CATEGORIES

Tervetuloa

19.11.2018

Aloitin bloggaamisen vuonna 2009. Työ siitä tuli vuonna 2011, kun siirryin bloggaamaan arvostetun Olivia-lehden alle. Koko ammattilaisurani ajan olen ollut uskollisesti yhden mediatalon alla. Aika heidän siipiensä suojissa on opettanut paljon, luonut turvan tuntua sekä tuonut paljon upeita ihmisiä elämääni.

Näiden vuosien saatossa myös perheeni on kasvanut. Meillä on kolme vilkasta pientä poikaa, joista nuorin aloitti hiljattain päiväkodin. Ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen minulla on mahdollisuus tehdä täyttä työpäivää, sillä tähän asti olen pitänyt blogia yllä samanaikaisesti ollessani kotona vähintään yhden lapsen kanssa. Suuren muutoksen myötä minulle nousi kutkuttava tarve saada uusi vaihde silmään. Kaipasin uusia haasteita – uutta alkua. Ajatukset konkretisoituivat Idealistan tien tullessa päätökseensä. Nyt on aika kokeilla omia siipiä. Tästä lähtee elämä päätoimisena yrittäjänä!

Kulunut syksy on ollut poikkeuksellisen kiireinen oman sivuston rakennuksen ja uuden firman pystyttämisen lomassa. Uuden äärellä myös tunteet ovat heitelleet pelon sekaisista tunteista räjähtävään innostukseen. Todella jännittävää, mutta eikö aina kaikki suurimmat ja parhaimmat asiat kuulukin olla hyvällä tavalla kauhistuttavan ihania? Täysin yksin en kuitenkaan matkaani jatka, sillä liityn samalla Asennnemedian huikeaan joukkoon. Sivusto on omani, mutta kaupallisten yhteistöiden hallinnoinnissa ja toteutuksissa minua auttaa mahtava Asennejengi. He ovat tähän asti vastanneet Metti & Hanna podcastin kaupallisia yhteistöistä, joten olen erittäin iloinen saadessani tehdä entistä enemmän yhteistyötä tämän minulle jo ennestään tutun huippuporukan kanssa.

blazer ANDIATA

pants ANDIATA

bag YSL

earrings ALDO

Kiitos Allerille (ja entiselle Bonnierille) kaikista mahtavista yhteisistä vuosista sekä avusta ja kannustuksesta uuden äärellä. Lopuksi haluan vielä kiittää teitä lukijoita. Jo niin monet vuodet olette olleet valtava tuki ja voimavara. Kiitos, että olette vierelläni uuden seikkailun alkaessa. Tervetuloa uusille ikiomille sivuilleni! <3

32 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sara

  Kiitos kutsusta, on ihan tulla uusille, kauniille ja raikkaille sivuille! Onneksi olkoon tästä uudesta askeleesta!

  • Hanna Vayrynen

   Valtavat kiitokset kannustuksesta! <3

 • Jonna V.

  Moi! Onnea yrittäjälle!

  Onko raportoitu ongelmista päästä sivulle pöytäkoneella? Ei ladannut sivustoa, ja nyt vasta pääsen tänne. Mutta hyvältä näyttää!

  Hyvää joulunodotusta koko perheelle

  • Hanna Vayrynen

   Hei yksi on lisäksi sanonut että ei päässyt sivulle eilen! Mutta nyt siis pellittää sinulla?

   Kiitos ja sitä samaa teille! <3

 • Veera

  Mahtavaa! Onnea! Sivut näyttävät oikein hyviltä näin ensi vilkaisulta! :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos Veera huimasti! <3

 • Saaramaria

  Niin upeat sivut! Paljon onnea uudelle sivulle bloggaamisessa! Pitkästä aikaa ehdin lukemaan postauksia ja nauttimaan kuvistasi. Tämä sivusto on jo nyt niin hyvä, en malta odottaa, mitä kaikkea tulevaisuudessa on luvassa. You go girl!

  • Hanna Vayrynen

   Miten ihana kuulla! <3 Kiitos Saaramaria ainaisesta tuestasi ja kaikista ihanista ajatusten vaihdoista vuosien saatossa <3

 • Sanela

  Onnea Hanna! Todella hieno ja tyylikäs blogi ?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana hurjasti kannustuksesta uuden ääärellä! <3

 • Mira Rinne

  Hei sinä ihana ja huikeasti onnea upeasta uudesta sivusta sekä parhaimmat onnittelut päätoimisesta yrittäjyydestä! <3 Nämä sivut ovat kerrassaan upeat ja ennen kaikkea sinun näköiset! Uskon, että tämä on päätös joka tulee varmasti sua kantamaan!

  Perässä tullaan viimeistään alkuvuodesta -kevytyrittäjänä olen ammattiblogannut viimeiset kuusi vuotta ja nyt on ihan oma yritys jo melkein-pystyssä (terveisiä vaan täältä paperisodan keskeltä :D) mikä tulee osaksi myös ihkaomaa sosiaalisen median toimistoa, jonka lanseeraus tapahtuu pikapuoliin vaikka asiakkuuksia on kevytyrittäjänä jo senkin tiimoilta solmittuna! Iiiiiik, moon samaan aikaan käsittämättömän paniikissa ja niin onnellisen innoissani.

  Voin siis allekirjoittaa täysin tuon kohdan, jossa kauniisti kuvailit tunteiden vuoristorataa uuden kynnyksellä: "Uuden äärellä myös tunteet ovat heitelleet pelon sekaisista tunteista räjähtävään innostukseen. Todella jännittävää, mutta eikö aina kaikki suurimmat ja parhaimmat asiat kuulukin olla hyvällä tavalla kauhistuttavan ihania? " Tuo kiteyttää niiiiiiin täysin mun syksyn ja kuluneet vuodet, jotka ovat tähdänneet päätoimiseen yrittäjyyteen.

