CATEGORIES

Eläväinen elokuu

20.8.2018

Miten teillä on sujunut paluu arkeen? Täällä elokuu vierähti käyntiin niin ryminällä, että pysyn hädin tuskin mukana. Kuopus tosiaan aloitti tarhassa, mutta ensimmäiset viikot ovat kuluneet harjoittelun ja pehmeän päiväkotiarkeen tutustumisen kanssa. Vasta viime viikolla hän oli ensimmäisen päivän yksin hoidossa ilman minua. Kaikki on onneksi alkanut hienosti, vaikka jätettäessä hän itkeekin meidän perään niin, että sydämestä ottaa. Nopeasti hän kuitenkin rauhoittuu ja ryhtyy iloisena yhteisiin leikkeihin. Hänellä on samat ihanat tutut hoitajat, jotka ovat hoitaneet aikanaan meidän esikoista ja keskimmäistäkin. Se tuo suurta helpotusta omaan oloon. Samaan aikaan omat tehtävät ovat kuitenkin kasaantuneet siinä määrin, että päässä pyörii. Sähköposti pursuaa viestejä, mihin en ole vielä ehtinyt vastata. Tuntuu, että arki porskuttaa luotijunan lailla täysillä eteenpäin ja minä roikun hädin tuskin vikassa vaunussa.

shirt LINDEX 100% silk
skirt ANINE BING
shoes ADIDAS
bag PRADA

Ja kuten aikanaan kävi myös vanhempien poikieni kohdalla, näyttää siltä että meidän kuopuskin sairastui heti flunssaan tarhan alettua. Päiväkodin aloittamiseen tuntuu kuuluvan aina se, että alkuun podetaan kaikki mahdollinen. Tässä taitaa mennä siis vielä tovi, että arki on kunnolla käynnissä ja minä ajajan paikalla. Nyt kun saisin tätä pendolinoa hetken hidastamaan vauhtia, että saisin uuden arjen raiteilleen. Täällä siis vielä räpiköidään, mutta pää on onneksi pinnalla ja täältä vielä noustaan! Onko teillä muilla ollut yhtä hektinen arjen aloitus?

Kuvat Alexa Dagmar

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mikaela

  Tämä asu on aivan ihana! Tsemppiä arkeen! <3

 • Petra

  Ihana hame ja asu!!!

  Ja pliiis tuo TARHA -sana särähtää joka kerta korvaan ? Niitä kekaroita ei tarhata kuten vaikkapa minkkejä, ja meistä lastenTARHANopeistakin on kovaa vauhtia tulossa varhaiskasvatuksenopettajia.

  Kiitos kivasta blogista, tykkään!

  • Kiitos! Ja totta, päiväkoti <3 Mistäköhän tuo sana onkin niin iskostunut tähänkin?

 • Haidi

  Vitsi nämä asut tän hameen ympärillä on vaan niin kivoja! :) täälläkin työt on alkaneet rullaamaan, mutta viikonloput on vielä täynnä ohjelmaa. Ehkä siihen syksyyn ehtii hidastaa lokakuusa :D

  • Kiitos! No hyvä jos on alkaneet rullata! Mä räpiköin vielä ihan huolella. Vielä ei riitä töihin saadut tunnit siihen et pääsisin ajantasalle. Sit onkin kirittävää kun kuopus tervehtyy tästä flunssasta ja palaa tarha-arkeen.

 • Oona

  Onnea kuopukselle tarhan aloittamisesta! Jänniä aikoja siis elellään teillä. Kamalampaa oli mulle se hetki kun lapsi ei itkenytkään perään vaan juoksi kavereiden luokse ja huuteli vaan matkalla et ”joo joo mene jo töihin!” Kai se on sitä elämää sitten ja niitä pieniä itsenäistymisen askelia :D

  • Joo ei mun isommatkaan paljoa taakse katelleet :D Mutta pienimmällä nyt vahva mammavaihe. Jänniä aikoja tosiaan, mutta myös odotettu :)

 • Henrika

  Tsemppiä arkeen paluuseen! Olen onnekkaassa asemassa mammalomalla, eikä normiarki ole kovinkaan aikataulutettua :) mukavalta kuitenkin tuntuu, että harrastukset ja esikoisen kerho alkavat jälleen!

  Tuo asu näyttää tosi kauniilta! Ja uskomattoman siistit nuo kengät sinulla. Mulla on nuo samat ja ne näyttää niin kamalilta ettei tee mieli käyttää niitä yhtään siistimmässä asussa. Työnnätkö nauhat kenkien sisään vai mikä taktiikka sinulla on saada ne siististi pois näkyvistä :D? Ehkä voisin itse ainakin vaihtaa kenkiini nauhat, jos se saisi kengät näyttämään hieman siistimmiltä…

  • Oi ihanaa! Nautihan mammalomastasi, vaikka jokainen mama tietää että siitäkin on loma kaukana :D
   Ja kiitos! Nämä superstarit ovat olleet käytössä jo monta vuotta. Olen pessyt niitä pesukoneessa valkaisijaliinan kanssa sekä puhdistanut tummia kohtia baby wipesien ja kynsilakanpoistoaineen avulla. Nauhoja olen hieman pätkäissyt ja sitonut tosiaan pienelle rusetille sisäpuolelle. Ja nauhojen vaihto tekee jo paljon! Niitä kun on vaikein saada puhtaaksi!

   • Anonymous

    Hehe, nimenomaan loma on tästä kaukana :D mutta ihanaa silti ❤️

    Ja tiiätkö, intouduin laittamaan kenkäni pesukoneeseen ja valkaisin nauhat, niin johan muuttui ulkonäkö! :D saman tein valkoisille nahkaconsseilleni heti perään ;)

    • Hei jes! ihana kuulla! :)

 • ems

  En ole aiemmin oikein ymmärtänyt tätä slip skirt trendiä (näyttää mielestäni lähinnä alusvaatteelta), mutta tässä asussa toimii todella hyvin! Sytyn kyllä yleensäkin trendeihin vähän hitaasti :D

  • Mulla on vähän sama vika – sytyn myös vähän hitaammin. Mutta tästä innostuin välittömästi ja toimii yllättän hyvin vaikka helposti voi muistuttaakin liikaa alusvaatetta!