CATEGORIES

Kaksijakoiset fiilikset

31.7.2018

Heinäkuun viimeinen päivä. Kulunut kuukausi on ollut mahtava. Melkein 10-vuotisen blogihistoriani aikana en ole koskaan ennen ottanut näin iisisti blogin päivittämisen kanssa. Uusia postauksia on tullut ennätyksellisen hitaasti. Kyse ei ole siitä etteikö halua tai ideoita olisi ollut – ongelma oli yksinkertaisesti aika. Kaikki kolme pientä poikaani ovat olleet kotona kesäloman, mikä on pitänyt minut hyvin kiireisenä. Mutta ai herttinen miten ihana kuukausi se on ollut. Ollaan tehty hurjasti asioita. Käyty mökillä hyppimässä saunalaiturilta järveen, veneilty pitkin Helsingin näyttävää rannikkoa, matkustettu sukulaisten luo Ranskan lämpöön, riehuttu Lintsillä ja Flamingossa sekä potkittu lukematon tuntimäärä palloa lähipuistoissa. Meillä on ollut niin kivaa. Olen ollut innoissani uuden elämänvaiheen alkamisesta, kun nyt syksyllä 2-vuotta täyttävä kuopuksemme aloittaa tarhan. Ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen saan täysillä itsekin keskittyä töihin neljänä päivänä viikossa. Mutta samalla tästä tapahtumasta on hiipinyt sydämeen järjetön haikeus. Viimeiset kuusi vuotta ovat olleet ainutlaatuisen ihania, mutta todistettavasti nuo pienet vain kasvavat koko ajan isommiksi. Vaikka on ihanaa huomata, että hiljalleen tämä meidän palettikin alkaa kaikessa härdellissään helpottumaan, niin silti tätä elämänvaihetta tulee varmasti ikävä. Siitä on onneksi otettu kyllä kaikki mahdollinen irti. Tämä kuuma kesä on ollut ehdottomasti yksi parhaista.

shirt ZARA
swimsuit GINA TRICOT / saatu
shorts H&M
earrings ZARA
shoes KAPPAHL
bag YSL
necklace THOMAS SABO

Olen voinut nauttia poikieni seurasta täysillä, kun olen nyt kesäloman ajan tietoisesti pysynyt etäämmällä blogista ja somesta. Tätä hetkeä olen odottanut, mutta nyt kun se on täällä, niin haluaisinkin jatkaa tätä mieletöntä kesälomaa vielä hetken pidempään. Se kai on täysin normaalia kaikille kesälomailaisille töihin paluun kynnyksellä, mutta erityisen iloinen olen kyllä siitä, että tänäkin vuonna minäkin pidin rehellisen kesäloman <3

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Vaikka heinäkuu on menny mulla töissä (vielä kolme päivää ja sit lomalle!) niin en oo kiinnittänyt ees huomiota sun postaustahdin vähentymiseen. Sen sijaan on ollut ihana nähdä pieniä pätkiä teidän kesäriennoista. :)

  Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen, siinäkin on varmasti huikean paljon hyvää!

  • No hei ihana kuulla! On ollut niin hyvä kesä, että toivottavasti kaikki ovat voineet keskittyä olennaiseen – eli lomailuun ja perheen / ystävien kanssa oleiluun kauniissa ulkoilmassa <3
   Kiitos hurjasti <3

 • Tiina

  Ei huolta, lupaan että värdelli jatkuu vielä monen monta vuotta ja ne 4 päivää viikossa kun saat ihan omaa aikaa tekee niin hyvää sulle ja teille kaikille. Pienten lasten hoivaaminen muuttuu vähitellen isompien lasten haasteisiin ja kasvattamiseen, ja itse olen kokenut sen paljon vaativampana ja siksi oman ajan vielä tärkeämpänä. Halauksin, Tiina

  • No siis näinhän tää menee! :D Ja tekee varmasti todella hyvää – niin odotettu hetki, vaikka muutoksen kynnyksellä aina tunteet jyllääkin <3 Haleja!

 • Hetket ennen muutosta ovat haikeita, joskus vaikeitakin. Muistan nuo fiilikset edelleen kirkkaasti, ne on niitä merkittäviä hetkiä äitiydessä – ja voi pojat, miten niitä merkittäviä hetkiä riittääkään!
  Terkuin äiti, jonka kuopuskin aloittaa ensi viikolla koulun.?
  P.s. Kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen. Se menee hyvin.❤️

  • No siis juuri näin. Vaikka todella odotettua niin samalla niin tunteikasta <3 Ja tosiaan – näitä uusia muutoshetkiä on loppuelämä täysi <3 Meillä taas yksi virstanpylväs ensi vuonna kun ESIKOINEN aloittaa koulun! :D Niinpä – kyllä näitä riittää :D Tsemppiä teille kuopuksenkin koulupolun aloitukseen <3 (Samaa asiaa viiden vuoden päästä itkevä :D)

 • Katja

  Ihan sama fiilis. Meillä ei kumpikaan ole vielä koskaan ollut tarhassa ja ensi viikolla alkaa. Kai se on jo aika, kun esikoinenkin 5,5v vanha. En haluaisi päästää irti, eivätkä aluksi ole täyttä viikkoa, mutta tuntuu että osan kesän nautinnoista on mennyt itkemiseen, kun tuntuu niin vaikealta. Tämä aika on täysin korvaamatonta, jonka on saanut viettää kotona lasten kanssa. Tsemppiä uuteen arkeen!

  Katja
  optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

  • Ai apua mikä muutos teilläkin! <3 Ymmärrän niin hyvin, ja meilläkin nuorin on vain 4 päivää viikossa. Meillä isommatkin aloittivat "täysipäiväisinä" (tosin ikinä koko päivää tarhassa vieläkään olleet – 7h ihan maksimi :D) vasta kun olivat yli kolmen. Siihen saakka vain puolipäiväisinä. On tämä ollut ihanaa aikaa, mutta nyt uusi ihana vaihe meillä edessä! <3 Tsemppiä sinne!