CATEGORIES

Shortsiasu

23.5.2011
Näihin päivän asu postauksiin tuskin tarvitsee mitään sen kummoisempaa kirjoitellakaan. Eipä mulla ole oikeastaan mitään sanottavaakaan muuta kuin kuuma on ollut ja näissä vaatteissa mentiin niinä lämpimempinä päivinä asuinmaassani:
paita: GT (2 vuotta sitten) , shortsit: H&M (vuosi sitten), laukku: LV, kengät: CL, vyö: H&M, kello: Michael Kors
Muuten sama asu kuin yllä, paitsi vaaleankeltaiset balleriinat: Blanko, paita: Zara
11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Meneekö liian henkilökohtaiseksi jos kysyn kuinka pitkä olet ? :)

 • Veronica

  ihana asu! noi shortsit on kyllä niin nätit. Nyt näyttäisi olevan taas hm:llä paljon värikkäitä shortseja täytyy itsekkin hankkia muutamat mustien ja ruskeiden tilalle:)

 • Mrs. V

  Tiia,Kiitos kovin:) Mipsukka,Kiitos kauniista sanoitasi sinulle ihana jälleen:)Heidi,Kiitos sinulle ihana!Satu,Hhahahahah:) Onneksi niitä taitaa paljon tänä sesonkina löytyä!:)Anonyymi,Kyllä, ina auringon oton myötä:) ELi itseruskettavia en ole käyttänyt. Minäkin pidän alemmasta enemmän – se kun on raikkaampi:)Alex,You are most welcome! Thank you so much for your kind words and I hope to hear from you in the future as well!:) Sofiina,Kiitos! Niitä onneksi varmasti löytyy tällä hetkellä lähes kaikkialta!:)Anonyymi,Kiitos ihana kauheasti nätisti muotoillusta rehelliststä eriävästä mielipiteestä!:) Tiedätkö, niin munkin mielestä toka on paljon parempi…:) Paljon raikkaampi! Ja joskus vuosia sitten esittelin täällä päivän asun missä oli nuo samat shortsit, valkoinen paita ja ruskea laukku! :D Joten visiosi on tullut toteen :D Nyt vaan halusin enemmän väriä :) Kiitos kauniista sanoistasi!:)

 • Anonymous

  Hei! Rakastan sun blogia, mut jotenki muhun ei vaa uppoo toi eka asu :D katoin just muiden kommenttei, mut joo ei uppoo muhun. Jotenki tulee vaa mielee banaanijätski ja mansikkajätski :D Mut must toi ois kivempi kyllä balleriinoiden kanssa :) Alempi on aiiivan ihana kokonaisuus, mut jotenki tekis mieli yhdistää se johonkin konjakin väriseen olkalaukkuun (mulberryyy, where are youu?) :) Mut siis tosi söpöt asu kokonaisuudet ja oot aivaaan ihana! Oot kans hirmusesti ruskettunu, prettyy!! ;) Kampaus on kans ihana!

 • Sofiina

  Ihanan raikkaita asuja! Nuo shortsit ovat kyllä ihanan väriset :) Mä haluan myös pinkit shortsit kesäksi!

 • Alex

  :-)I love your blog, style, and thank you for your reply.I visit your blog every day :-DHave a nice day Alex

 • Anonymous

  Oi kun oot ruskettunut kauniisti! Käytätkö itseruskettavaaa vai ihanko on tarttunut auringon oton myötä tuo rusketus? (: Ja kivat asut, itse tykkään alemmasta enemmän. Tuo valkoinen zaran paita on ihana.(:

 • Satu

  Ou nou, nyt on pakko kyllä haalia itselle tollaiset ihananväriset shortsit!

 • Heidi

  hyvän näköinen asukokonaisuus! Tyttömäinen, mutta kuitenkin aikuismaisen oloinen. :)

 • Mipsukka

  Molemmat asut ihan kivoja, mutta tuo ylempi suorastaan täydellinen! <3

 • Tiia

  Tosi söpöjä molemmat asukokonaisuudet :)