CATEGORIES

Blog awards with the girls

3.4.2012

Noniin! Taas olen palannut asuinmaahani ja ennätän kirjata postausten muotoon sitä kaikkea kivaa mitä tuli Suomessa ollessani tehtyä. Joten seuraavien päivien aikana tulee vaikka mitä postauksia Suomessa vietetystä ajastani! Uusi kämppämme on muuten viittä vaille valmis, joten siitäkin tulossa postausta! :)

Saavuin Suomeen viime tiistai-yönä, joten kerkesin mukavasti ottamaan osaa ensimmäistä kertaa järjestettyihin Blog Awardseihin. Olette saattaneet huomata, etten asiasta paljoa blogissani ole maininnut. Tämä siitä syystä, että koin koko tapahtuman idean olevan enemmänkin järjestäjien mainostemppu, jossa käytettiin nuoria bloggaajia hyväksi. Tapahtuma kulki nimellä blog awards, milloin kyse olisi pitänyt olla bloggaajien arvostuksesta. Koko tapahtumasta tuli kuitenkin tunne siitä, että järjestäjät olivat toteuttaneet sen vain promotakseen omia tuotteitaan, missä bloggajat olivat vain välikappaleita. Tosin, ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen kerta ja jostainhan näiden tilaisuuksien tulee lähteä. Toivottavasti siis nähdään tulevaisuudessa vielä roimasti parannusta!

Itse kun asun ulkomailla niin harvemmin pääsen näihin tilaisuuksiin osallistumaan. Olen onnekseni saanut tutustua blogin kautta niin ihaniin bloggaaviin naisiin, että tässä oli hyvä tilaisuus kerätä kaikki kynnelle kykenevät yhteen. Joten saimme irti tilaisuudesta juuri sen mitä halusimmekin – ihanaa yhdessä oloa aivan mahtavien naisten seurassa! <3

p3287414

Aloitimme illan pienillä etkoilla pienen porukkamme kanssa. Keräännyimme Tony’s Deliin minä, rakas ystäväni ja avecini M, herttainen Coco, Cocon ihana sisko, Bonnier-kollegani tyylikäs Anne, Lilou’s Crush -blogin ihastuttava Hertta sekä hänen mahtava ystävänsä <3 Niin hassua, sillä Hertan kanssa olemme tunteneet toisemme jo vuoden päivät ja käyneet pitkiä keskusteluja netin kautta. Silti emme ole aikaisemmin tavanneet kasvotusten! Täytyy taas todeta, että vaikka olen aina pitänyt Hertta ihan mielettömänä naisena niin luonnossa hän onnistui ylittämään odotukseni vielä entuudestaan! Ja mikä ilmestys! Huh! <3 Oli kyllä meillä ihan loistava porukka koossa jo ennen itse tapahtumaa!

p3287427

Minä sitten tajusin liian myöhään, että eihän minulla ollut mitään mukavia ja siistejä kävelykenkiä mukanani Suomessa, joilla olisin voinut turvallisesti sipsutella juhlapaikalle mekossani. Jouduin sitten pistämään päälle UGG’sit! :D Jessus :D Siinäpä teille tyylikyyttä kerrakseen: Pitsinen cocktail-mekko yhdistettynä UGG’seihin, ennenkuin pääsin sisätiloihin ja vaihtamaan mustiin avokkaisiin :D

p3287433aussie-blog-awards-0fbavaussie-blog-awards-1a8h5

Moni teistä tahtoi kuvaa asusta päällä! :) Tässä minä (kuin peura ajovaloissa:D), ihana ystäväni Coco sekä rakas ystäväni ja avecini M poseeraamassa vieraskuvissa.

aussieblogawards-7nqzvaussieblogawards-sjp3raussie-blog-awards-ufqj2aussie-blog-awards-3nusg

