CATEGORIES

Kesämekko

24.7.2018

Nämä Suomen tämänhetkiset säät ovat mahtavat! Helleaalto on ollut niin voimakas, että se on saanut kuulema kaikki tuulettimetkin loppumaan kaupoista! Toivottavasti te kaikki pystytte kuitenkin pysymään kotonanne viileinä pohjoismaiden “käristyskupolista” huolimatta. Näistä helteistä on vaikea pystyä nauttimaan, jos ei ole mahdollisuutta kunnolla viilentyäkin. Itse olen innoissani näistä lämpimistä säistä ja yritän nyt poikien viimeisen kesälomaviikon aikana ottaa siitä kaiken irti. Käydään rannoilla, jätskillä, mökillä ja isän takapihalla vesileikeissä. Tämä kesä on ollut myös todellinen mekkokesä! Pukeutuminen on ollut tälle viisihenkiselle perheelle kevyen ihanaa ja helppoa! On ollut niin lämmin, että minäkin olen saanut käyttää kaikkia hellemekkoja vaikka kuinka! Seuraavan viikon aikana tulette näkemään hyvin mekkopainotteisia asukuvia.

top ANDIATA / saatu
skirt ANDIATA / saatu
sandals VALENTINO
bag YSL

Tämä ei itseasiassa ole mekko, vaan hame sekä toppi. Ne ovat samaa printtiä, joten sitä helposti erehtyy luulemaan mekoksi. Minulla oli tämä päälläni pariin otteeseen Arcachonin-lomallamme, mm. kun kävimme Plage Perreiren rantaravintolassa lounaalla koko perheen kanssa.

Teistä muutat kyselivät serkkujemme talon iästä lomamme aikana. Tiesin, että se on alueen yksi vanhimpia taloja ja on rakennettu joskus 1800 -luvulla. Kyselin sen historiasta lisää tädiltäni ja se on tosiaan rakennettu tarkalleen vuonna 1870. Toiseksi ylimmässä kuvassa talo näkyy alkuperäisessä mallissaan, jonka jälkeen sitä on myöhemmät asukkaat modernisoineet / parantaneet säitä talven merisäitä paremmin kestäväksi. Todella karsimaattinen ja kaunis talo, missä on muistoja meilläkin jo 26 vuoden takaa.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Teresa

    Hei!
    Kiva mekko ja ihania kuvia teidän kesälomalta. Kiitos niistä. Kiva on ollut fiilistellä niitä täällä Suomen helteissä. Hyvä näin vaihteeksi kun meri ja uimapaikka on vieressä.
    Tuli vaan mieleeni että kun mietitte aiheita podeihin, niin valehtelusta ois mielenkiintoista kuulla teidän näkökulmasta. Mä ainakin meen aina niin puihin kun ymmärrän kuulevani jonkun valehtelevan. Tuntuu että osa ihmisistä elää valheiden keskellä. Musta se on hämmentävää, entä teistä?

  • Haidi

    Ihana ”mekko” asu, joka sopii sinulle todella kauniisti! Kesäinen ja viileän oloinen :) näillä säillä on ollut ihana käyttää kaikkia mekkoja ja hameita, vaikka hieman päänvaivaakin moinen hellepukeutuminen on aiheuttanut. Oma asuntoni ei onneksi juuri lämpeä näillä säilläkään niin kotona on ollut mukava viettää aikaa :)