CATEGORIES

Värikäs seilori

23.5.2011
Muistatteko tämän asuni muutaman viikon takaa?
Hiljattain selasin yhtä lempiblogiani, Style Scrapbook, jossa törmäsin näihin kuviin.
Joku muukin siis pitää tästä päivitetystä sailor-tyylistä.
Ovatko värikkäät housut löytäneet tiensä jo sinun vaatekaappiisi?
21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ellu

  Tosi kiva asu! :)Multa löytyy kirkkaan siniset housut ja postista on lähiaikoina tulossa punaset. :)

 • Anonymous

  "Anonyymi, Voih – 26-vuotta on ollut siinä 6kk, ja vaihtuu sitten kun täytän 27 :) ps. Miksi et kommentoinut viitaten edelliseen kommenttiisi?:)"Mihin edelliseen kommenttiini? Ei minulla ole edellistä kommentia.

 • Anonymous

  http://itsmeyourdani.se/tässä olisi yksi ainakin omasta mielestäni todella mielenkiintoinen blogi, ellet jo satu lukemaan :)

 • Anonymous

  Mä en sitten voi ymmärtää tuota ikä ininää! Minusta olet ehdottoman tyylikäs 26-vuotias, etkä todellakaan pukeudu rouvamaisesti (vaikka rouva oletkin;) tai yli ikäsi, niinkuin joku täällä väittää. Itse olen 28-vuotias ja koen, että juuri näin ikäryhmämme pukeutuu – tai ainakin haluaisi pukeutua;) Taitaa olla vaan asteen verran naisellisempi tuo sinun pukeutumisesi kuin täällä koti-Suomessa on totuttu, sen takia varmaan nuorelle 19-vuotiaalle se voi näyttää "vanhalta". Jatka kuitenkin juuri samaan malliin, olet upea ja tyylisi jaksaa inspiroida päivästä toiseen!t, Elisa

 • Anonymous

  sinä se olet aina niin kaunis :) olisiko mahdollista saada postausta käyttämistäsi kauneudenhoitotuotteista? itsekin jo parinkympin ylittäneenä olisi aika päivittää ihonhoitotuotteet ja olisin niin kiitollinen jos saisin apua yhdeltä ihailemistani naisista! :) huomaa että ihosi on todella hyvässä kunnossa. geeneissä lienee se suurin syy, mutta olisiko sinulla antaa hyviä vinkkejä ihonhoitoon liittyen? kiitos avusta ihanainen V! :)

 • Mrs. V

  Lara,Mahtavaa:)Anna,Ne on h&M ostetut kaksi vuotta sitten!:) mintsu,kiitos paljon:)champagne, kiitos kaunis kohteliaisuudesta – ja hyvän arsenaalin olet kerännyt! Minuakin himtaa oranssit housut! :DEssi,Musta nuo omat Zara housut oli n.40e? Eli ei ihan kauhean kalliit :)Anonyymeillei,'Zarasta!:)jani.t, kiitos paljon!:)Riikka,Itsekin olen käyttänyt sinisiä muutamaan kertaan!:)Anonyymi,AI apuva, en osaa sanoa tuon kuvan perusteella varmaksi:( Olen pahoillani!Anonyymi,ei ole lainkaan liian henk.koht!:) Eli käyn laittamassa ripsiä ja viimeisenä uutuutena on kynsien laitto:) Kynnet huollan 5 viikon välein ja ripset suurinpiirtein samassa syklissä:) Siinä olikin mun kauneudenhoto käynnit:)Emppu,voi miten kiva kuulla!:) IHanaa, että joku on löytänyt täältä inspiraatiota!:) JA mahtavan arsenaalin olet kerännyt -kuulostaa hankintasi upeilta!:)Anonyymi, Voih – 26-vuotta on ollut siinä 6kk, ja vaihtuu sitten kun täytän 27 :) ps. Miksi et kommentoinut viitaten edelliseen kommenttiisi?:)

 • Anonymous

  Sinulla on jo kauan ollut etusivulla ikänäsi 26v? Tuskin olet enää sen ikäinen?! Luulisin 30-33v. Päivitystä!

 • Anonymous

  Olin Espanjassa ja löysin sieltä vaikka mitä ihania värejä. Vaikka värit ovat rantautuneet Suomeenkin, oli siellä silti huomattavasti kattavampi valikoima. Housuista kun kysyit, niin mukaan lähti vihreät, sellaiset kirkkaan vihreät housut. Muita väripilkkuja olivat kaksi silkkitoppia väreissä sininen ja keltainen. Korallin värinen jakku, sininen silkkihuivi ja vyö, sekä korallin värinen clutch…Ainiin ja vielä sininen silkkimekko :DOlen ollut aina värien perään, mutta en ole oikein uskaltanut yhdistellä kuin muutamaa väriä kerrallaan. Sinun blogisi innoittamana olenkin uskaltautunut ulos sellaisissakin väripilkuissa joissa ei ennen olisi tullut mieleenkään lähteä.Kiitos siis inspiroivista postauksista ja kuvista. Ihanaa kesää sinne <3t. Emppu

 • Anonymous

  Kysyisin vain, että käytkö usein kauneushoitoloissa? Esim. kynsien laitossa ymym. :) Toivottavasti ei ollut liian henkilökohtainen kysymys. Liittyy kyllä pinnallisiin asioihin ;)

 • Anonymous

  Heippa!Onko nämä http://www.sunglassesshop.com/aurinkolasit/ray-ban/3025-aviator/kulta-00133/1590.aspx aurinkolasit aika samanlaiset kun sulla ne ruskeat kultaisilla sangoilla? :) Tossa ei oo kaikki tiedot samoja kun sulla niin siksi kysyn :) Vai onko ne sun liukuvärjätty :)

 • Riikka

  Lauantaina tuli ostettua pinkit ja siniset. Siniset pääsivät heti töihin käyttöön :)

 • jani.t

  heitosi hienoja kuvia ja siisti blogi muutenkin:) jos olet kiinnostunut muotikuvista, mallikuvista ja valokuvauksesta yleensä käy tutustumassa meidän blogiimme:)http://differentstudio.blogspot.com

 • Anonymous

  Ihana asu! Tiedätkö mistä pinkkejä tai muita värikkäitä farkkuja löytäisi halvalla?

 • Anonymous

  ihanat housut! :) , mistä oot ostanu? :)

 • Anonymous

  Mistä nuo sinun pinkit housut (farkut?) ovat peräisin? :)

 • Anonymous

  Mistä nuo sinun pinkit housut (farkut?) ovat peräisin? :)

 • Essi

  halusin jotkut värikkäät housut, mut ne ei oo yleensä mtn parinkympin hintasia, niin ei viitti ostaa, jos jääkin pitämättä… :)

 • champagne

  Minulta löytyy tällä hetkellä oranssit ja pinkit housut. Tosin keltainen näyttää myös tosi hyvältä. Tykkäsin tuosta sun edellisen postauksen keltaisesta puserosta. Mun mielestä sulle sopii keltainen todella hyvin.

 • mintsu

  Ihanat housut! Sopii sulle tosi hyvin :)

 • Anna

  pirtee asu ja ihanat kesäiset kontrastit!:) mistä nuo pinkit housut olet läytänyt?

 • Lara

  Pinkit löytyy ;)