CATEGORIES

Sininen ja valkoinen….

10.6.2011
Nonni, olisko tämä viimeinen “vanha asu” joka löytyy koneelta. Tais olla päällä kun keräännyttiin asuinmaassani ystäviemme katsomaan kun Suomi kaatoi Ruotsin murskalukemin jääkiekossa.
Muut kaverit olivatkin kaikki ruotsalaisia niin oli tunnelma melko kireä – ihan hauskalla tavalla. Yksi kavereista lähti ovet paukkuen kotiin 1-3 lukemien kohdalla :D

Kutsuttiin kaverit vielä seuraavana päivänä katsomaan matsia uusintana. Tais vastaus olla vaan niitä rumempia ruotsalaisia sanoja ;)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emilia

  Sulla on kivoja vaatteita ja ihanat hiukset! :)

 • Anonymous

  saisiko sulta jotain kesäisempiä asuja kun olet aina noin asiallisena näissä kuvissa?:) tuollakin kun on niin kova helle ettei farkuissa jaksaisi millään olla!

 • Mrs. V

  Linsku,ai senkö takia että ystäväni ovat ruotsalaisia? :D Noh, kerrotaan nyt sen verran, että meillä on asuinmaassamme ihan oma skandi porukkamme <3

 • Linsku

  joo ei jätä kyllä paljon arvailujen varaan, että asut ruotsissa!!(;

 • Mrs. V

  Satu,Sininen ja valkoinen toimii aina :)Anonyymi,Jop, oltiin mieheni kanssa ainoat…:D + 5 ruotsalaista :DAnonyymi,Voi kiitos kovin kauniista sanoistasi, mukavaa jos meillä on sama maku!:) Ihanaa että eksyit tänne!:)Victoria,Joo ei ruotsalaiset kaverit olleet kovin ilahtuneita :DMJ,Joo, ei ollut nättiä katseltavaa se futismatsi…. Noh, rakennusvaiheessahan se jengi on:)ANonyymi,Olen käynyt pitkänkin tutkinnon lukion jälkeen :) Mutta ikävä kyllä en sen enempää yksityisyyttäni koskeviin kysymyksiin täällä pinnallisessa blogissa vastaa. Lisää asiasta löydät tuolta oikealta MINÄ linkistä kategorioiden alta:)Anonyymi,Voi älä hätäile – niinkuin tuossa kirjoitin selvästi että ystäviniäni kiinnosti ovin koksa he OVAT ruotsalaisia :) Myös ruotsalaiset ystäväni ovat ulkoruotsalaisia kuten minä olen ulkosuomalainen :) Elisabete,Ihanaa että sain hymyn huulille :) Samaa sinulle ihana!:)

 • Elisabete

  Minä myös nauroin ääneen tätä ottelujuttua,aivan ihana :D Asukokonaisuus on hyvinkin simppeli,mutta kantaja tekee asusteen kuin asusteen kanssa vaikutuksen joka kerta :) Aivan ihanaa viikonloppua kauneista kauneimmalle Mrs.V:lle <3

 • Anonymous

  Sanot ettet halua kertoa "asuinmaatasi" mutta melkeempä uskaltais jo muutamien sanomisiesi perusteella veikata että Ruotsissa asut!!!miks niitä ystäviäs muuten kiinnostaisi suomi ruotsi matsi tai ketuttaisi se kun suomi vie? ihan sama julkaisetko tätä vai et mutta… aika naurettavaa

 • Anonymous

  ootko käyny lukion jälkeen jonku koulun? mitnkä alan hommia teet nykyään?=)t.anna

 • MJ

  Ruotsi ottikin sitten täydellä mitalla takaisin tällä viikolla futiksessa (ruotsalainen lehdistö samoin..). Töihin oli ilmestynyt matsin jälkeisen päivän Aftonbladet ja kannen voi todeta olevan rumin mahdollinen. ;)

 • Victoria

  "Kutsuttiin kaverit vielä seuraavana päivänä katsomaan matsia uusintana" – Repesin aivan täysin :D Upea, tyylikäs asu kuten aina :)

 • Anonymous

  Hei aivan pakko kommentoida, että löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja ihastuin heti ensisilmäyksellä tyyliisi! Saat niin perus vaatteetkin näyttämään todella hyvältä ja tyylikkäältä päälläsi! Asuissasi on aina värejä josta pidän todella paljon. Saat kirkkaat ja "hullutkin" värit soinnutettua keskenään upeasti :) Useimmissa muissa blogeissa ihmiset käyttävät niin vähän värejä! Ihana katsoa kun kerrankin joku osaa pukeutua!

 • Anonymous

  Niin siis,olitko ainut suomalainen porukasta ? ..voin kuvitella fiilikset :D"hää hää":D

 • Satu

  Ihanat Suomen värit :)