CATEGORIES

Cloudy weather, sunny mood

18.5.2012

Eilen paikalle saapui joukko ystäviämme! :) Harmiksemme oli ensimmäinen pilvinen ilta, mutta se ei meidän tunnelmaa latistanut. Käytiin kävelemässä rantabulevardilla, nautitiin hyvästä ruoasta ja ennenkaikkea hyvästä seurasta.

Nimimerkillä: Vatsalihkasensa kipeiksi nauranut :D

img_5656img_56541img_5633

Mulla ei sit ole hajuakaan mitä teen tai osoittelen :D Dorka mikä dorka :D

My outfit:

blouse: small store in Thailand, black top: Gina Tricot, leggins: Gina Tricot, bag: Miu Miu, flats: LV, bracelets: River Island

img_5649img_5645img_5642pieniimg_5641

My lovely friend’s outfit: cardigan: H&M, top: Zara, trousers: Zara, sandals: from a small store in Barcelona, bag: from a small store in Venice

img_5659img_5658

Ihana viikko edessä! :)

Ps. Tosiaan. Meillä piti olla vuokraamassamme talossa netti, mutta eihän se sitten vielä toiminutkaan. Toivottavasti välittäjä saa sen pian vielä toimimaan jotta pääsen nettiinkin. Onneksi äitini paikka on lähellä, missä olen käynyt nopeasti nettihommat hoitamssa!

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Näytät oikein hehkuvan! <3

 • Tulin pitkästä aikaa selailemaan blogiasi. Minua on ihan harmittanut miten blogisi seuraaminen on viimeaikoina jäänyt vähemmälle vaikka olet ollutkin ehdottomasti yksi minun suosikki bloggaajistani. Jotenkin Olivialle siirtymisen jälkeen olen kokenut blogin seuraamisen vaikeammaksi koska se ei päivity bloggerissa samaan tapaan kuin ennen. Minulla ei siis ole mitään näitä blogiportaaleja vastaan, päinvastoin se on upea mahdollisuus bloggaajalle ja olen iloinen sinun puolestasi. :) Nykyisin vain tulee harvemmin käytä täällä ja sitten selailen postauksia enemmän kerralla.

  Nämä sinun asusi raskausajalta ovat olleet upeita, harva nainen jaksaa panostaa ulkonäköönsä raskausaikana. Luulempa että sinulta tuo tyyli tulee luonnostaan. On myös aina ihana nähdä kuinka yhdistelet “halpiskauppojen” vaatteita sekä luxus brändejä keskenään. :) Itselläni ei ole mahdollisuus täyttää kaappeja kalliilla merkkivaatteilla, mutta voin aina silloin tällöin satsata vaikka johonkin arvokkaampaan laukkuun tai yksittäiseen vaatteeseen jolloin juuri tuo asujen kokoaminen yhdistellen edullista ja arvokasta on kovasti minun mieleeni.

  Mukavaa kesän jatkoa sinulle, koitan jatkossa taas vähän ahkerammin poiketa täälläkin kurkistelemassa. :)

 • Naurujumppa on parasta jumppaa! Mahtavia kuvia.

 • Upea tuo sun asus. :) Ihania kuvia!

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

 • nuori lukija

  Heippas sinne lempibloggari! Olen tosiaan vasta 17 vuotias tyttö ja tietenkin vielä mahdottomasti kasvamista ja aikuistumista edessä. Siksi toivonkin että jonain päivänä, (sitten kun olen aikuinen) niin voisin olla yhtä kaunis ihminen niin kuin sinä, niin sisältä kuin ulkoakin! :) Olet mahdottoman ihana ja terve esikuva minulle, oikea elämän opettaja :). Kiitos sinulle siitä! Mukavaa lomaa vielä sinne! :)

 • Tiina

  Ihana toi sun oma dorka-kommentti :)

 • Tulipas kiva fiilis noista kuvista! Sinäkin niin hehkut! :)

 • miu

  Heissan!
  Noista sun LV:n baltsuista sen verran, että kuluuko ne napit siellä pohjassa kauhean nopeasti? Itse ostin äskettäin ekat Luikkarin balleriinat ja rupesin miettimään että mites niitä sitten korjaillaan kun ne pohjat kuluu :)

 • Veronica

  Ihanan piristäviä kuvia! Mukavaa loman jatkoa :)

 • Ihania tilannekuvia ja höpsöttelyä hyvän ystävän kanssa:) Olette niin kauniita molemmat!

 • katjas

  Mun oli ihan pakko tulla sanomaan että sun upea luonne paistaa susta läpi! En tarkota että tuntisin sinut, mutta minkälaisen kuvan oon saanu susta blogin kautta :) Halusin vielä kiittää sua koska saat mut iloiseksi ja jaksamaan taistelemaan oman itseluottamuksen kanssa, joku päivä olen vielä yhtä itsevarma kun sinäkin <3 Onnen täyteisiä päiviä sulle!

 • mijo

  Aivan ihana asu! Molemmat naiset olette oikein kauniita <3

 • Haidi

  Oi miten ihania kuvia! Tuollaiset tilannekuvat missä ei ole mtn hajua mitä tekee ovat kyllä ihan parhautta :D Toivottavasti sää paranee ja nettikin alkaa toimimaan! Ihanaa lomaa<3

 • Linda

  Ihanan iloisia kuvia ja aivan mahtava asu! Olet kyllä tyylikkäin odottava äiti, jonka olen nähnyt. :)

  Ja tuo osoittelukuva oli kyllä ihan parhautta. :) Piristi aamua mahtavasti.

 • Tiina

  Tämä on nyt vihdoinkin tyyliltään ja tyylikkyydeltään sellainen blogi, jota olen Oliviaan odottanut alusta asti! Tämä tyyli tukee Olivian raikkautta! Thänks! :)

 • Niin ihana asu jälleen upea kaunotar :)! Ja ihania kuvia :)

 • muru

  Heh, ihania ilmeitä! :D Oikein ihanaa lomaa yhdessä ystävien kanssa! :)

 • Voi murut <3 Ihanaa nähdä kuvia sieltä! Nauttikaa söpöliinit lomasta ja viikon päästä kaikki nähdään <3