CATEGORIES

Päivän asu roosassa

22.2.2011

Kaupat ovat olleet täynnä vaalea roosaa, mikä varmaan on osa syynä ihastumiseeni tähän väriin.
Mutta tarkemmin ajateltuna, himoni lähti tuosta alla vasemmalla olevasta kuvasta, jonka tyylistä kokonaisuutta olen himonnut sen jälkeen, kun reilu vuosi sitten sen Chictopian sivuilla näin.
Päässäni on tämä väri pyörinyt sen verran ahkeraan, että tunnun bongaavan sitä kaikkialla. Nuo roosat housut Cameronin päällä vain syvensivät ihastustani tähän väriin.

Aikaisemmissa päivän asuissa näitte H&M roosan bleiserini, nyt vaatekaappini roosat kappaleet saivat jatketta kun ostin haalean roosat housut…

Beige kauluspaita: Filippa K, housut: Sonia Rykiel, vyö: Zara


Päivän asuja on pyydetty paljon ja niistä olikin puutetta kun oma kamerani oli pajalla. Mutta nyt sen takaisin saatuani täytän tätä puutetta hieman, sillä seuraavien päivien aikana päivän asuja on tulossa mielin määrin – varmasti kyllästymiseen asti.

33 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Housut ovat aivan ihanat! niin kuin joku aikaisemminkin sanoi, kyllä näyttää väljempi housumalli freesiltä pillihousukausien jälkeen – ei niin että niitä ikinä jättäisin :D Inspiroiduin paljon tästä postauksesta, tuo vaaleanpunainen bleiseri on kummitellut tämän luettuani mielessä :) Löysinkin itselleni ihanan, vähän rennommalla leikkauksella varustetun yksilön paikallisesta liikkeestä. Eli kiitos inspiroinnista! Pidän myös paljon tavastasi tuoda catwalk-muotia esille muotikuvissa blogissasi, ja tuovasi niissä itseäsi inspiroivia juttuja ja teemoja omaan pukeutumiseesi.

 • jonna

  Ompas pirtsakat housut <: Sopii klassiseen tyyliisi kuitenkin hienosti. PS. tukkasi on aika kadehtittava, hah:)

 • Mrs. V

  Champagne,Varmasti 99% lukijoista näin miettivät. Niin harmillista että aina sitten pieni joukko pilaa ilon muilta. Ja tosiaan, saan usein asiasta mailia ja yritän aina auttaa muita eteenpäin etsinnöissään minkä kykenen ja ehdin!:)Kiitos kovasti kaunista sanoistasi!:)

 • champagne

  Varmaan monia kiinnostaa ostospaikat ihanvain siksi että osaisivat itse suunnistaa sinne samantyylisten juttujen perässä. Tosin ne paikat löytyvät myös googlaamalla.Tykkään tästä sun asusta tosi paljon. Cameronin tyyli ja asu eivät sen sijaan ihastuta.

 • Mrs. V

  Mongusti,Sä olet aina niin huikean energinen että se aina tarttuu!!!:) Ihanaa jos kykenin inspiroimaan!! <3Elina,Ne ovat kyllä äärimmäisen mukavat housut. Juurikin ilmavat ja pehmeät. Toivottavasti saat omat vastaavat pian vaatekaappiisi :)Anonyymi,Kiitos paljon!:)Janette,Mä olen kanssasi samaa mieltä, pelkkiä asusteitahan ne on!:) Mutta ikävä kyllä historia ihmisten reaktiosta kertoo toista:( Kun aikanaan aloitin blogin, en listannut ostopaikkoja ollenkaan. Sitten pidin lukijaäänestyksen, missä 80& oli sitä mieltä että ne on kiva listata. Sitten listasin kaikki ja sain niin paljon kuraa niskaan, sillä moni jäi sitten tuojottamaan kenkieni ja laukkujeni merkkiä ja kokivat että nyt "rehvastelin" netissä:(. Mikä tosiaan ei ollut myöskään tarkoitukseni. Niitä "rich bitch" -kommentteja tuli ihan liikaa. Joten se on niin kovin vaikea miellyttää kaikkia lukijoita samanaikaisesti. Itse olen kokenut tämän puolilistaamisen hyvänä, sillä itsekkäästi näin säästyn niiltä herjaavimmilta kommenteilta. En missään nimessä mieti, että lukijoillani ei olisi moisiin varaa! Sehän nyt olisi naurettavaa. Kaikilla on varmasti varaa juuri niihin asioihin mihin haluavat panostaa!:) Siksi ukson, että minun ei tarvitse listata esim tämän postauksen laukun tai kenkien merkkiä, sillä kyllä haluavat ne tunnistavat, ilman että pitää kirjoittaa alle "Louis Vuitton". Mutta kiitos sinulle, että sinulla on niin hyvä pää hartioillasi, että näet asian samalla tavalla kuin minä – sillä pelkkää tavaraahan tuo on!:) Ei siitä kenenkään pitäisi pahastua! Mutta ikävä kyllä kokemus kertoo minulle toista:( Täten itsekkäästi pyrin olemaan niitä listaamatta, mutta toki jos joku kysyy kommenttiboksin puolella – vastaan kysymykseen!:)Sitä samaa sulle! Ja kiitos hyvin rakennetusta kriittisestä pohdinnasta!:) ELisa,Voi mun pitääkin käydä katsomassa nettiliikeen anti, sillä nuo housut ovat ihan loistavat:) Kiitos vinkistä!