Minä ja ihana Laura. Kuinka joku voi olla noin suloinen! <3

Laura tuli muuten 3. sijalle vielä Readers’ Choice äänestyksessä! :) Tokaksi tuli aina aurinkoinen ja iloinen Uino sekä tittelin vei odotetusti häikäisevän kaunis Mariannan! Onneksi olkoon vielä teille ihanuudet! :)

aussie-blog-awards-07bxa

Heti illan alussa palkittiin voittajat. Oli muuten ihana nähdä myös ensimmäistä kertaa ihana Fashionweekin Johanna, joka voitti tuon Vuoden Muotiblogi – kategorian! Niin kaunis ja herttainen tyttö, jolla oli ihan mielettömän makea asukokonaisuus yllään! Hän oli rohkeasti yhdistänyt kahta räväkkää kuviota: eläinprinttiä trendikkään paisley-kuvion kanssa! Juuri ihastelin hiljattain kahden näyttävän printin yhdistelmää mm. Olivia Palermon päällä ja todella upealta näytti Johanna hänen mielettömässä yhdistelmässään! :)

aussie-blog-awards-r9mz5

Ja vuoden Aussome blogi meni Olivia-kollegalleni Stellalle Paras Aika Vuodesta – blogillaan! On kyllä ilo ja kunnia saada työskennellä saman katon alla tämän suuresti ihaillun blogien suunnannäyttäjän kanssa! Oli ihana tavata Stella sinut ensimmäistä kertaa ja onneksi olkoon vielä voiton johdosta!

p3287468

Kaiken kaikkiaan oli aivan ihana tavata kaikkia mielettömiä blogityttöjä! Ihanaa, että saan jakaa tämän työksi muuttuneen rakkaan harrastuksen iloja (sekä niitä murheitakin) kanssanne. Loistava joukko! Kiitos ihanat loistoseurasta!:)

Kiitos vielä kuvista super Cocolleni sekä Tim Kiukaselle (jonka blogista muuten löytyy loistavia vinkkejä meille amatöörikuvaajille)!

44 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • el

  aivan ihana mekko!! rakastuin:) viittisitkö kertoa mistä se on?:)

 • Ihana mekko sulla :)! Nauroin tolle Ugg jutulle, mutta onhan ne ihanan pehmoset ja hyvät kävellä heeeei

 • Oli tosi kiva tavata ensimmäistä kertaa livenä ja aivan yhtä ihanan ja lämpimän kuvan sain sinusta kuin mitä blogisikin perusteella!
  Odotan innolla toukokuista blogitapaamista:)

  http://alchemyofmystyle.blogspot.com/

 • Tiina

  Voi ei, mä tunnen itseni ihan blondiksi mutta hetken jo luulin että Uggit oli ainoat kengät mitkä sulla oli :D Onneksi oli ne sisäkengätkin :)

  • Hahahhhaah! :) Onneksi sentään olin muistanut avokkaat! Meinasi nekin nimittäin unohtua kiireessä! :D

 • Tuo mekkosi on kyllä aivan täydellinen.:)

  • MouMou – SÄ olet täydellinen <3 Energiapupu <3

 • Cat

  Voi apua, tuo sun mekkosi on aivan upea! Ja muutenkin, näytät aina niin sädehtivän kauniilta! Blogisi on kyllä aivan ehdottomasti blogimaailman aatelia :)

  • Kiitos ihana Cat – kommenttisi kertoo niin paljon enemmän sinusta ja kauneudestasi kuin mistään muusta :)

 • anni l

  Mulla tuli sellainen postaustoive mieleen, että luetko mitään ns pienempiä blogeja, vaan vain sun kaveribloggajien kuten esim. charin ja lintun blogeja? Mitkä on sun lemppareita? Voisitko tehdä niistä jotakin postausta?:) Olis kivaa löytää uusia blogeja, jossa olis ehkä vähän samanlaista tyyliä kun sulla..

  Laitoin saman kysymyksen lintullekin, kun te olette yksiä mun lempparibloggaajista, ja olis kivaa löytää samantyylisiä blogeja lisää!:)

  • Apuva… Mä oon tiedätkö vielä niin äärettömän laiska ollut viime aikoina uusien blogien etsimisien suhteen :/ Ajanpuutteenkin vuoksi olen täysin omistanut blogien lukemisen juurikin näihin tuttujen ystävieni blogeihin henkilökohtaisistakin syistä <3 Mutta jos tulee mieleen/löydän uusia niin pistän postausta! :)

 • hahah pieni korjaus nimeen *Tim Kiukkaalle :)

  • Anteeksi! Korjasin virheeni pika pikaa kun asiasta huomautit!

