CATEGORIES

Päivän asu ja DIY-haaveilua

30.4.2011

Pahoittelen, jos seuraavista kuvista ei Suomen säihin ihan hirveästi ole käyttöä, mutta täällä mentiin niin korkeissa asteissa viime viikot, että seuraavassakin asussa tuli kuuma.

Minusta asu kuitenkin uupui jotain. Täten lisäsin sen samaisen ruskean H&M vyön, jota hehkutin muutama postaus sitten.

Sain muuten lukijaltani Nupulta aivan loistavan vinkin: Jos haluan vastaava vyön kultaisena, minun tulisi hankkia kultaista spraymaalia ja maalta tämä vyö uudestaan sen väriseksi! Loistava idea! Seuraavaksi siis vaan etsimään kultaista spraymaalia, joka kiinnitty hyvin “nahkaan” värjäämättä lopulta muitakin vaatteita kultaisiksi…

Olen tulossa Suomeen ensi viikoksi, joten osaisiko joku neuvoa minulle mistä saisin vastaavanlaista spraymaalia Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudun alueelta? Jos vaikka saisin sen kauan himoiteseman vyöni vihdoin DIY-versiona.

24 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • SUGAR

  Oi, mikä tyyli! Kengät ja vyö yhdessä on ihan nappivalinta. :)

 • Anonymous

  miten voi olla noin kaunis! sulla on tosi hienoja vaate yhdistelmiä:)

 • Anonymous

  voi miten ihastuttava asu! ja minua ei ainakaan haittaa se, että asusi ovat kesäisiä, sillä voihan postauksiasi kelailla taaksepäin kesälläkin:)

 • Vicke

  Mistä olet ostanut ton sinisen paidan? Tosi nätin värinen, ja ihanan pirteä. Jos löytäisi samanlaisen :) kiitos ihanasta blogista!

 • Anonymous

  Noi sun pitkät sääret on kyllä mielettömät :o t.hetero :D

 • suklaasydän

  Spray maali ei oikein toimi tuollaisessa, rapisee pois ja näyttää tosi karulta. Kerran ehkä ehtisit käyttää vyötä ennen roskiin heittämistä. Mahdollisesti jokin nahkamaali? En vaan osaa sanoa löytykö sellaisia kultaisena.

 • Anonymous

  Autoille tarkotettu spray maali tuskin pysyy koska se rapistuu pois kun toi vyö taipuu :)

 • Katie

  Tiimarista saa juuri sopivan kultaista spraymaalia :) Itse kultaisin koko asuntoni sisustuksen jos voisin :D

 • Anonymous

  Hieno laukku! :) Onks se uusi, ku ei sulla oo ennen näkynyt tollasta? Mikä laukun merkki on? :D

 • AnsQ

  Mä kokeilin kerran laittaa kultaista spraymaalia yhteen vyöhön. Ensin se näytti hyvältä, mutta sitten alkoi rapistumaan pois..Siis kun sitä vyötä käänteli niin aina irtosi pala maalia. Voi olla, että mun maali oli vähän vääränlaista :D

 • Anonymous

  aleksin hm:llä oli vielä pari päivää sitten kultainen/pronssinen yksilö myynnissä!

 • Anonymous

  Pääsiäinenhän oli Suomessakin hyvin lämmin, täälläkin lämpötila kipusi yli kahteenkymmeneen. Vaikka nyt on viileämpi, tarkenin kyllä viime viikonloppuna hameessa ja topissa, ja eiköhän se lämpö tänne ehdi kohta muutenkin. :)

 • Anonymous

  hm nettisivuilla on nyt tuo samainen vyö ainakin pronssin värisenä! Eihän se kultainen ole, mutta kimaltelee ja on mielestäni kivan näköinen.

