CATEGORIES

Vaihteeksi neutraaleja sävyjä

21.5.2011
Kaiken värin keskellä mieli on tehnyt pukeutua välillä myös johonkin hyvin hillittyyn. Tässä seuraavaksi asu joka on päästä varpaisiin beessiä ja muita ruskean eri sävyjä.
Neule: Zara, toppi: Filippa K, housut: Zara, kengät: Giuseppe Zanotti, laukku: Mulberry Alexa

Minusta kevään ja kesän tuoman auringon parhaita puolia on se, että kun iho päivettyy ei ole tarvetta käyttää meikkiä juuri lainkaan – ainakaan päiväsaikaan. En tiedä oletteko te muut huomanneet, mutta viime viikkojen päivän asu kuvissa ei taida ainoassakaan päälläni meikkiä olla – paitsi joissain vaaleanpunaista huulipunaa. Kiitos tästä helppoudesta menee myös ripsienpidennyksille. Ne auttavat kyllä niin pitkälle, että meikkauksen voi jättää aamuisin täysin väliin.
Väheneekö teillä muillakin meikkaus huomattavasti kesää lähestyttäessä?
22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Anonyymi,Voi kiitos ihana ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi!!:) Kannattaa katsoa tuolta oikealta palkista tagi jossa lukee "hiukset" sen alla on jonkin verran vinkkejä siitä mitä hiuksilleni teen!:) Kiitos vielä hirmuisesti!:)Anonyymi,Ihan totta ja hyvä muistutus monelle! asiasta lukee myös x-treme lashien omilla sivuilla – kannattaa siis tutustua!:) Jos siis silmäsi ovat erityisen herkät – kokeile varoen!Ragdoll,Kyllä, ihana mennä kevysesti näin kesällä! Mä kokeilin sitä mineraalimeikkiä, mutta mä petyin kyllä rajusti…:( Ehkä jonkun pitää vaan opettaa mua kädestäpitäen! :DAnonyymi,Mielipiteitä on niin monia kuin meitä ihmisiä, ja kaikilla on oikeus mielipiteeseensä:) Mutta rouvahan minä olen!:) Ja minusta pukeudun hyvin samanlailla kuin ikäiseni:) Mutta suosittelen sinulle sitten vaikka enemmän ehkä ikäistesi blogeja?:) Kuten uino (hooked on fashion) tai mou mou? :) Ehkä heiltä saaat paremmin inspiraatiota?:)

 • Anonymous

  Hei! Itse olen 19-vuotias. Aluksi pidin blogistasi, mutta nykyään vähemmän. Kommenttini tarkoitus ei ollut loukata. Pikkuvanhalla tarkoitin sitä, että tyylisi on mielestäni aika rouvamainen. Itse uskon siihen, että jokaisen ihmisen pitäisi pukeuta oman ikänsä mukaisesti ja mielestäni sinä pukeudut kuin + 30-vuotiaat. Ja se on vain mun mielipide. Ei muuta. :)

 • RagDoll

  Ripsien laiton jälkeen ei ole pahemmin tullut meikkailtua. Mineraalimeikkivoidetta saatan sutaista, jos kaupungille lähden. =)

 • Anonymous

  Pieni varoituksen sana kaikille ripsienpidnenyksistä! Kaikille ne eivät sovi- kosmetologin pitäisi kokeilla allergiatestin avulla liiman sopimista ennen ripsien laittoa. Itse sain niin pahan allergisen reaktion ripsienpidennyksten laiton jälkeen että vielä 3 viikkoa niiden poistonkin jälkeen silmäluomet ovat turvoksissa ja punaiset. Lääkärille jouduin menemään ja luomet olivat infektoituneet koska raavin niitä unissani allergian vuoksi. Lääkärin mukaan seuraavalla kerralla olisi voinut tulla anafylaktinen sokki ja henki lähteä. Laittaja oli kokenut ja merkkikin X-treme lashes mutta kaikille ei vaan liimat sovi, ei myöskään ne herkille silmille tarkoitetut. Ei voi olla maalaisjärjellä ajateltuna kovin terveellistä silmille kuukaudesta toiseen altistua liiman kemikaaleille…

