CATEGORIES

Syyspäivän kärräilyasu

9.10.2012

Eilen kärräilimme pikkuperheemme kanssa dinerille keskustaan. Poikamme on sen verran kiltti tapaus (ainakin vielä!:D), että syöminen julkisillakin paikoilla onnistuu. Syksyn piiskaisella ilmalla oli päällä tällaista:

Sekaan mahtui taas näitä epäonnistuneita kuvia myös! :D

coat: Burberry
jumper: Forever 21
jeans: Vila
boots: Ballin
bag: Chanel
scarf: Burberry

En voinut olla räpsimättä muutamaa kuva ohittamistamme syksyn värittämistä pensaista. Niin upeat värit! Syksyllä on puolensa.

15 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Laura

  Ihana tuo “ainakin vielä” ;D Juu, oli täö meidänkin tyttönen aina oikein kiltisti siihen 1 vuoden ikään… Nyt vaan haaveilee että voisi edes istua 10min ja nauttia kahvin jossain kahvilassa :D Ellei mukana ole kymmentä rusinarasiaa niin ei onnistu tän 1v 8kk kanssa :D Ei halua syödä ja potäisi saada vanhempien lautasilta syötävää, jos ei saa niin kaikki tavarat lentää lattialle huudon kera. Tuolissa ei istuta vaan pitäisi päästä juoksemamaan ja moikkailemaan ihmisiä :D Huh! Eniten inhottaa ihmisten vertailevat katseet kun yrität saada lapsen voluumin edes hiukan pienemmälle. Kyllä se kuulemma 3-4 vuoden iässä helpottaa :D … Tietysti voi olla että teidän poika tulee aina olemaan nätisti, mä olin aina nätisti joka paikassa aina :)

 • Marianne

  Aivan ihania kuvia :) Ja sait mut haaveilemaan tuollaisesta punaisesta takista! Mutta kun just ostin uuden mustan samantyyppisen… Vaikka toisaalta onhan punainen takki ihan eri asia ;)

 • :)

  Minusta sinusta ei saa edes pahoja “epäonnistuneita” otoksia.

 • Voi että, kun oli hauskoja kuvia! Alkoi hymyilyttää kun katsoin näitä. :) Tuo punainen takki on aika makee, kelpais mullekin. :’D

  Jos kiinnostaa, meikän blogiin voi kurkata osoitteessa http://krissun-blogi.blogspot.fi/ :)

 • Viivi

  Kaunis nimi teidän pojalle tuli :)

  t. Miehesi twitter-tilin seuraaja

  • Mrs.V

   Aih, semmoisenko tweetin hän on sinne laittanut? :D
   Kiitos paljon! :)

 • Saaramaria

  Syksyhän on ihan paras! Kirpeät aamut, pimeät myrskyillat ja kauniit, kuulaat auringonpaistepäivät. (Jos sen vaakatasossa tihkuttavan sateen voisi jättää vähemmälle :))
  Noi rattaat näyttää niiiiiin käteville, harmi, ettei meillä enää ole tarvetta, saa tämän loppuajan mennä nuo vanhat ja vakaat Emmaljungat, vaikka jos vaunujen tarvetta vielä tulisi, tietäisin, mihin sijoittaisin :D

  Asu on jälleen tyylikäs ja yksinkertainen, villakangastakissa on sitä jotain, samalla pehmeä ja selkeän tyylikäs.

 • Pippuri

  Ihania syksyisiä kuvia! Voin melkein haistaa raikkaan syysilman noiden ihanien värien katselemisen jälkeen. :)

 • Hanna

  Kauniita syyskuvia! Kiitos vielä siitä hiustenlaitto postauksesta, siitä oli kovasti hyötyä. Olenkin pohtinu kuinka laitat hiuksiasi, kun ovat aina niin kauniit. Ja hei, tuo Chanelin laukku on täydellinen : ) Juuri itse olen harkinnut vastaavanlaisen hankkimista. Lienee melkoinen satsaus, mutta sehän on klassikko! Mikä tuo malli muuten on? Kiitos! Ja mukavaa syksyn jatkoa, nauti kotona olemisesta : )

 • Love your comfy look! I’m a big fan of Burberry! Perfect for a walk :)

  http://www.9lla.it
  fashion – trends – DIYs

 • Ihania kuvia, syksy on tosiaan paitsi märkä niin myös kaunis:) ja näin lapsettomana mukava lukea, että lapsen tulo ei tosiaan pakota vain jäämään kotiin, vaan elämä voi jatkua: käärö kärryyn ja menoksi:)

 • Haidi

  Voi niin elegantti äiti liikkeellä :) Ihana, että poikanne on noin rauhallinen tapaus (ainakin vielä), että ulkonakin syöminen onnistuu. Mukavaa vaihtelua arkeen varmastikkin. Hauska tuo puhekupla kuva ;D
  Ihanaa syksyä perheellenne!<3

 • Anonymous

  Oletko ollut tyytyväinen vaunuihin? Näyttää suht leveiltä tuon sivulla olevan säilytystilan takia mutta se on kyllä varmaan myös kätevä?

  • Mrs.V

   Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen! Itseasiassa, monona donkeyt on saman levyiset kuin cameleonit :) Aika hassu miten harhaan johtavan näköistä on nuo on kun tuossa on tuo kori :) ELi ei ole vielä ollut ovea/paikkaa, mistä en olisi sisään mahtunut! :) Ja kori on suuuuuper kätevä. Keskustassa asuessa kauppareissut ovat piece of cake :)

 • Syksyllä on puolensa,parasta on värit ja ihana raikkaus. :) Kauniina olet taas! :)
  Ja itselle nauramisen taito on tärkeä :D