 • Elisa

  nuo housut on aivan ihanat! ihastelin niitä (ja noin sataa muuta asiaa) juurikin Rykielin nettikaupassa :)

 • Anonymous

  Minuakin miellyttäisi se, että laittaisit Päivän asu- postauksien perään myös laukkujen sekä kenkien merkin/ostopaikan. Mitä sitä turhaan "piilottelemaan" jos suosii määrän sijaan laatua ja haluaa panostaa asusteisiinsa jopa vuosikymmeniksi eteenpäin :) Joku saattaa saada sellaisenkin kuvan, ettei lukijoillasi mielestäsi ole varaa kyseisiin hankintoihin, kun et näe tarpellisiksi niitä edes mainita. Asu on kuitenkin kokonaisuus, johon kuuluvat myös asusteet. Kukaan ei varmasti pistä pahakseen tietää mistä sinä olet sen rakentanut :) Tämä oli vain minun mielipiteeni. Toivotan sinulle aurinkoista lopputalvea ja kiitän kerrassaan upeasta blogista! Terkuin,Janette

 • Anonymous

  upea asu!

 • Elina

  Voin vain kuvitella kuinka ihanalta nuo housut tuntuvat päällä! Näyttävät nimittäin mielettömän pehmeiltä,ilmavilta ja laadukkailta. Kateeksi käy ;) Uppoaa kyllä ihan täydellisesti tuollaiset hennon roosat/puuteriset sävyt: niin housuissa,paidoissa kuin asusteissakin. Tällä hetkellä mokomia löytyykin ostoslistalta :-)

 • Mongusti

  Hän on taas niiiiiin UPEA!!! Innostuin nyt ehdottomasti hankkimaan roosat housut <3 AIVAN IHANAT!!!!

 • Mrs. V

  Anonyymi,Olen onnekas, sillä varmaan 99% lukijoistani ovat äärimmäisen ymmärtäväisiä ja fiksua porukkaa – kuten sinä. Tiedän, että varmasti suuri osa lukijoistani on hyvin aidolla ja vilipittömällä tavalla kiinnostunut juurikin tästä samasta aiheesta mistä sinä kirjoitat. Mutta onneksi osaan auttaa sinua eteenpäin, vaikka minä en omakohtaisesta kokemuksestani tämän blogin puolella puhu muuta kuin mitä minä postauksessa totesin. Helppoa se ei ole. Paljon määrätietoisuutta ja tahtoa tarvitaan. Paikallisen kielen oppiminen on valtava osa prosessia. Mutta hyviä esimerkkejä tällaisista blogeista jotka näistäkin asioista puhuvat ovat: Kalastajan Vaimo (Norja), Antonia Ihmemaassa (kreikka) ja Buttermilk Bisquits (Hollanti). Kaikki blogit kuuluvat minun lemppareihini ja heidän teksteihin voin samaistua usein täysin! Suosittelen siis näistä blogeista apua tilanteeseesi! Ymmärrän sinua hyvin! Paljon onnea ja menestystä sekä ennenkaikkea voimia ja päättäväisyyttä sinulle tulevaan koitokseen!:)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Voi kiitos, mutta uskon kauneuden olevan katsojan silmissä, joten varmasti näyttää jokaisella kantajallaan hyvältä oikean ihmisen silmissä:) Sofie,Voi kiitos murunen -taas:) Olet ihana! Joo tuo kuva on minun yksi lemppareista mitä inspiraatioon tulee!:)suklaasydän,voi kiitos ihana!:) Väriä on onneksi tällä hetkellä runsaasti tarjolla! H&M oikein pursuaa vastaavanlaisia jakkuja!:)Anonyymi,voi kiitos kauheasti. Kauneus on katsojan silmissä, kiva että meidän silmiämme miellyttää samat asiat:)Satu,Kiitos kaunis kovin…:)Elviira, Mustana varmasti löytyy vaikka mistä! Zarassa näin hieman vastaavanlaisia kun viime viikolla kävin!:)Sara,kiitos kaunis kovasti. Olet kovin ystävällinen:)Anonyymi,Onko sillä jotain väliä?:) Itse suosin kyllä laatua määrän sijaan:)pussauskoppi,Kiitos kaunis kovasti. Mulle tippuu kyllä lähes kaikki värit :D AIna kausia kyllä havaittavissa eri värien käytön suhteen… :D Korkkarit olen ostanut My Theresa verkkokaupasta, merkki on Christian Louboutin. Kiitos – kuuluvat minunkin lemppareihini:)Heli,No sä oot Heli aina niin ihana:)Meri,Olen huomannut menneisyydessä, että jos listaan kenkieni ja laukkujeni merkin, aiheuttaa se joissakin ihmisissä närää. Joten olen päättänyt jättää ne mainitsematta – yleensä ne jotka vastaavia laukkuja / kenkiä tahtoo tunnistavat merkin joten en ole kokenut niiden mainintaa tarpeelliseksi:) Mutta jos täällä kommenttiboksin puolella joku niitä kysyy niin tottakai vastaan ja yritän auttaa eteenpäin!:)Jaana,Voi kiitos – mäkin kaipasin jotain tosi väljää…Voi pidä ihanaa aikaa Helsingissä! Zarassa on tällä hetkellä aivan LOISTAVA valikoima! Mä olin raahaamassa puolta liikettä sovariin :D:D:DAnonyymi,Voi kiitos!:) Tiedän, että suomen kieleni ei ole mitä parhain, mutta kovasti haluan sitä kehittää. Lukihäiriöni ei ainakaan asiaa auta :D Joten kiitos tästä!:)

