CATEGORIES

Syksyn luottoasu

29.8.2018

knit H&M
leather pants ANDIATA
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
bag CHANEL

Enää kaksi päivää kesää jäljellä ja sitten ollaankin virallisesti syksyn puolella. Kuluneen kesän olen viihtynyt pitkälti mekoissa, mutta ilmojen viiletessä on taas aika vetäistä ne suosikki housut jalkaan – nimittäin nahkahousut. Ehdoton luottovaate, joita käytän todella paljon arjessa. Sysyn yksi kuumpimpia trendejä ovat näyttävät nahkaiset vaatekappaleet, kuten nahkamekot ja pitkät nahkatakit. Vaikka kestävää, lämmintä, mukavaa ja helppohoitoista nahkaa rakastankin, taidan itse silti pitäytyä nahkahousuissa ja -hameissa. Syksyn, talven ja kevään luottoasukokonaisuuksiini kuuluu nahkahousut yhdessä muhkean neuleen kanssa. Toimii aina. Niin mukava ja lämmin kokonaisuus. Tämä asu oli päälläni viime viikonloppuna, kun käväisin tyttöystävieni kanssa istumassa iltaa.

Muita nahkahousuasujani löydät alta (ja kaikki vain tältä vuodelta):
asu1
asu2
asu3
asu4
asu5
asu6
asu7
asu8
asu9
asu10

Kuvat Alexa Dagmar

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jutta

  Kumpia nahkahousuja suosittelisit, Andiatan vai Samsoe&Samsoen?

  • Molemmat ovat loistavia… Andiatan ei ehkä anna ihan yhtä paljon periksi kuin samsoen samsoen vastaavat… Eli jos haluaa pehmeämmät niin samsoe samsoe, mutta jos tosi napakat niin andiata! :)

 • Toimii! Hyvin klassinen ja aina pirun tyylikäs, olematta kuitenkaan mitenkään päin tylsä. I love it!
  Bongasin eilen nätit nahkapökät jonkun neitokaisen jalassa ja tulit heti mieleen! :D Vaatekappale, jonka auttamatta yhdistän vuosienkin jälkeen suhun.

  • Voi kiitos upea Camilla! <3 Just eilen ihastelin sua ja sun gasellisääriä facebookissa! <3

 • Haidi

  Ihanan perus asu, joka vaan toimii! Aina näin syksyn tullen on ihana etsiä ne paksuimmat neuleet ja ottaa ne takaisin käyttöön :)

  • No kyllä. Paksut neuleet ovat <3