 • Ihana postaus :) Itsellänikin on tullut blogin (tosin aikaisempien sellaisten ennen Lontooseen muuttoa) kautta ystäviä, joita ei ole vielä “livenä” nähnytkään mutta joista on vuosien mittaan muodostunut todella tärkeitä! Parhaimmillaanhan blogi on juuri vuorovaikutusta ja itse saan ainakin vähintään yhtä paljon iloa muiden blogien seuraamisesta/kommentoinnista kuin omien postauksien teostakin.
  PS. Asu on täydellinen ja sinä näytät kauniilta, kuten aina ;)

  • Se on kyllä niin ihanaa – ehdottomasti blogin parhaita puolia – ellei paras <3 Kiitos ihana ihan hirmuisesti – kauneus kun on aina katsojassa ;)

 • Täytyy sanoa, että mulla särähti korvaan myös tuo mainitsemasi asia (tuosta blogisi on paras alleviivauksesta); mielipiteitä kun on yhtä monta, kun on ihmisiäkin, ja nämä valinnathan perustui juuri niihin. :) Myös se häiritsi pikkuriikkisen, että juontaja ei ollut käynyt yhtään omaa osaansa läpi; tuli vähän sellainen fiilis, että mahdollisimman vähällä vaivalla, mahdollisimman paljon hyötyä.

  No, mutta hienona juttuna olikin nähdä teikäläisiä, joten plussaa siitä, ja toivotaan, että ensi vuonna asiat hoidetaan eri tavalla. :)

  Ihanaa päivää muru!<3

  • Ilman muuta!<3 en malta odottaa, että tulee kesä, tää talvi saisi alkaa jo riittää. :D Jep, sitten kunnon miitit, meilläkin voisi järkätä jotain joku kerta!<3 Ihanaa iltaa straikli stailin kirjoittajalle. ;) pus!

  • Joo, ihan samaa mekin ihmeteltiin itse tilaisuudessa. Itse kun ei koe yhtään olevan mitään kilpailuasetelmaa. Tuemme toinen toisiamme ja luemme ahkerasti toistemme blogeja <3 Mutta you know ;) Ja ihan totta… Juonto oli melkoisen heikkoa, mutta toisaalta, alkuasetelman perusteella en paljoa odottanutkaan. Mutta juuri niinkuin sanoit, oli NIIIIN ihana nähdä pitkästä aikaa suakin kaunokainen, just Lindan kanssa juteltiin että kesällä sitten kunnon miittiä (vauvakutsujen ja meidän tupareidenkin muodossa <3) Joten pistetään viestiä nyt puolin ja toisin ja suunnitellaan kesäksi kaikkea kivaa! <3 puspsupsupus!

  • Vähän samaa nihkeisilin minäkin, vaikka muuten tapahtuma oli kiva. NImittäin tuota, että juontaja oli vähän pihalla. Tosin sen lisäksi järjestäjäkin oli, sillä mun blogista puhuttiin sillä nimellä, mikä se oli yli kaksi vuotta(!) sitten, vaikka pyysin siihen etukäteen korjausta jo Trendin äänestyssivujen perusteella. Pikkujuttu, mutta ärsyttävä juttu silti.:)

   • Olen aivan samaa mieltä. Oli niin ihana nähdä teitä kaikkia ihania taas pitkästä aikaa, mutta juuri tuo järjestäjien toiminta oli melkoisen harmillista. Erityisesti se, että kun oli haalittu niin monia ehdokkaita jokaiseen kategoriaan, ettei oltu edes vaivauduttu nimiä opettelemaan… Terveisin, STRICKING Style ;D

 • pinja

  Kylläpä on paljon nättejä naisia ollut liikkeellä. :) Aivan ihana tuo sinun mekkosi.

