CATEGORIES

Farkkua ja nahkaa

6.6.2011
Värin lisäksi olen ollut ihan hulluna edelleenkin niihin pehmeisiin ruskean, valkoisen ja nuden eri sävyihin. Se ruskea Zaran nahkatakki, jonka ostin viime kuussa, on ollut kovassa käytössä. Väriin loppujen lopuksi kuitenkin kyllästyy melko nopeasti. Siksi se on ihana vaihdella juuri noiden klassisten ja rauhallisten värien välillä, jotta mielekkyys säilyisi. Rauhallisiin klassikkoväreihin kun ei kyllästy koskaan (okei – no ehkä kevät/kesän kynnyksellä :D)
Huivi: LV, Paita: Zara, Housut: Liu Jo, Kengät: Mulberry, Laukku: Muberry, Aurinkolasit: Rayban

Nyt tämä tyttö suuntaakin kohti Tukholmaa moikkaamaan rakkaita ystäviä! Ihan minilomasta on kyse, sillä palaan takaisin jo keskiviikkona. Kuvia otan paljon ja paikkoja kirjaan ylös, sillä pääsen nauttimaan kaupungista ihanien paikallisten ystävieni kyydittämänä! Heillä pitäisi olla kaupungin parhaat paikat tiedossa ja kirsikkana päällä – ennusteet ovat lupailleet loistokelejä!
Vi hörs! :)
10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Puhuit tässä joskus Zaran pinkistä bleiseristä. Ajattelin kertoa, että Turun Zarassa on niitä (jos pystyt sen saamaan sieltä). Ostin itse yhden.

 • Natalie

  Aivan mahtava blogi! Pystyykö jotenkin liittymaan lukijaksi vai vain bloglovinin kautta?http://natalievilen.blogspot.com/

 • Anonymous

  Mahtava asu, yksinkertainen ja toimiva. :)-E

 • Pelham Wife

  hyviä vinkkejä odotellessa sitten =) itse lähden parin viikonpäästä =)

 • Anonymous

  Hei taisinpa nähdä sinut Helsinki Vantaalla tänä aamuna :) Noin kahdeksalta aamulla olin turvatarkastusjonossa ja niin olit sinäkin pinkeissä housuissa ja tuossa nahkatakissa hiukset ponnarilla? itse olin ihan meikittä liikenteessä kun oli niin aikainen herätyskin :D, joten en uskaltanut kommentoida upeasta tyylistä ja blogista :) Hauskaa Tukholmanreissua!

 • Anonymous

  Päätin kysyä sulta tällaisen "syvällisen" kysymyksen, ja uskon saavani noin järkevältä tyypiltä hyvän vastauksen.Ennen vanhaan (muutama vuosi sitten) ihmisille kelpasivat "tavalliset" laukut, vaatteet ja kengät. Jos jollakin oli Guessin tai Marc O'Polon laukku, sitä ihasteltiin suureen ääneen. Esprit oli myös ainakin täällä maaseudulla kova juttu.Nykyään täällä tuppukylässä, joka kymmenellä nuorella naisella on Vuiskan laukku. Laukkuharrastajana näen myös, että ovat aitoja (tai ainakin pirun hyviä replicoita). Ei sitä ihmetellä sen kummemmin. Yhdellä viidestäkymmenestä on jopa Chanel. Aika jännää ;). Siis mistä tämä johtuu?Rahan määrä maailmassa on aina vakio, vaikka se liikkuukin eri paikoissa. Jos muutama vuosi sitten Guess ja Esprit oli landella luksusta, niin mitä on nyt tapahtunut? En usko, että ihmiset ovat yhtään sen varakkaampia, mitä ennen.Johtuuko tämä ilmiö siitä, että yhä enemmän luksusbrändejä rantautuu Suomeen? Kokevatko ihmiset, että heillä on oikeus nimekkäiden brändien tuotteisiin?Eivätkö ihmiset ole enää pihejä? Kokevatko ihmiset Internetin blogihuumassa, ja julkkissivustoja tiiratessaan, että nyt pitää hankkia se "the laukku"? Näin ainakin kuulee puhuttavan. Laukkuja ja kenkiä hankitaan, ja vielä annetaan niille hauskoja nimiä. Pidetään niitä perheenjäseninä..Mitä mieltä olet tästä? Olen ainakin käsittänyt, että vaikka muotia rakastatkin, niin se ei ole sinulle itseisarvo? Et myöskään koskaan briljeeraa omistamillasi asioilla, mitä arvostan.Pitäisikö jokaisen muotikeskeisen naisen, jolle luksuksesta alkaa tulemaan itseisarvo, pitää yksi päivä kuukaudessa, jolloin laittaa tuulipuvun ja lippiksen päälle?Itse en pidä sinua pinnallisena tai muotiriippuvaisena henkilönä. Hyvänä ihmistuntijana aistin sinusta ihan jotain muuta. Haluatko silti ottaa haasteen vastaan, ja viettää tällaisen yhden "junttipäivän"? Uskon, että se voisi näyttää hyvää esimerkkiä varsinkin nuoremmille lukijoillesi.. :)Hyvät päivänjatkot!

 • Maija

  Ihana asu jälleen! :) Oikein ihanaa minilomaa!

 • Anonymous

  Oot aivan uskomattoman kaunis ja tyylikäs nainen! Ja oon lueskellu blogiasi pidemmän aikaa, saat aina hyvälle tuulelle :) -Katri

 • Alex

  Hi :-)Brown and blue create a perfect combi :-)You took my breath away with this look :-)I like simple outfits!!!I need to byu LV scarf definitly :-)Have a nice day :-*Alex

 • Cheririe

  Ihanat nuo ruskeat Mulberryn kengät! Muistatko mistä ne on ostettu? :)