CATEGORIES

Kissan askelin

15.8.2018

Tämän viikon keskityn yhteen vaatekappaleeseen, nimittäin tuohon hiljattain ostamaani silkkihameeseen josta olen viime aikoina paasannut. Kyseiset hameet ovat syksyn nouseva trendi ja kulkevat myös nimellä slip skirt. Malli saattaa alushamemaisuutensa takia pelottaa, vaikka hehkuva sävy ja silkin kaunis liikkuvuus viehättävätkin. Vaikka kyseessä on trendi, on tämä vaatekappale ajaton ja toimii erinomaisesti muuten klassisen vaatekaapin osana. Tämän viikon ajan yritän tarjota sen käyttöön mahdollisimman paljon ideoita ja inspiraatiota. Oma tyylini on hyvin klassinen, mutta pyrin pitämään sen silti ajankohtaisen tyylikkäänä poimimalla inspiraatiota hetken trendeistä. Trendeistä minua viehättää kuitenkin aina eniten ne suuntaukset, jotka ovat pohjimmiltaan ajattomia.

Syksyn toinen suuri trendi on leoprintti. Sekin on räväkkyydestään huolimatta klassikko, joka kiertää muodissa tasaiseen tahtiin. Mikäli kissakuvio on sinulle liikaa vaatteissa, kokeile sitä asusteissa. Leopardikuviollinen laukku, kengät tai huivi on kivan sähäkkä piristäjä muuten mustanpuhuvan asun kanssa. Minun rakkauteni leopardikuviota kohtaan on saanut aikanaan kipinänsä juurikin asusteista.

top J.CREW
silk skirt ANINE BING
shoes FLATTERED
bag YSL
bike ALEXA´S :D

Vähän järkytyin toissapäivänä kun kävin ystäväni Alexan kanssa kuvaamassa. Eiran pikkukadut olivat jo täynnä ruskeita puita ja putoavia lehtiä. Eikai se syksy ihan vielä saavu? Nautitaan nyt ainakin elokuu vielä kesästä, vaikka syksyn muotiin jo vähän kurkataankin!

Kuvat Alexa Dagmar

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Inkku

  Hei Hanna! Kiitos kauniista ja monipuolisesta blogista. Minulla olisi sinulle pari postaustoivetta;
  -vinkkejä valokuvattavana oloon, eli miten tällainen taviskin osaisi tuoda parhaat puolensa esiin valokuvissa (kuvakulmat, poseeraukset, taustat, vaatteet jne)

  -miten paljon valokuvaavana arkistoit ja käytät valokuviasi? Minullakin on pieniä lapsia ja valokuvia tulee otettua aika paljon kännykällä ja kameralla. Haluaisin, että lapsilleni säilyisi valokuvia omasta lapsuudestaan muistoksi enkä oikein luota että nykymuodossa otetut kuvat on katsottavissa esim 50 vuoden päästä, mutta toisaalta yritän välttää turhaa tavaraa kun säilytystilaa on vähän, joten digitaalisissa ja paperikuvissa on molemmissa puolensa. Olisi kiva kuulla miten järjestelet kuvia, teetätkö niitä paperisina ja laitatko kansioihin jne.

  Ehkä innostuisit kirjoittamaan näistä aiheista :)

  • Hei ihan mahtavai postausideoita! Kiitos – nämä menet listalle! :) Tuohon ekaan minäkin tarvitsen vinkkejä :D
   Kiitos kovasti!

 • H

  Nuo ruskeat lehdet on tästä pitkään jatkuneesta kuumuudesta ja sateettomuudesta kuivuneita lehtiä.. Kovin syksyinen tunnelma kuitenkin näissä kuvissa :) Ja ihana kori tuossa pyörässä!

  • Näin pohdimme – koska vielä on kesää jäljellä! :)

 • Frida

  Onko leoprintti ollut jossain välissä poissa muodista? :D Rakastuin leopardiin viitisen vuotta sitten ja muistan, kuinka kesällä 2014 hamstrasin leokuosisia housuja, kun arvelin ettei niitä hetken kuluttua enää olisi tarjolla. No, ne housut jäivät pieniksi raskauksien myötä, mutta olen löytänyt uusia ja ihanampia. Viime syksynkin luottovaatteeni olivat leokuosiset äitiyshousut! <3

  • No NIINPÄ! Ja hei mullakin oli leokuosiset äitiyshousut jotka sain prtoimistolta aikanaan! Ne olivat ihanat! Annoinkin ne ystävälle eteenpäin viimeisen raskauteni jälkeen! <3

   • Frida

    Ihana! <3