  Minustakin on hienoa nähdä, kuinka arvostat kanssabloggaajiasi. Puhut tässäkin postauksessa kaikista niin kauniisti, etkä yhtään vähätellen tai negatiivisesti. Kyllähän varmasti blogipiireistäkin löytyy omat ristiriitansa ja draamansa, kuten nais- tai tyttövaltaisissa jutuissa yleensäkin, mutta mielestäni on hyvä, ettei luoda turhaa eripuraa bloggaajien välille tai etsimällä etsitä ongelmia. :)

  Minusta näissä blogitapahtumissa ei sinällään ole mitään pahaa, koska on hyvä, että samanhankisille ihmisille järjestetään mahdollisuuksia tavata toisiaan. :) Tuo palkitseminen minusta kuitenkin on vähän ristiriitaista, ja tietyllä tavalla se asettaa bloggaajat eriarvoiseen asemaan. Varmasti monesta on kiva saada tunnustusta harrastuksestaan / työstään, mutta se myös jakaa bloggaajat voittajiin ja häviäjiin. Blogi kun kuitenkin on tekijänsä näköinen, jokainen omalla tavallaan ainutlaatuinen. Blogien paremmuutta on niiden erilaisuuden takia mielestäni hankalaa ja tarpeetontakin pistää paremmuusjärjestykseen, kun ei ole yhtä ja ainoaa totuutta tai mallia, millainen blogin kuuluu olla. Toki palkinto on myös riippuvainen palkinnon antajan; yleisön, tuomarin tai raadin, mieltymyksistä, eikä se bloggaaja, jonka esimerkiksi minä haluaisin palkita välttämättä ole jonkun toisen suosikki.

  Kylläpä tuli pitkä kommentti, mutta ajattelin kuintenkin sen kirjoittaa, kun mielessäni tällaisia ajatuksia pyörittelin. :)

  • Kiitos ihana Pinja! Voi miten kiva, että nuo minulle tärkeät asiat kuitenkin paistavat läpi rivien välistä kaiken pinnallisen keskellä. Tottakai kaikesta elämässä löytyy omat ongelmansa, mutta hitsi miten onnellinen koen olevan, että minä olen ainakin saanut tavata vain ja ainoastaan ihania bloginaisia! <3 Ymmärrän oikein hyvin pointtisi! Enpä ole asiaa miettinytkään noin mutta olet AIVAN oikeassa! Miten ihmeessä niitä voidaan pistää mihinkään järjestykseen?! Olisin enemmän sellaisen naiseutta ja blogimaailmaa juhlivan gaalan kannalla, missä juhlitaan naisia yleisesti! :D Kiitos tästä ajatuksesta! Olen samaa mieltä! :)

 • Emmy

  Aivan ihana tuo sinun mekko! Rakastuin! :)
  Uskaltaisikohan sitä alkaa kommentoimaan niin että näkyisi minun blogin oma osoite :) hih, jotenkin vaan “pelkään” että sitten ihmiset tuolla kaupungilla tunnistaa :D

  • Kiitos ihaa Emmy! Tottakai uskallat! Ylpeäasti teet blogia omana itsenäsi! Se on todella hauskaa puuhaa. Siinä oppii vaikka mitä juttua samalla kuvauksesta, koodauksesta ja itsensä toteutuksesta! :) Ihania hetkiä sinulle ylpeästi oman blogisi kanssa! <3

 • Alma

  Voi vitsi, kun sä sädehdit! :)
  Nauti raskaudesta nyt kaikin tavoin, vaikka välillä se on rankkaakin. Itsellä on reilu vuoden ikäinen lapsi, joten tiedän mistä puhun. ;)
  Tuli muuten yksi päivä mieleen, että nauti niistä pastelliväreistä (joihin olet ihastunut) nyt niin paljon kuin mahdollista, koska pian ne ovat pelkkä haave tai sitten vauvapuklua täynnä! ;)

  • Kiitos ihana kovasti! Juuri näin, huomaan että teidät mistä puhut! :D Samalla olen niin onnellinen ja nautin joka hetkestä, mutta ajoittain taas tuskan hiki nousee pelkästä pukemisen ajatuksesta :D Kiitos ihana kovasti <3