 • Anonymous

  Tää sun blogisi on aivan ihana! Oon nyt viikon verran tätä lukenut ja oon aivan koukussa,sun tyylis muistuttaa todella paljon omaani ja saan täältä paljon virikkeitä omaan pukeutumiseen! Ihanaa,että uskallat rohkeasti käyttää värejä ja pukeutua vaatteisiin joihin muut eivät välttämättä uskaltaisi..Silti tyylis on samalla klassinen! I like it! Oon toivottoman rakastunut noihin sun hiuksiisi,joten on pakko kysyä että mitä ihmettä teet niille että saat ne tuolla tavalla kiharalle? :D

 • Mrs. V

  Mipsukka,Joo ihan sama, kun on kuuma niin haluaa että ihokin saa hengittää! Mahdollisimman vähän meikkiä siis kiitos!:) Kiitos taas ihana kauniista kommentista!:)Anonyymi, en ole käyttänyt nyt mitään. Ihan tavallista biothermin kosteusvoidetta. Mutta jos sinulla on ehdottaa jotain niin kuuntelen vinkit mielelläni!:)

 • Anonymous

  Käytätkö jotain sävyttävää päivävoidetta tai itseruskettavaa ihon tasoitukseksi silloin kun meikkiä ei ole? Jos käytät, niin kertoisitko niistä enempi? :)

 • Mipsukka

  Kiva asu. :) Rennon ja mukavan näköinen, mutta kengät ja laukku tekevät siitä kuitenkin tyylikkään. :) En ole kyllä yhtään tajunnut ettei sulla ole ollut varsinaisesti meikkiä. :) Ripsienpidennykset tekevät varmasti kyllä paljon, mutta jos on hyvä iho ja luonnonkaunis, ei meikkiä niin tarvitsekaan. :) Itselläni meikin määrä vaihtelee paljon riippuen päivän sisällöstä ja aamun väsymystilasta ja kiireestä. Itselläni on ihan hirmuisesti pisamia ja vaikken halua/pysty niitä peittämään, tykkää meikkivoiteella tasoittaa äärimmäiset sävyerot pois. Kesällä on kuitenkin monesti niin kuuma etten halua kasvoilleni mitään ylimääräistä hikoamaan ja saatan laittaa vain kosteusrasvaa kertoimella ja hiukan ripsaria ja kulmakynää. :)

