CATEGORIES

My shorts

10.6.2012

Edellisen skinny-jeans kokoelman lailla jatketaan shortseilla.

Vaikka nyt asteet eivät ihan riitä shortseihin, näytti ainakin Forecan ennuste siltä, että seuraavina päivinä hieman lämpenisi. Sormet ristissä!

SAFARI SHORTS

Safari shortseja itse yhdistäisin tänä kesänä muihin maanläheisiin sävyihin. Beigeen, valkoiseen, oliivin vihreään sekä piristeenä auringonlailla hehkuvaan kultaan. Mango ja Zara tuntuivat pursuavan tätä värimaailmaa. Voi että miten paljon niitä kuolailinkaan Espanjan Zarassa, sillä siellä hinnat ovat vielä mukavasti edullisemmat kuin Suomessa. Omakohtaisesti tuli koettua tuo pastellivillitys talvesta/alkukeväästä niin suurella mitalla, että sitä tuli melkein pahaolo sokerihumalasta. Vedin siis hattara överit ja nyt mielelläni haluisin pukeutua vain näihin neutraaleihin ja pehmeisiin sävyihin. Nämä shortsit ovat muistaakseni Mangosta.

LIGHT SHORTS

White flowy shorts: Mango, Printed shorts: Blanko, peach shorts: H&M, white shorts: H&M

Kuten mainitsin kulmakivipostauksessa, suosin kesäisin pehmeitä ja vaaleita sävyjä shortseissa. Erityisen paljon käyttöä on saanut printilliset shortsini. Jotkut teistä saattavat muistaa himoni kukkakuviollisia housuja kohtaan (niitä muuten tekee mieli edelleen, mutta hetki vielä pitää mieli malttaa;))? Jos näyttävä ja dominoiva kuvio tuntuu liian voimakkaalta, mutta kuitenkin kaipaat vähän printtiä – aloita shortseista! Niissä pinta-ala on paljon pienempi – täten lookki ei ole yhtä räväkkä kuin kokoprintillisten housujen kanssa.

NAVY SHORTS

Enpä muistanut mainita shortsien kohdalla kulmakivissä, että itselläni vuodesta toiseen on käytössä klassista merimiesraitaa olevat shortsit, jotka ostin joskus vuosia sitten Hennesiltä. Joustavan resorin ansiosta, olen pystynyt käyttämään niitä raskaanakin. Klassinen kuvio sopii loistavasti perus- kuin myös kirkkaampien kesävärien kanssa.

SHORTS FOR FALL

Kuten sivulauseessa mainitsin, shortsit saavat pari kuukautta käyttöaikaa lisää syksyllä, kun paritat ne mustien sukkahousujen kanssa. Sukkahousujen kohdalla olen suosinut Wolford-merkkiä. Ne vaan kestävät moninkertaisesti pidempään kuin monet muut.

Few days ago, I listed my cornerstones when it comes to pants and shorts. As I am pregnant and some of you might get bored with my bigmammastyle, I come up with a fun way to display outfit of the day pics for my “normal” measurements. As a continuation for wardrobe cornerstones, I present my cornerstones in action with different looks along the years. Above you see my favourite shorts in action!

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hei,

  pisti silmään noi ihanat lohenpunaset shortsit, onkohan niitä viel myynnissä jossain? :)

  ps. ♥ur style !

 • Itse sovelsin kukkahousutrendiä sukkahousujen avulla, koska myös itselleni (erittäin printtirajoitteisena) kukalliset housut olisivat liikaa. Löysin Sokokselta Kunertin ihanan tyylikkäät kukalliset sukkahousut ja paritin ne viime viikonloppuna häissä Tara Jarmonin simppelin vihreän mekon kanssa. Eikä ollut minusta yhtään liikaa vaan juuri sopivasti :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana! Juuri näin! Muodista pitää pystyä poimimaan ne asiat mitkä Sinulle sopivat! :) Ihanaa, että sinä olet löytänyt omasi! :)

 • Hilppa

  Ihanan inspiroiva juttu taas :) näitä lisää :)

  Jos omistaisin samanlaiset jalat kun sulla käyttäisin varmasti enemmän shortseja :) nyt hieman vierastan niitä :/ muutenki töissäni ei ole soveliasta käyttää shortseja joten kesätkin kuljen pitkissä housuissa paitsi silloin kun olen lomalla :)

  • Mrs.V

   Juu, en usko että shortsit monelle työpaikalle sopisivat – eivät ainakaan minun edelliseen toimistoduuniini olisi ikinä pukenut shortseja :) Ja kiitos ihana kauniista sanoistasi. Olet varmasti yhtä kaunis ulkoisesti kuin sisäisestikin näillä kommenteillasi välität <3

 • Upeat jalat sinulla, ne vain jatkuvat!