 • Off the topic: joku oli blogannut weheartit.comista sun korkkareiden kuvan :)

  http://sensaisti.blogspot.com/2012/04/663vaatemietteita.html

  Tunnistin heti, että nyt on tuttu kuva! :)

  • Katsopas! :) Hyvällä silmällä olet ottanut! :) <3

 • Linda

  Minulle tulee aina niin hyvä mieli siitä, kuinka kauniisti puhut muista ihmisistä. :)

  • Voi miten ihana kuulla, että pystyt poimimaan tämän minulle tärkeimmän asian näinkin pinnallisen blogin rivien välistä <3

 • Harmi! Olin siinä käsityksessä että Blogawards oli tosiaan bloggaajien juhla koska olin saanut hyvin positiivisen kuvan muista blogeista. On ikävää että ettei valtaosa bloggaajista ymmärrä omaa arvoaan vaan ovat innoissaan muutamasta ilmaisesta shampoopurkista.
  Pääasia taisi kuitenkin hauskanpito ystävien kanssa joten ilta oli varmasti onnistunut :)
  Käypä kurkkaamassa minun blogin puolella mitä ihania designer-pehmoleluja olen löytänyt ;)

  • Olet ihan oikeassa – pääasia oli hauskanpito ja aika ystävien kanssa ja siinä kyllä onnistuttiin <3 Oli niiin ihana nähdä tyttöjä!! :) Monet tuntenut jo monet vuodet ja että miten kiva oli nähdä vihdoin livenä monet, vaikka kokeekin tuntevansa toisen hyvin?!?!?! :D Mutta kyllä, firmoilta tulee kymmeniä yhteistyöehdotuksia päivittäin, joista suuri osa on enemmän tai vähemmän hyväksikäyttö mielessä olevia yrityksiä, jotka mieltävät blogien olevan vain hyvin edullinen tapa markkinoida ja eihän me bloggaajat ymmärretä arvoamme… mukamas ;) Tässä vaan erityisesti harmitti se härskiys, että se oli vielä piilotettu blog AWARDS tittelin alle, vaikka tuntui että tarkoitus oli päinvastainen. Mutta kuten totesin, oli vasta ensimmäinen kerta ja silloin aina tapahtumat hakevat muotoaan. Niinkuin tämä blogimaailmakin tekee koko ajan : )Tulen kurkkaamaan pehmoleluja!! :)

 • Haidi

  Oi tuo mekkohan on ihana! Sopii sulle todella hyvin ja upealta olet taas näyttänyt ;> Itse olen aina yhtä tyyliikäs uggseissa baarin hiihtelijä talvisin ja narikassa korot jalkaan : D huvittaa itseäkin, mutta lähtiessä on luksus laittaa pehmeät ja lämpimät uggsit jalkaan :)
  Ihana huomata aina teksteistäsi kuinka paljon arvostat läheisiäsi ja elämääsi yms! Saa itsekkin sitten ajatella, että pitäisikö elämän pieniä asioita arvostaa hieman enemmän :) Ja kyllä ainakin olen oppinut elämästä nauttimaan sellaisena kuin se on enkä liikoja murehdi tulevaa! Kyllä se elämä johonkin kantaa ;>

  • Haidi

   Se on niitä illan parhaita hetkiä kun uggsit sujahtaa jalkaan ;D Näinpä, olen itse homannut ihan saman! Kyllä ne rakkaat ja ihanat ystävät vain kantavat niin pitkälle<3 ihanaa päivää sinullekkin Mrs V :)

   • No kyllä :D Elämän pieniä ihania hetkiä! :D :D Ja niin totta….

