CATEGORIES

Sheryl outfit

6.11.2012

Mukaan Shanghaihin sain lainaksi jotain, mitä olen metsästänyt pienen tovin: mustan peplum-mekon! Marimekon ja Katri Niskasen luomusten lisäksi matkalaukussa oli mukana muutama vaatekappale suomalaiselta R/H -merkiltä, kenen tämän postauksen mekko on. Merkin tunnuskirjaimet R/H tulevat suunnittelijoidensa Hanna Riiheläisen ja Emilia Hernesniemen sukunimistä. Helsingin Taideteollisessa korkeakoulussa toisiinsa tutustuneiden naisten R/H -vaatemerkki on skandinaavisen minimalistinen, jossa naiselliset leikkaukset yhdistyvät kauniisti maskuliinisten elementtien kanssa.

Ennen matkaani kävin heidän omassa putiikissaan Uudenmaankadulla. Kokeilin omaa silmääni viehättäviä kokonaisuuksia ja ihastuin toden teolla heidän käyttämiinsä materiaaleihin. Silkkiä, bambua ja poronnahkaa, jotka tuntuivat unelmilta päällä. Niin pehmeitä ja hyvin päällä istuvia vaatekappaleita.

Näissä kuvissa näette heidän kauniin Sheryl-mekkonsa. Pidin sitä päällä keskellä päivää käydessämme pienellä kaupunkikierroksella. Pikkumusta on siitä kätevä vaatekappale, että se taipuu moneen asusteita vaihtamalla. Korkokengät lisäämällä mekko on loistava cocktail-tilaisuuksiin, mutta minä yritin riisua vähän sen juhlavuutta pukemalla mekon mustien sukkahousujen ja balleriinojen pariksi. Koska kaipaan asuihini aina ripauksen väriä, lisäsin kokonaisuuteen neonkeltaisen kaulakorun, jonka sain tuliaisiksi huomaavaiselta siskoltani jokin aika sitten.

dress: R/H Sheryl-dress
necklace: Zara
pantyhose: Wolford
shoes: Louis Vuitton
bag: Chanel

The dress that I am wearing is the work of two Finnish designers, Hanna Riiheläinen and Emilia Hernesniemi, who together founded the clothing brand R/H. Together with the likes of Marimekko and Samuji, they are one of the leading Finnish clothing brands. Their collections are beautifully playful. Nordic minimalisim combined with feminine cuts and masculine elements. I absolutely adore their soft and luxurious materials as silk, bambuu and deer leather that one feels privledged to slip into.

In Shanghai, I wore their Sheryl-dress for a day out in the city. LBD’s are great for their versatility. Mostly they are used in cocktail events paired with gorgeous high heels, but just as well this dress is a beautful choice for a day in the city, dressed down with a pair of flats.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • johanna

  Tämä ei mielestäni toimi..

 • Susanna

  Todella kaunis mekko ja sopii sinulle erittäin hyvin. Ballerinat ja sukkahousut tosiaan kivasti “arkistavat” mekkoa, joka olisi varmasti korkokenkien kanssa upea “ilta-asu”

 • Pauliina

  Aivan ihana asu!
  Itse olisin kyllä lisännyt tuohon vieläkin kookkaamman kaulakorun sekä kuviolliset mustat sukkikset..
  Hei ja vielä siihen Biker takin etsintään… Malene Birgeriltä löytyy aivan ihana klassisen mallinen biker nahkatakki ilman ylimääräisiä härpättimiä.. Käyppä kurkkaamassa josko se olisi se oikea :D

  http://shop.bymalenebirger.com/gb/item/fairenza-leather-jacket-q43156014/

 • rebecca

  Todella kaunis mekko ja kokonaisuus muutenkin. Olisi mielenkiintoista nähdä tämä mekko myös korkokenkien kanssa :) Vaikka tämä olikin todella simppeli mekko, niin mielestäni se oli silti kaunein suomalaissuunnittelijan asu, mitä olet matkallasi käyttänyt. :)

 • Voi miten ihana asu, yksinkertaisen kaunis! Rakastan edelleen tuota neonkeltaista statementkoruasi ja kuinka täydellinen voikaan tuo musta peplum-mekko olla pilkullisine hihoineen! :-)

 • Oi, miten upeana olet ollut! Ehdottomasti mun lemppari sun asukokonaisuuksista mitä olet täällä esitellyt:). Ja nuo hiuksesi ovat aivan mielettömät!!! Kivaa tiistaita sinne! <3

 • Hanna

  Moi, tätä blogia säännöllisesti on tullut seurailtua nyt lähes 2 vuotta, ja äsken luin jälleen tuon ainoan postauksen aiheen “Minä” alla (16.2.2011). Se on tosi hyvin kirjotettu, koska sen luettuani sillon joskus ensimmäisen kerran, ei enää ollut mitään tarvetta miettiä blogin pitäjän yksityisyyttä. Se on merkityksetöntä faktaa. Oot todella inspiroiva ihminen, tää blogi on inspiroiva, ja aina kun tulee lukemaan uutta postausta, tunnelma on niin tasapainonen ja tuttu, se luo tietynlaista hyvää oloa ja sen takia siitä on tullukin rutiini. Kaikkea hyvää syksyyn, olet ihana :)

 • haidi

  Oi miten kaunis mekko! Omaan silmääni hyvin onnistunut asukokonaisuus :) Kaulakoru tuo kivasti väriä! ja tietenkin hiuksesi jota aina jaksaa ihastella ;D