CATEGORIES

Vanha body, uusi asu

19.9.2018

Olen monesti todennut, että muoti on parasta silloin kun vanhat vaatekappaleet heräävät sen myötä uudestaan henkiin. Tämänhetkinen himoni suklaanruskeaan sai minut kaivamaan kaapista tämän vanhan bodyn, jonka olette nähneet päälläni jopa reilu seitsemän vuotta sitten. Muistatteko esimerkiksi tämän ballerinasta inspiraationsa saaneen asun? Ja käytinhän minä samaa paitaa ollessani raskaanakin! Pinterestissä yksi tykätyimpiä kuviani on Niki Strbianin ottama kuva, missä viimeisilläni raskaana seison korkokengissä hame hulmuten Tuomiokirkon edustalla. Sama mangon body näkyy myös niissä kuvissa.

hat KN COLLECTION
body MANGO
skirt GUSTAV / laina
bag LV Pochette Metis
shoes CHRISTIAN DIOR

Tämä asu oli eilen päälläni kun kävimme nauhoittamassa jälleen uuden podcast-jakson, minkä jälkeen treffasin vielä Alexan kuvaustreffeillä. Näittekö jo hänen hiljattain tekemän My Day -videon? Siitä löytyy hauskaa behind the scenes -materiaalia siitä miten me asukuvia yhdessä usein otamme.

Kuvat Alexa Dagmar

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Ne Nikin ottamat kuvat on kyllä upeat ja ballerina asu sai minutkin aikanaan hame kaupoille :) parasta on uudelleen käyttää vanhoja ihania vaatteita!

  • Tämä asu on ihan superkiva. ? Alexan My Day oli myös hauska. Minäkin olen vaihtanut vaatteita autossa, kun on yritetty kuvata useampi asu tehokkaasti samalla kertaa.

    • Kiitos paljon! Ja ah, tiedät siis juuri miten surkuhupaisaa hommaa se on :D