CATEGORIES

Kesämekkojen aika ei ole vielä ohi

17.9.2018

Syyssateet ovat täällä. Koska tänä vuonna kesä oli niin lämmin ja aurinkoinen, voi näistä tunnelmallisista sadepäivistäkin nauttia täysillä. Alkanut syksy on kuitenkin ollut sen verran lämmin, että syyspukeutuminen on ollut ajoittain jopa haastavaa. Ilman neuletta ei uskalla lähteä ovesta ulos, mutta neule päällä sitä huomaa nopeasti hikoilevansa kuin pieni porsas. Tänään sataa, mutta seuraavina päivinä pitäisi taas auringon paistaa ja lämpöasteet kivuta 19 asteen tietämille. Siksi tämä onkin loistavaa aikaa ottaa vielä viimeiset irti niistä kaikista ihanista kesämekoista. Vedä jalkaan lämmittävät ylipolvensaappaat ja heitä päälle vielä lämmittävä neule, jonka saa heitettyä vyötäisille mikäli aurinko porottaa odotettua kuumemmin.


hat KN COLLECTION / saatu
dress MICHAEL MICHAEL KORS / saatu Stockmann
boots STUART WEITZMANN
knit H&M
bag YSL

Kuvat Alexa Dagmar

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tosi kiva yhdistelmä. ? Mullekin iskee tänä syksynä selkeästi enemmän pehmeä ruskean sävyt.

  • Kiitos! Ja niin samassa veneessä! Suklaanhimo!

 • Haidi

  tuntuu, että tähän säähän on ollut ihan mahdoton pukeutua! Aamulla jäätyy pystyyn, päivällä paahtuu ja illalla taas jäätyy :D mutta mekko neule comboilla on menty täälläkin!

  • No siis juuri näin! :D Täysi välivaihe päällä! :D

 • Iina

  Hei Hanna!

  Onko neule uutta mallistoa eli löytyykö vielä H&M:stä?

  • Voih, tämä on jo reilu vuoden vanha – toivottavasti löytyy vielä vastaavia! :)

 • A

  Mielummin katselisin hieman arkisempia mutta aitoja päivän asuja, siinä hetkessä kun niihin pukeudut. Vaikka huonompia kuviakin. Yhdistettynä tekstiin mihin on menossa ko. asussa. Aaaaa näkisin sinut niin mielelläni lähdössä puistoon hiukset ponnarilla ja siinä hetkessä. Ainakin itse pystyisin samaistumaan paaaaaljon paremmin syyspukeutumiseesi.
  Tätä katsellessa en osannut ollenkaan kuvitella mihin noissa vaatteissa voisi mennä?
  Mielestäni tästä paistoi läpi juuri se ”autossa vaatteiden vaihto ja pönöttämään johonkin”.

  Kuulostaa negatiiviselta palautteelta, mutta tarkoitan vain että se (entinen) ”hetkessä” tyyli oli enemmän mieleeni. Ehkä olen väärässä blogissa. Muutakun tykkään juuri susta ja sun lookeista! :)

  Enemmistö ilmeisesti valitsee kuitenkin tämän ”naistenlehtimäisen” ulkoasun, mistä olet itsekin joskus puhunut.

  Ehkä koen että en itse pääse ihan aitoon käsitykseen siitä mitä on pinnalla ihan oikeassa jokapäiväisessä elämässä ja saa siten idiksiä itselleni. Sitä todella tarvitsisin ;) tulee enemmän sellainen illuusio jostain mikä näyttää kuvassa hienolta.

  Toivotttavasti ymmärrät minua ilman että otat tämän loukkaavana :)

  • Moikka Annukka!
   Ymmärrän hyvin ja tiedätkö mulla istuukin koneella pari tällaista mun viikonlopun asua jotka on juurikin tuota futiskentän laidalla nököttämistä! :D Mutta siis tämä asu oli päällä jo kaksikin kertaa. Tuo hame ja ylipolvensaappaat olivat päälläni vetäessäni Metin kanssa live podcastia Stockalla ja sitten myöhemmin seuraavalla viikolla yhdistin samaan asuun tämän neuleen ja ajurihatun kun kävin hoitamassa työasioita kaupungilla sekä kollegan/ystävän kanssa lounaalla Fabrikissa! :)

   Nämä ovat kyllä kaikki ihan oikeita päivän asuja, ei millään tapaa vaan kuvia varten. Mutta ymmärrän jos oma arki on hyvin erilainen niin on vaikea ymmärtää esim missä itse käyttäisi vastaava asua ja siten vaikea samaistua. Mutta siis minun arkeni on ihanalla tavalla niin monipuolista, että juuri siksi ajattelin lisätä muutaman futismutsin asun! :D Koksa herttinen miten paljon vietänkään aikaa futiskenttien reunalla :D Eli kiitos kovin, en mitenkään pahalla ottanut ja toivottavasti vastaukseni selkeytti omaa puoltani! :)

   • A

    Kiva kuulla tarina vaatteen takana! Ehkä välillä sitten myös reaaliaikaisempia kuvia… Ujutan toiveeni tähänkin ;) Odotan kovasti futismutsi lookkejasi! Myös niissä jenkkilä ajan kuvissa oli muuten ihanaa elämän makua <3