CATEGORIES

KIITOLLINEN SLOUCHY COWBOY

16.11.2018

Viikonloppu häämöttää. Kulunut viikko on ollut hyvin kiireinen, mutta samalla poikkeuksellisen ihana. Koen suurta kiitollisuutta siitä miten ihanien ihmisten ja brändien kanssa saan tehdä yhteistyötä. Tällä viikolla olen saaanut olla mukana mm:

Felicitas Mehiläisen järjestämässä Hedelmällisyysahdistus-paneelikeskustelussa puhumassa hedelmällisyysterveydestä, lasten saannin haasteista, yhteiskunnallisesta paineesta sekä raskausuteluiden kivuliaisuudesta. Niin tärkeä aihe, mistä haluan puhua vielä hurjasti enemmän.

Tehnyt live-stream lähetyksiä Helsingin Sokoksella yhdessä pitkäaikaisen luottokosmetiikkamerkkini Lancômen kanssa. Miten ihanaa onkin tehdä yhteistyötä merkin kanssa, jonka tuotteita on itse käyttänyt yli vuosikymmenen ajan!

Käynyt ihailemassa Stockmannin satuikkunaa ja tavaratalon joulutaikaa perheeni kanssa. Sitä teemme melkein viikottain Helsingissä asuvana perheenä muutenkin, mutta nyt sain tehdä tätä ihan kaupallisen yhteistyön muodossa. Joulupuodin kuusenkoristeiden kimalle sai taas tämän harakan sekoamisen partaalle. Ai että miten ihana päästä pian koristelemaan joulua!

Tällä viikolla ollaan myös valmisteltu sunnuntain live-podcastia Stockmannilla yhteistyössä Reiman kanssa. Me Metin kanssa olemme Helsingin keskustan lastenvaateosastolla kello 14-> puhumassa perheen liikkumisen tärkeydestä ja millaisia ulkoiluvaatteita me lapsillamme suosimme. Meillä on myös ilo kertoa, että kymmenelle ensimmäiselle paikalle saapuvalle on luvassa lahjakassi, joka sisältää mm. Reiman ulkovaatteiden korjaussetin sekä ReimoGO sensorin ja käsivarsinauhan.  Tulkaa siis sunnuntaina paikalle kuuntelemaan ja moikkaamaan!

coat ANDIATA / saatu
knit SOFT GOAT
pants LINDEX
shoes STEVE MADDEN
bag YSL
earrings CHANEL

Ja kiitos näistä asukuvista taas ystävälleni Alexalle, kenen kanssa on niin iso ilo tehdä yhdessä töitä. Olen super kiitollinen siitä, että saan viettää aikaa monien ystävieni kanssa töiden(kin) takia. Miten avoimesti hänenkin kanssaan voimme jutella kaikesta esim.somemaailmaan liittyvästä ja yrittää viedä tätä melko naisvoittoista alaa eteenpäin. Ilo on saada tehdä töitä hänenlaistensa naisten kanssa, mitä tällä alalla iloksemme riittää. Yhdessä eteenpäin – sillä onnihan piilee matkassa, ei määränpäässä.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Leila

    Sylin täydeltä onnea Hanna❣️ Kirjoitat niin vuolaasti kuin puro virtaa. Luen ahmien ja ihaillen kirjoituksiasi, jolla ilmaiset itseäsi ja ympärillä pulppuavaa elämää. Kaikkea hyvää uudelle urapolulle olet paras??

    • Hanna Vayrynen

      Voi Leila! <3 Kiitos hurjasti kaikesta tuesta <3 Toivottavasti nähdään pian - ihanaa joulun odotusta teidän koko perheelle! <3