 • Anonymous

  Ihanan keväinen asu :).Luin aiemman postauksesi siitä, kuinka haluat pitää kiinni yksityisyydestäsi, vaikka pidätkin julkista blogia. Ymmärrän hyvin pointtisi, mutta on myös lukijoita, kuten minä, jotka eivät ole kiinnostuneita juuri sinun elämästäsi, vaan yleisesti ottaen ulkomaille muutosta ja töiden hausta siellä jne. En pyri tällä kommentilla mihinkään, sillä olet selkeästi ilmaissut kantasi, mutta minua sattuneesta syystä kiinnostaa, kuinka helposti ulkomailta löytää töitä jne. sillä olen itse samantapaisessa elämäntilanteessa kuin sinä ja sen vuoksi olisi aina kiva lukea toisten kokemuksia siitä, miten saa oman elämän ja työt järjestykseen toisessa maassa. Itseäni kun se tällä hetkellä stressaa eniten ja on vaikea löytää kohtalontovereita, joiden kanssa jakaa kokemuksia. Harmi, ettet halua puhua omista kokemuksistasi. Ymmärrän kyllä hyvin miksi, mutta tosiaan, eivät kaikki ole uteliaita ja halua tietää yksityiskohtia elämästäsi, vaan ehkä vaan yleisesti ottaen jonkun samassa tilanteessa olevan kokemuksia.

 • Anonymous

  Suosittelen tutustumaan seuraavan linkin antimiin: http://www.kotus.fi/index.phtml?i=469&s=2609#faq_469

 • Jaana

  Tässä on nyt niin kauan katseltu jokapaikassa ja itsekin olen pitänyt pillifarkkuja ja sun muita farkkuleggareita jne… että tuo housujen väljyys on jotenkin freesin näköinen =)Ihanan ilmava kokonaisuus.Jee, mäkin pääsen ens viikolla työmatkan siivellä Helsinkiin shoppaamaan! Eniten ootan Zaraan pääsyä…siellä pitäis varmaan olla juskin tuota tyyliä ja tuollaisia ihania paitoja =)

 • Meri

  Hei olisi kiva jos laittaisit aina kuvan alle myös laukun ja kenkien merkit/ostopaikat :)

 • Heli

  Ihana tuo Chictopian kuva! Ja sina myos!

 • PUSSAUSKOPPI

  Kyseinen väriyhdistelmä on kyllä aivan upea! Normaalisti en oikein tykkää mistään vaaleanpunaisen sävyistä tms., mutta tämä vaalea roosa muuten vaaleaan asuun yhdistettynä näyttää super hyvältä! Hei mistä korkkarisi ovat? Aivan ihanat!:)

 • Anonymous

  Onko laukku aito?=)

 • sara

  hitsit, toi asu on aivan loistava! ihanaihana:) oot niin tyylikäs!

 • Elviira

  Ihanat housut ! Tuollaiset haluaisin itsekin mustan värisenä!

 • Satu

  EIKÄ! Nyt osuit kyllä ihan nappiin ton sun asun kanssa!

