CATEGORIES

Syyspäivän kärräilyasu

9.10.2012

Eilen kärräilimme pikkuperheemme kanssa dinerille keskustaan. Poikamme on sen verran kiltti tapaus (ainakin vielä!:D), että syöminen julkisillakin paikoilla onnistuu. Syksyn piiskaisella ilmalla oli päällä tällaista:

Sekaan mahtui taas näitä epäonnistuneita kuvia myös! :D

coat: Burberry
jumper: Forever 21
jeans: Vila
boots: Ballin
bag: Chanel
scarf: Burberry

En voinut olla räpsimättä muutamaa kuva ohittamistamme syksyn värittämistä pensaista. Niin upeat värit! Syksyllä on puolensa.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Ihana tuo “ainakin vielä” ;D Juu, oli täö meidänkin tyttönen aina oikein kiltisti siihen 1 vuoden ikään… Nyt vaan haaveilee että voisi edes istua 10min ja nauttia kahvin jossain kahvilassa :D Ellei mukana ole kymmentä rusinarasiaa niin ei onnistu tän 1v 8kk kanssa :D Ei halua syödä ja potäisi saada vanhempien lautasilta syötävää, jos ei saa niin kaikki tavarat lentää lattialle huudon kera. Tuolissa ei istuta vaan pitäisi päästä juoksemamaan ja moikkailemaan ihmisiä :D Huh! Eniten inhottaa ihmisten vertailevat katseet kun yrität saada lapsen voluumin edes hiukan pienemmälle. Kyllä se kuulemma 3-4 vuoden iässä helpottaa :D … Tietysti voi olla että teidän poika tulee aina olemaan nätisti, mä olin aina nätisti joka paikassa aina :)

 • Marianne

  Aivan ihania kuvia :) Ja sait mut haaveilemaan tuollaisesta punaisesta takista! Mutta kun just ostin uuden mustan samantyyppisen… Vaikka toisaalta onhan punainen takki ihan eri asia ;)

 • :)

  Minusta sinusta ei saa edes pahoja “epäonnistuneita” otoksia.

 • Voi että, kun oli hauskoja kuvia! Alkoi hymyilyttää kun katsoin näitä. :) Tuo punainen takki on aika makee, kelpais mullekin. :’D

  Jos kiinnostaa, meikän blogiin voi kurkata osoitteessa http://krissun-blogi.blogspot.fi/ :)

 • Viivi

  Kaunis nimi teidän pojalle tuli :)

  t. Miehesi twitter-tilin seuraaja

  • Mrs.V

   Aih, semmoisenko tweetin hän on sinne laittanut? :D
   Kiitos paljon! :)

 • Saaramaria

  Syksyhän on ihan paras! Kirpeät aamut, pimeät myrskyillat ja kauniit, kuulaat auringonpaistepäivät. (Jos sen vaakatasossa tihkuttavan sateen voisi jättää vähemmälle :))
  Noi rattaat näyttää niiiiiin käteville, harmi, ettei meillä enää ole tarvetta, saa tämän loppuajan mennä nuo vanhat ja vakaat Emmaljungat, vaikka jos vaunujen tarvetta vielä tulisi, tietäisin, mihin sijoittaisin :D

  Asu on jälleen tyylikäs ja yksinkertainen, villakangastakissa on sitä jotain, samalla pehmeä ja selkeän tyylikäs.

 • Pippuri

  Ihania syksyisiä kuvia! Voin melkein haistaa raikkaan syysilman noiden ihanien värien katselemisen jälkeen. :)

 • Hanna

  Kauniita syyskuvia! Kiitos vielä siitä hiustenlaitto postauksesta, siitä oli kovasti hyötyä. Olenkin pohtinu kuinka laitat hiuksiasi, kun ovat aina niin kauniit. Ja hei, tuo Chanelin laukku on täydellinen : ) Juuri itse olen harkinnut vastaavanlaisen hankkimista. Lienee melkoinen satsaus, mutta sehän on klassikko! Mikä tuo malli muuten on? Kiitos! Ja mukavaa syksyn jatkoa, nauti kotona olemisesta : )

 • Love your comfy look! I’m a big fan of Burberry! Perfect for a walk :)

  http://www.9lla.it
  fashion – trends – DIYs

 • Ihania kuvia, syksy on tosiaan paitsi märkä niin myös kaunis:) ja näin lapsettomana mukava lukea, että lapsen tulo ei tosiaan pakota vain jäämään kotiin, vaan elämä voi jatkua: käärö kärryyn ja menoksi:)

 • Haidi

  Voi niin elegantti äiti liikkeellä :) Ihana, että poikanne on noin rauhallinen tapaus (ainakin vielä), että ulkonakin syöminen onnistuu. Mukavaa vaihtelua arkeen varmastikkin. Hauska tuo puhekupla kuva ;D
  Ihanaa syksyä perheellenne!<3

 • Anonymous

  Oletko ollut tyytyväinen vaunuihin? Näyttää suht leveiltä tuon sivulla olevan säilytystilan takia mutta se on kyllä varmaan myös kätevä?

  • Mrs.V

   Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen! Itseasiassa, monona donkeyt on saman levyiset kuin cameleonit :) Aika hassu miten harhaan johtavan näköistä on nuo on kun tuossa on tuo kori :) ELi ei ole vielä ollut ovea/paikkaa, mistä en olisi sisään mahtunut! :) Ja kori on suuuuuper kätevä. Keskustassa asuessa kauppareissut ovat piece of cake :)

 • Syksyllä on puolensa,parasta on värit ja ihana raikkaus. :) Kauniina olet taas! :)
  Ja itselle nauramisen taito on tärkeä :D