 • Biia

  upea asu! sulla on aina niin ihania vaatteita ja osaat yhdistellä ne niin hyvin ja oot myös tosi kaunis :)

 • Mrs. V

  Beany,Kiitos paljon vinkeistä!:) Pitää käydä kysymässä!:)Anonyymi,Kiitos paljon avustasi!:)Sofiina,Voi samaa sinulle ja kiitos kauheasti ystävällisyydestäsi!Anna,Hei upeaa! kiitos – tutustun tarkemmin!:)Anonyymi,Kiitos paljon:) Kiitokset siitä äidilleni jolta sain sen joskus tuliaiseksi.Anonyymi,Voisi ainakin kuvitella… Pitää kysyä liikeestä – luulisi työntekijöiden tietävän? Kiitos vinkistä!:)Anonyymi,Voi herttinen ei kai sentään :) Itse ainakin rakastan blogeissa päivän asuja, sillä itse ammennan niistä inspiraatiota. Joskus vaan itseäni harmittaa kun ulkona on kylmä ja olen ihastunut netissä näkemääni paita+hame yhdistelmään, joka onnellisella tytöllä on päällä tipsutelessaan lämpimissä säissä jossain toisella puolella maapalloa.Eli en siis todellakaan tarkoita että asua "kopioitaisiin" vaan inspiraatiosta lähinnä puhuin:) Muutamat hyvin ystävälliset lukijat kun ovat kauniisti ilmaisseet niinkin suuren kohteliaisuuden, että olen pukeutumisen saralla onnistunut minäkin joskus inspiroimaan:)Pelham Wife,Uuh yesh! ja sitten googlailemaan luistinliikkeitä? :DAnonyymi,Noh, ei välttämättä urpo – mutta väärin ymmärtänyt:) Mutta tuotahan minä juuri tarkoitin:) En siis pahalla :)

 • Anonymous

  siis mitä hittoa meinaat tolla ekalla lauseella :D pahoittelet sun asua koska suomessa ei voi käyttää samanlaisia? meinaatko että joku kopioi sun asut suoraan käyttöönsä<– Olet urpo jos et ekan lauseen tarkoitusta tajua. Suomen +9 asteessa ei varmaan shortseja käytetä? Ja päivän asuista ihmiset hakee inspiraatiota – mitä ei välttämättä pysty toteuttamaan jos vastaavaa ei itse kykene laittamaan päälle sääolosuhteiden takia… Ei varmasti tarkoittanut kopiointia – vaan inspiraatiota….

 • Pelham Wife

  en ole varma löytyykö kultaisena, mutta itse olen värjännyt spraymaalilla luisteluaikoina luistimet ruskeaksi, ja heillä kyllä löytyi silloin erivärejä. Eli ihan luistelutarvikeliikkeet helsingin keskustassa :)tsemppiä etsintöihin!

 • Anonymous

  siis mitä hittoa meinaat tolla ekalla lauseella :D pahoittelet sun asua koska suomessa ei voi käyttää samanlaisia? meinaatko että joku kopioi sun asut suoraan käyttöönsä

 • Anonymous

  Minäkin katsoin sitä sarjaa, jossa värjättiin spray-maalilla laukku kullanväriseksi. Laukku tuli muotinäytökseen ja en tiedä, mitä suihketta käytettiin. Luulisi nyt että esim. se spray-maali, jolla autoihinkin suihkitaan, ainakin pysyisi, nahasta en tiedä. Mutta: kannattaa kysyä myös suutarilta! Heiltäkin voi löytyä esim. kengille sopivia värejä. :)

 • Anonymous

  onpas upea laukku! Hauskaa vappua sinnekkin :)

 • Anonymous

  spary maali ei välyttämättä ole paras.. laittaisin nahalle tarkoitettua maalia esim tätä http://www.hobbypoint.fi/sivu.php?id=388ja viimeistelisin maalin kuivuttua spraymaalilla jos tarvis.-Anna-

 • Sofiina

  Ihana asu! Sulle sopii mielettömän hyvin tuo sininen väri :)Hauskaa vappua!! :D

 • Anonymous

  Hong Kong ja Biltema ainakin myyvät spraymaaleja, sekä muut autotarvikkeita myyvät tavaratalot :).

 • Beany

  Varmaan joku askarteluliike kuten Sinelli tms. Tai sitten ihan sellasta mitä graffitiartistit käyttää (löytynee skeittikaupoista ja varmaan ihan perus K-raudasta). Askartelukaupoissa varmaan osaavat kertoa mitkä maalit värjää kangasta kuivanakin tai mitä kannattaa välttää.