CATEGORIES

Beige brunette

10.12.2018

Kun asukriisi iskee, usein turvaudutaan mustaan. Mustat housut, musta neule ja musta takki. Se kieltämättä toimii, mutta itse olen huomannut, että minun turvavärini ei suinkaan ole musta. Minä turvaudun yleensä harmaaseen sekä viimeaikoina erityisesti beigeen. Mustaa löytyy varmasti monen vaatekaapista ja siksi helppo valinta, mutta omasta vaatekaapista löytyy vähintään yhtä paljon beigeä. Kokobeige asu on minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan elegantin kaunis. Pidän myös tämän pehmeän sävyn lämmöstä verrattaen kovempaan mustaan.

coat ANDIATA

knit ANDIATA

pants ANDIATA

bag CHLOE

shoes UNISA

Tämä asu on koostettu beigen eri sävyistä, mutta erityisen tyylikäs lopputuloksen saa aikaan kun pukee samaa beigen sävyä päästä varpaisiin. Joten minun vinkkini asukriisipäiville on: verhoudu kameliin.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Koko beige toimii sulla kyllä älyttömän hyvin! Mulla turva-asu on aina harmaa musta combo :) mielellään vaalea harmaa!

  • Hanna Vayrynen

   Sekin toimii erinomaisesti :) <3

 • aila

  Ei nyt vaan sovi kaikille, itse en voisi kuvitella pukeutuvani kokonaan lämpimän ruskeisiin sävyihin. Olo olisi kaikkea muuta kuin turvallinen : ) Olkoon siis jokaisella se oma turvavärinsä. Minulla se on harmaa tai tummansininen. Musta ja maastonvihreäkin joskus.

  • Hanna Vayrynen

   Se on ihan totta, kaikki ei sovi kaikille ja jokaisella tosiaan omansa! Maastonvihreä on upea sävy!