 • Mrs. V

  Ann,Ah, oon niin samaa mieltä kanssasi!:DSofie,Ah, mä en ole koskaan käynyt laittamassa kulmia – ehkä pitäisi kokeilla? Kestopigmenttiäkö käytät? Mulla on vaan riittänyt kun kotona olen itse nyppinyt ja muotoillut, mutta voisi kosmentologilla käyntiä kokeilla. Jee, olisi ihana tehdä vaikka jokin picnicin tyyliset päivätreffit meidän vanhan duuniporukan kanssa?:)Laapa,Aaah! Lucky you! Mutta samaa mieltä olen!:)Anonyymi,Tuohan on fiksu tapa "meikata" jos tavoite kerta on vaan suojata kasvoja säteiltä! :)Suvi,Voi kiitos hirmuisesti! Mä olen luonnostani aika tummahipiäinen, joten kulmakarvani olen nyppinyt muotoon, mutta en ole käynyt niitä värjäämässä!:) Tosin voisi koikeilla mitä jälkeä siitä tulisi? Iltamenoihin muotoilen niitä kylläkin usein ruskean lumivärin avulla :) M,Niin samaa mieltä. Halleluja vaan ripsienpidennyksille! :D Musta nuden kanssa on se hienoa, että ne sopii oikeastaan kaiken kanssa kun ne ns. pidentää jalkaa!:) Mutta itselleni väreistä tuli ensimmäisenä mieleen valkoinen, punainen ja vaaleanpunainen? :DANonyymi,kröhm. Tänhän voisi ottaa kohteliausuutena, vaikka tuntematon kertookin "tällainen olet" :D, sillä olen 26-vuotias nainen joka kirjoittaa pinnallista blogia niin pikkuvanhaksi en ensimmäiseksi itseäni kutsuisi :D Mutta kaikki on suhteellista. Kerrohan ihmeessä mitä se sinulle tarkoittaa?:) Vaikka se ei tämän blogin aihepiiriin kuulu mitenkään (tai vaikutakaan) niin mieheni on saman ikäinen kanssani :) ps. poistin seuraavan kommenttisi (kyllä, näen ip-osoitteesta että oli sama lähettäjä), sillä en halua lukijoiden pahoittavan toistensa mieliä täällä. Mutta tulevaisuuteen kannattaa muistaa, että jos on itse herkkähipiäinen, ei kannata muitakaan kohdella epäkunnioittavasti julkisessa ympäristössä:) Metsä nimittäin usein vastaa kun sinne huutaa.Anonyymi,Poisitin kommenttisi, vaikka kauniisti yrititkin minua puolustaa, mutta toivon, että lukijat eivät kohtele toisiaan epäkunnioittavasti täällä kommenttiboksissani. Osoitetaan kaikille kunnioitusta, vaikka ollaankin eri mieltä asioista:) Kira,Voi kiitos ihana, ymmärrän hyvin pointtisi. Kiitos siitä ja todella kiva kuulla että meillä on keskenämme niin samanlainen maku!:) Mutta älä suinkaan pelkää pidempiä kommentteja! Ne ovat näin blogin kirjoittajalle niin kiva lisä! Saan enemmän irti lukijoistani ja se on parasta <3Jaana,hahahahah:) Joo mutta tätyyy liputtaa ton laukun puolesta. Vasta hiljattain lämpesin sille ja nyt musta tuntuu että käytän sitä kaiken kanssa :/ Mutta kerkeet nyt vielä pari kk painia ja pohtia!!:) Sofia,Ihana, mulla aika samanlainen tilanne!:) Elisabete,Kiitos, sitä samaa sinulle kaunokainen!!:)Anonyymi,Voi kiitos kauheasti ihana! Ikävä kyllä en puhu tämän blogin puolella mitään yksityiselämästäni – en edes maasta missä asun:( Mutta asiasta voi lukea lisää "minä" postauksen alta!:)Anonyymi,Harkinnan alle laitetaan!!:)

 • Anonymous

  Toivepostaus ehdotus: laukuistasi :)

 • Anonymous

  Hei :) ihana asukokonaisuus! ja toi laukku, nam :) saanko kysyä, että missä kaupungissa asut nykyään?

 • Elisabete

  Asu kokonaisuus on ihana,hyvinkin simppeli mutta toimii :) Itse myös vähennän ja olen vähentänyt meikinkäyttöä, koska rusketus on kaunista pelkästään yksinään, joten muuta ei juurikaan tarvita :)Aurinkoista viikonloppua aurinkoinen <3

 • Sofia

  Mä en käytä juuri lainkaan meikkiä nyt ehkä kahdesti viikossa tulee meikattua jos tulee jotain kivaa iltamenoa. Vaikka ei ripsienpidennyksiä olekaan, eipä juuri meikkiä tarvii :)

 • Jaana

  Äh, mulla piti seuraava laukkuhankinta olla selvänä, mutta tää sun blogin seuraaminen on sekoittanut pään. Nyt siihen on alkuperäisen haavelaukun rinnalle kirinyt tämä Alexa! ;-D Pitänee ihan kirjata plussat ja miinukset ylös molempien osalta ja sen mukaan suunnata ostoksille. Tosin tää hankinta tulee ajankohtaiseksi vasta syksyn puolella…..mutta kuitenkin =)