 • Anonymous

  siiiiiiiis :D en oo ikinä kommentoinu tänne mitään, mut nyt on pakko…. IHAN MAHTAVA ASU SULLA :) hemmetin nätti ja raikas. plus se näyttää tosi rennolta! ihan tosi kiva. sopii niin hyvin. taisin rakastua :D

 • suklaasydän

  Kiva asu! Just tuollaiset loysan rennot housut mielestäni sopiikin tuollaiseen vähän tavallisuudesta poikkeavaan housuväriin. Itse ihastuin tuohon rosaan jakkutakkiin tuon tuntemattoman rouvan päällä – pitäiskin katsoa josko löytäisi jotain tuollaista kaupoista :)

 • Sofié

  Oh, perfection!Noi housut, ja asu muutenkin on aivan mieletön! Simppeliä, mutta tyylikästä :) Olet kerrassaan upea!Muistan tuon ensimmäisen chictopian kuvan, jonka postasit ensimmäisen kerran varmaan kohta kaksi vuotta istten. Kuvan naisen tyyli on kerrassaan upea, eikä siinä ulkonäössäkään mitään vikaa ole ;)

 • Anonymous

  tosi onnistunut asu! näyttää sun päällä aivan upeelta ja voi vaan kuvitella kuinka monelle ei sopis sitte alkuunkaan :D

 • Mrs. V

  Anonyymi,Voi kiitos sulle kauniista sanoista! Maija,Voi kiitos ihana! Tosiaan, tuo Cameronin sekä Chictopia tyttelin asut ovat ihania värimaailmaltaan! Mukavan hempeitä värejä kaiken himoitsevani räikeän vierelle:)Victoria,Kiitos kaunis ihan hirmuisesti kauniista sanoista:) Ja ihana kuulla susta taas hieman enemmän viime aikoina!:) Ja kiitos ihan hirmuisesti. En koe olevani mitenkään kovin muodikas, sillä mulla yleensä kestää hetki lämmetä uusille jutuille ja yleensä tyydyn yhdistelemään trendejä klassisten juttujen kanssa. Mutta ihanaa että sinä pidät mun tavastani ja voit saada siitä inspiraatiota – suuri kunnia:) Anonyymi,Voi kauneus on katsojan silmissä, joten kiitos vaan itsellesi ystävällisyydestäsi ja kauneudestasi! Olen tehnyt jonkin verran postauksia hiuksistani ja ne löydät kun klikkaat tuolla oikealla sivupalkilla olevaa hiukset kategoria linkkiä!:) Toivottavasti sieltä löydät etsimäsi!:)Helkku,Suahan on tullut jo ikävä näiden parin päovän aikana!:) Cameron Diazin luonteessa on jotain ihanan rentoa ja huoletonta mitä ihailen. Nainen ei tunnu ottavan itseään liian vakavasti, mikä on minusta ihana piirre:) Voi kiitos kovin, mukavaa jos sinä pidät asusta myös!:)Jamelia,Heippa ihana! Sulla on uusi profiilikuva!:) Joo roosaan olen myös ihastunut… Kiitos kovin kauniista sanoistasi!:)

 • Jamelia

  Roosa on ihana väri :)Ja nuo Cameronin housut on ihanat tahtoo kans:P.Hienot noi sun uudet housutja asukin!Jamssi

 • Helkku

  Mooi taas! Voi hitsi mä oon ihan ulalla nyt näiden blogien kanssa kun en ole ehtinyt moneen päivään kävästä täällä. Oli pakko heti tulla kurkkimaan tätä sun blogia :DMutta aivan mieletön yhistelmä tosiaan tuo beige-valkoinen-roosa, ja ne housut Cameronin päällä olivat IHANAT! Mä tykkään muutenkin ihan hirveesti Diazista, lukeutuu ihan ylivoimasesti mun lempinäyttelijöihin. :)Ja tuo sinun asusi – UPEA. Sulla on kyllä todellakin silmää yhdistellä vaatteita ja asusteita!

 • Anonymous

  Oot kyllä ihan älyttömän kaunis :-) Oisko mahdollista saada joku postaus sun hiustenhoidosta ja tuotteista ja tosta upeasta väristä että miten oot sen saanut ja jotain kivoja hiusvinkkejä tms.? :)

 • Victoria

  Wow, aivan ihana lookki, en edes tiedä mistä aloittaa. Joku jotain kommentoi ettet ilmennä blogissasi viimeisiä muodin virtauksia – QUE?!!?Päinvastoin, mielestäni sinun asuistasi voi ensimmäisenä bongata vivahteita catwalkien viimeisimmistä tuulista taitavasti sulautettuna ns. tavallisiin vaatteisiin. Tässä siitä aivan ihana esimerkki!:)

 • Maija

  Hei, toi Cameronin asu on aivan ihana, menetin sydämeni juuri äsken sille! Ja ei kyllä sunkaan asu siitä kaukana ole, mahtavamahtavamahtava, mäkin haluan! :)

 • Anonymous

  voi että noi sun hiukset on jotain ihan sairaan IHANAA!