  • Voi kiitos suloinen! Ja totta!! :D Aamun pikkutunneilla ne narikasta jalkaan saadut uggit ovat NIIIIIIIN luksusta :D :D Todella ihana kuulla, jos tuo perusajatukseni välittyy teillekin! Minusta on niin kovin tärkeää tukea toinen toisiamme tavoitteissamme. Sitä saa itse niin paljon enemmän positiivisuudella aikaan kuin negatiivisella ajattelumallilla. Kyllä se elämä palkitsee <3 Pienet asiat merkitsevät ja kaikkein tärkeintä elämässä ovat ne rakkaat ihmiset ympärillä. <3 Ihanaa päivää sinne Haidi! <3

 • Ihania kuvia muru, ja sinä taas niin kauniina!! <3 Tuo mekko on aivan ihana:) Hei mulla on blogissa sulle pieni kenkäaiheinen haaste jollet oo ehtiny vielä sellaista tehdä:)

  • Kiitos murmeli <3 Mä tuun pika pikaa kurkkaa!! <3

 • Laura

  Hei, ihanaa saada postauksia heti aamusta. Helpottaa heräämistä kummasti. :D Kiitos siitä. :) Kauniita naisia olitte/olette kaikki. :)

  Ps. Ihanaa, kun voi kirjoittaa “omana itsenään” tänne, siis voin laittaa sähköpostiosoitteeni niin ettei se kuitenkaan näy kaikille. :) Paitsi jos se näkyy niin olisi ihanaa jos kommenttiani ei julkaista. Yritän pitää osoitetta hieman vähemmän esillä, ettei se täyty roskapostista ja osoite on minun ns. virallinen osoite. :) Olipas pitkä selitys. :D Mukavaa päivää ja innolla odotan uusia postauksia Suomen-vierailustasi. :)

  • Laura

   Kyllä postaus oli jo aamulla luettavissa, ihanaa niin! :) Ja mukava kuulla että mailiosoitteet pysyvät piilossa. :) :)

   • Todella kiva kuulla! :) Samalla linjalla jatketaan! :)

  • Voi ihana että tänä aamuna on postaukset tulleet heti aamusta! :) Minulla ollut pienioisia ongelmia tuon ajastuksen toimivuuden kanssa – mutta ihanaa jos siellä on nyt saatu postaus kahvikupposen aikaan? :) Todella kiva jos nämä postaukset aloittavat päivän hymyllä – se onkin tavoitteeni ja toiveeni! Ja muuten kyllä… Minusta on NIIIIIN ihana, että vaan minä sitten nään nuo teidän sähköpostiosoitteet (voittee luottaa minuun täysin etteivät minnekään edemmäs mene!). Näin minäkin saan enemmän kosketusta teihin ihaniin siellä ruudun toisella puolella jotka olette blogini suola! :)

 • muru

  On ihana nähdä kuinka paljon arvostat ystäviäsi ja blogittaria (onko sana? :D) !! Itse koen,että blogit nimenomaan parhaimmillaan yhdistävät samanhenkisiä ihmisiä joita ei ehkäpä muuten tapaisi. Peukku sille. :) Näytit kauniilta, niinkuin aina! :)

  • Kaipa blogittaret on sana! :) Olen aivan samaa mieltä. Itse ainakin tahdon tsempata ja tukea näitä naisia eteenpäin kaikin mahdollisin tavoin! Niin ihania naisia joihin on ollut ilo tutustua ja heistä monesta on tullut minulle todella läheisiä ja rakkaita ystäviä, jotka ymmärtävät JUURI eikä melkein blogimaailmaan hyviä kuin hunoja puolia. Oma terapiatyhmäkin siis :D <3 Itseasiassa juuri keskusteltiin blog awardseissakin siitä ihanan bloggaavan ystäväni kanssa siitä, että harmillista, että siinäkin tilaisuudessa todettiin monta kertaa “miksi sinun blogisi on parempi kuin muiden” jne… Itse kun emme koe asiaa näin! Minä en koe olevani kamalassa kilapiluasemassa muiden kanssa! Blogeja voi lukea monia samaan aikaan ja juurikin sen niiden erilaisuus kauniisti komplimentoi toisiaan! Yhdestä paikasta ei tarvitse saada kaikkea irti – juuri niinkuin lehtienkin kanssa :) Joten ainakin omakohtaisesti olen vain äärettömän onnellinen, että minulla on ympärillä heidän veroisiaan kollegoita! :)