 • Kira

  Nätti asu:) Katselin hieman pidempään tuota neulettasi ja tajusin, että itselläni oli sama ruskeana eilen päällä:D Mä olen tosi laiska meikkaaja kesällä, rusketun helposti joten se päivetys saa ihon näyttämään niin kivalle, ettei sitten jaksa oikein panostaa:) Ja muutenkin kun lotraa aurinkorasvan kanssa ja ui paljon, niin ei sit jaksa nähdä vaivaa:D Niin ja tosiaan olen kanssasi samaa mieltä niistä edellisen viestini bloggareista, että toki upeita ovat kaikki ja erittäin tyylikkäitä, olisinpa itsekin:) Luenkin heidän blogejaan usein, mutta oli vaan pakko hehkuttaa että tämä sinun on tähän astisista löytämistäni blogeista ihanin:) En tarkoittanut vertailla, koska jokainen on upea omalla tyylillään ja tavallaan, se on vaan mikä kehenkin kolahtaa enemmän:) Tyylisi on vaan just sellainen, mistä itse pidän. Toki se on henkilökohtaista jokaiselle, mikä on vaan hyvä juttu, mut sanoisin et sellainen inspiroija olet:) Koitanpa jatkossa kommentoida lyhyemmin:D

 • Anonymous

  Hei! Sellainen kysymys, että miten paljon teillä on miehesi kanssa ikäeroa? Olet nimittäin pikkuvanha. Mietin, että jos miehesi on vanhempi ja tehnyt susta vanhan?

 • M

  Täälläkin yks liputtaa onnellisesti ripsienpidennyksille ! Ihan mahtava keksintö ! Aamu helpottuu huomattavasti, kun ei tartte laittaa kun rasvaa, puuteria poistamaan kiilto ja vähän aurinkopuuteria. Ja ilman meikkiäkin voisin lähtee ulos, kiitos ripsien. Nudeista korkkareista tuli mieleen, yritän rakentaa juhla-asua nudejen korkokenkien ympärille, ja ajattelin kysyä, että onko jotain tiettyä väriä joka sopisi parhaiten nudeen?

 • Suvi

  Wautsi. Tykkään tästä kokonaisuudesta todella paljon. Se sun ihana tyllihame oli kyllä kanssa ihana. Mietin sellaista, että onko sinulla luonnostaan tummat kulmat vai värjäätkö niitä kanssa? Joten oletin, että sinulla on jokaisessa kuvassa meikkiä, olet aina yhtä kauniinnäköinen. Itse olen niin vaalea, että yleensä värjään kesäksi kulmat, ja ehkä ripsetkin. Olen haaveillut jo jonkin aikaa ripsipidennyksistä. Mutta saas nähdä, kun minulla on niin herkät silmät. :(

 • Anonymous

  Oikein kiva, yksinkertainen ja tyylikäs päivän asu. Taidanpa olla niitä harvoja, jotka kesällä lisäävät meikin määrää. ;) En halua ruskettua tai päivettyä kasvoista, joten päivävoide suojakertoimella + aurinkovoide + meikkivoide ovat aina käytössä.

 • Laapa

  Minulla ainakin meikkaaminen loppuu melkeinpä kokonaan kesän tullessa. En omista ripsienpidennyksiä, mutta käyn usein värjäyttämässä kulmat ja ripset kesän alussa. Omat ripseni ovat mielestäni aika pitkät ja kauniit ilman ripsiväriäkin enkä halua peittää pisamiani meikkivoiteella. Päivettynyt iho ei meikkiä kaipaa, se on mielipiteeni :)

 • Sofié

  Huomenta kaunokainen!Kesä on iholleni parasta aikaa! Minullakaan ei ole meikkiä ollut juurikaan muutamaan viikkoon, koska pieni päivetys tekee ihmeitä :)Kesäisin käyn vain kosmetologilla laittamassa kulmat kuntoon ja huulikiiltoa huulille :)))Ja kesätreffit sopivat paremmin kuin hyvin!

 • Ann

  Mulla on kanssa jääny arkena meikkaaminen aika vähäiseksi ripsenpidennysten takia :) vaihdoin vähän aikaa sitten meikkivoiteenki sävyttävään päivävoiteeseen. Sitä kun laittaa kosteusvoiteena aamulla ja tarpeen tullen peittää tummia silmän alusia ja vähän puuteria poistamaan kiiltoa päivän mittaan, ni hyvä tulee :) jos on jotkut juhlat tiedossa, ni tykkään laittaa rajauksen silmiin ja ehkä luomiväriäkin. Ripsenpidennykset ovat kyllä yks hienoimpia keksintöjä kauneudenhoitoalalla :D