja hyvänolon kautta sitten puskea läpi niitä oikeita tavoitteita. Kukin tyylillään, tämä on toiminut minulla ainakin toistaiseksi.Kiitos vielä että kommentoit, tuli todella hyvä mieli, että ainakin joku on saanut tästä hyvää irti:)ps.Laitathan mulle mailia jos tämän blogin lähitulevaisuudessa lopetan?:)Anni,olen todella iloinen jos juttuni ovat onnistuneet piristämään kesän harmauden keskellä.Yritän pitää tätä yllä parhaani mukaan. Katson miten minulle jää aikaa. En uskalla luvata mitään mihinkään suuntaan. Katsotaan miten käy:)Kiitos kovasti kauniista kommentistasi!:)

 • Anni

  Kyllä sää harmittaa, mutta sinun blogista on aina ollut sitten piristystä varsinkin näillä säillä.Tosiaan olisi todella hienoa jos sinulla olisi mahdollisuus tänne yleiseen blogiin kirjoittaa kuulumisesi. Blogisi on mielenkiintoisin ja piristävin mitä olen lukenut :)

 • gaggenau

  Kommentoin tänne nyt varmaan ensimmäisiä kertoja, vaikka olenkin lukenut tätä blogia siitä asti, kun Lintu tästä omassaan mainitsi. Muistan lukeneeni joskus aikasemminkin myös SVL-blogiasi, kun se oli vielä kaikkien luettavissa ja minua harmitti kovasti, kun "tietyistä syistä" jouduit rajaamaan sen lukuoikeuden. Tyylisi on ihanan raikas, ajankohtainen ja silti klassinen. Siitä jaksaa inspiroitua joka päivä. Sinulla on myös kadehdittavan ihana asustekokoelma ;) Vaikutat erittäin elämänmyönteiseltä ja positiiviselta ihmiseltä. Olenkin huomannut että se tarttuu näitä tekstejä lukemalla. Lisäksi mitä SVL-blogista harmaasti muistan, niin olet kova myös tekemään töitä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olen tämän blogin kautta miettinyt myös omaa suhtautumistani kaikkeen muiden mielestä "turhaan" naiselliseen hömppään, ja tullutkin siihen tulokseen, että miksi siitä muka pitäisi luopua, vaikuttaakseen työ- ja koulupiireissä mukamas fiksulta?Toivottavasti sinulla riittäisi asuinmaassasi pieni hetki päivästäsi tuoda iloa meidän SS-blogia lukeneiden arkeen. Onnea joka tapauksessa uusiin ja vanhoihin haasteisiin sekä tsemppiä arkeen! :) PS. Toivottavasti tämä kommentti ei mennyt mitenkään niiden asioiden joukkoon, jotka haluat pitää blogistasi poissa, mutta en tiedä miten muutenkaan olisin mielipiteeni saanut ilmaistua :)

 • Poupoupidou

  On ollut niin kiva lukea sun juttuja, toivottavasti jatkat blogiasi vielä tulevaisuudessakin!:)

 • nosanna

  rohkenenko kysyä, mihin sä sitten oikein lähdet? o_o blogia tulee ikävä =(

 • Mansikka Sport

  Ääh, vähän harmittaa, et sun loma on tavalla tai toisella ohi, ainakin täällä Suomessa, ilmat huononi, kohtahan ne koulutkin jo alkaa TAAS. Masentavaa.Ja mitä sun blogiin tulee, tietty ois kivaa jos jaksaisit Suomen jälkeenkin välillä päivitellä ;)