  En nyt muista, oletko postannut aiheesta aikaisemmin, mutta miten pidät itsesi noin sutjakassa kunnossa? Toki perimästä tulee paljon (kaunis, sorja äitisi), mutta miten esim. ruokavaliosi, kuntoilut yms.?

  Tyyliä ei ole ilman, että se tulisi myös kantajasta sisältä/kantajan kuoresta! Sinulla ne molemmat ovat kyllä kauniita!

  • Mrs.V

   Kuules, korkkareilla saa sitä illuusiota jatkuvista sääristä ;) Suosittelen ihon värisiä korkkareita ;) Eli saan kiittää peruskunnosta koiria, jotka pakottavat ulos ja lenkille pari kertaa päivässä. Ennen juoksin lähes päivittäin, mutta nyt raskaana liitoskivut ovat olleet sen verran tuntuvat, että vaan kävely saa riittää. Syön myös kaikkea – joten kaikkea kohtuudella. Eli en kai osaa sanoa muuta kuin hyötyliikunta (oon melkoisen menevää sorttia – mun kävelykin on kuulema naurettavan nopeaa :D – ei tosiaan raskaana :D) ja sitten kultainen keskitie ruoan kanssa. Se on minusta oikein hyvä. Välillä saa ja pitää herkutella ja sitten arjessa tehdä niitä valintoja terveellisemmistä aineksista, esim vaihtaa itsetehdessä valkoinen pasta tummaan. Tosi perus perus juttuja :) Ja kiitos vielä – kaikki kirjoittamasi kertoo niin paljon enemmän sinun kauneudestasi ;)

 • Haidi

  Vitsi tämän tyyppinen postaus on vaan tosi kiva! Ja hauska huomata, että itse yhä muistaa osan asuista niiden ensimmäisiltä kerroilta täältä blogista! :> omassa kaapissa olisi myös tarvetta kaksille uusille shortsille joten niitä metsästämään ;D

  • Mrs.V

   Voih miten ihan, että olet Haidi tosiaan ollut kanssani niin pitkään <3 Kiitos ja kumarrus!!!!

   • Haidi

    Kiitos sinulle! Edelleen jaksaa kiinnostaa<3 upea nainen olet ja itse voisi (ja olenkin) ottanut oppia niin tyylistäsi kuin positiivisuudestasi!<3

 • Taas niin inspiroiva postaus, kiitos! Noi sun kuvat on vaan niin upean kauniita! :)
  Mulla ei olekaan siistimpiä shortseja… on vaan urheilumallisia ja niitä ei nyt oikein yhdistellä muuhun kun urheilutoppiin tai -paitaan! :D Hyvä, tiedänkin mitä hankki jos juuri sopivat löytävät minut! :) Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana aina muru olet! Toivottavasti löydät haluamasi! :) Eihän kaikki edes välttämättä tykkää käyttää shortseja. Samaa sinne!

 • Miisa

  masennun kun olet niin kaunis ja laiha :( miten treenaat ja syöt? silloin siis kun et ole raskaana

  • Mrs.V

   Pyh pah, kauneus on katsojassa joten älä ollenkaan masennu mistään. Mussa ei ole mitään masentumisen aihetta – toivon blogini luovan ihan päinvastaisen tunteen – toivon hyvää mieltä kaikille. Mä kun en ole mikään kurisyöjä / himotreenaaja. Uskon vakaasti mentaliteettiin: Kaikkea kohtuudella. Eli koirat pitävät hyvin yllä peruskuntoa lenkkeilyllä (nyt raskaana en ole liitoskipujen takia pystynyt juoksemaan moneen kuukauteen kun ei tunnu hyvältä) ja syön ihan kaikkea (roskaa kuin terveellistäkin) mutta hyvässä tasapainossa :)

 • Stu

  Ensimmäiset shortsit taitavat olla H&M:sta. Mulla on meinaan samanmoiset :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon huomautuksesta – tiedätkö voi hyvin olla ja varmaan ovatkin! En nimittäin kuollakseni muistanut mistä olen ne hankkinut!!! :/ Pitäisi kurkata vanhoista päivän asu postauksista :/

 • Tosi kauniita asuja ja kuvia. :-)
  Sulla on todella suuri etu, kun sulla on noin nätit kintut. Mitä mieltä olet ohuista mustista sukkiksista kesällä?

  • Mrs.V

   Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi – olet ystävällinen. Itse en perusta ylipäänsä sukkiksista kesällä, mutta joskus on vaan niin kylmä ja tilaisuus niitä vaatii niin ne on vaan pistettävä :/