  Vielä kerran, lämpimästi onnea lukijalta, joka on matkassasi kulkenut jo pitkään (ellen ihan väärin muista niin aavistuksen ennen Olivia-aikaa aloin sinua seuraamaan eli melkein alkutaipaleelta) vaikka moonkin maailman surkein kommentoimaan. Kiitos laadukkaasta sisällöstä, josta aina paistaa se sydämellinen Hanna! <3

  With love & style,
  Mira, http://www.fashionpoetry.eu

  • Hanna Vayrynen

   Miten jännittävää, uutta ja ihanaa!! Onnea onnea onnea sinnekin! Alun rykäys kieltämättä välillä saa vaipumaan epätoivoonkin – niin paljon uutta opeteltavaa että sitä meinaa lannistua kun tuntuu ettei kaikkeen vaan pysty, mutta sitten ne asiat kuitenkin vaan järjestyvät <3 Kuulostaa siltä, että me ollaan hyvin samassa veneessä menty tämä syksy! Valtavasti onnea sinullekin uuden äärellä, jään seuraamaan sinun polkuasi! <3 Kiitos ihana hurjasti kaikista näistä vuosista ja vertaistuesta uuden äärellä <3

 • Jaana

  Onnea uusiin tuuliin! ❤️ Ja onpa upeat uudet sivut, ihan just sun näköiset!

  • Hanna Vayrynen

   Valtavat kiitokset! <3

 • Maria

  Vau <3
  Tosi hyvältä näyttää tämä uusi sivu! Ja onnea uuteen!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana olet! Kiitos niin paljon kun olet vierellä tukemassa ja kannustamassa minulle jännittävän askeleen hetkessä <3

 • Malla

  Tämä uusi blogi näyttää todella hyvältä! Teksti ja kuvat on aseteltu todella hienosti ja fontti on myös todella hyvä! Kiitos todella laadukkaasta sisällöstä, olen seurannut jo sinua monta vuotta vaikka elämän tilanteemme ovat aivan erilaiset!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos hurjasti! Ihana kuulla, että tämä uusi ulkoasu on niin monen mieleen! Mikäli mitään kehitysideoita herää, kuulen niistä mielelläni! :)

 • Paula

  Moikka! Mikä osoite mahtaa toimia bloggerin kautta blogia seuratessa? Kun syötän sinne tämän osoitteen, niin ei blogger ei tunnista sitä eikä päivityksistä tule ilmoitukset.

  • Hanna Vayrynen

   Voi ei! Yritän selvittää! Itse kun en käytä palvelua niin en osaa heti vastata. Osaisikohan joku muu täällä heti sanoa?

 • Jennimbus

  Onnea uudelle alulle, blogi näyttää todella hyvältä <3 Tykkään erityisesti uudesta kategorialajittelusta mistä voi helposti selailla matkapostauksia ja asuideoita. Olen ollut Strictly Stylen matkassa aivan alusta saakka ja täytyy kyllä sanoa, että blogisi on aina ollut yksi suosikkini! Vaikka elämäntilanteesi on muuttunut vuosien aikana huimasti, olet silti aina tuottanut monipuolista ja kaikenlaisia lukijoita kiinnostavaa materiaalia. Kiitos blogistasi Hanna <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten kauniisti kirjoitit! Kiitos hurjasti kaikista näistä yhteisistä vuosista sekä siitä, että olet täällä antamassa tukesi ja kannustuksesi minulle hyvin jännittävän asian äärellä <3 Kiitos valtavasti! <3 Ja ilolla otan kaikki kehitysideat vastaan mitä tulee! <3 Kiitos Jenni <3

 • Julia toivola

  Hyvältä näyttää Hanna ❤️ Ihanat sivut!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihanuus kaikesta tuesta ja avusta<3

 • Henna

  Mahtavaa, onnea uudelle yrittäjälle!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos hurjasti tuesta ja tsempistä uuden äärellä <3

 • Laura

  Oi hitsi, onpas hieno tämä uusi sivusto! Juuri sopivan pelkistetty, mutta silti persoonallinen. Esteettisesti oikein silmää miellyttävä. Onnea uuteen seikkailuun ja kiitos laadukkaasta blogista :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos valtavasti kauniista palautteesta ja huomaavaisesta kannustuksesta uuden ja jännän äärellä <3 Kiitos Laura! <3

 • Haidi

  Ihanan raikkaat uudet sivut ja ainakin näin kännykällä lukukokemus oli miellyttävä! Mahtavaa päästä seuraamaan tätä uutta vaihetta blogissasi ja elämässäsi :) ihan huippua!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana! <3 Ja hei jos sulle tulee mieleen mitään parannusehdotuksia tai muuta niin kuulen sun ajatuksia / mielipiteitä korvat höröllä! <3 Sinä kuitenkin tunnet tyylini ja blogini sisällön niin hyvin <3

 • Pipsa

  Onnea matkaan!
  Hämmennyin hetkeksi, kun jäin miettimään, että mikä Matti ja Hanna-podcast…;D
  Ilo seurata ammattimaista ja välillä kovin tärkeistäkin asioista puhuttelevaa blogiasi. Ettei pelkästään asuja ja kosmetiikkaa, vastapainoksi oikeaa elämääkin. Tsemppiä!

  • Hanna Vayrynen

   :D Mä pelästyin ja kävin katsomassa olinko kirjoittamassa Matti :D :D Ja kiitos paljon – se on ehdottomasti tarkoitus ja pyrkimykseni. Niistä saan itsekin eniten irti <3