CATEGORIES

Talvesta kesään

4.7.2009

Pidän tästä paidasta niin kovasti.

Ihanan hempeä ja tyttömäinen.

(Ja nyt kyseisen paidan saa vielä Helsingin Maranellosta alennettuun hintaan!)

Joku salasanallisen blogini puolelta saattaa muistaa tämän uuden vuoden asuni viime vuoden vaihteelta (hui kamala, pahoittelut kuvien laadusta:D).

Nyt puin paidan päälle kesäiseen iltaan.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • monsku87

  Ihana asu!! Olet kyllä häkellyttävän kaunis ja sulla on upea kroppa!! Huomaa että treenaat ja syöt terveellisesti. Motivoit varmasti monia kuvillasi ja teksteilläsi terveelliseen elämäntapaan. Kiitos taas ihanasta blogista <3 Lukisin mielelläni lisää liikumis tottumuksistasi=) Mikä laji on mielestäsi paras ym ym..

 • Mrs. V

  zara,näillä keleillä the opportunity has presented itself!:)Tuo paita on ihana. Huomasin että niitä oli täällä Suomessakin myynnissä!:)Ja kiitos kauniista sanoista. Kauneus on katsojan silmissä:) Kertoo kaunis toteamuksesi enemmän sinusta kuin minusta:)Tarja,en koe kysymyksen olevan lainkaan epäkohtelias:)Tosiaan, minulla on "pidennykset" vaikkakin oma tukka oli pidennyksiä pidempi niitä laitettaessa:) Eli minulla taitaa olla siis tuuhennokset:DLue tästä postauksesta lisää:http://strictlystyle.blogspot.com/2009/05/hair-care.htmlKäyn sellaisessa paikassa kuin Stage 11 Helsingissä. Aivan mielettömiä alan ammattilaisia on töissä siellä;)

 • Tarja

  Onko kohteliasta kysyä että onko sinulla omat pitkät hiukset vai onko pidennyksiä? Minua nimittäin kiinnostaisi kuulla pidennyksistä ja jos on kokemusta/kuulopuheita hyvästä tekopaikasta niin olisi kiva kuulla.

 • zara

  Sä oot kaunis! Ja oi, toi toppi on kyl niin upee. multa löytyy sama kaapista ja se odottaa vain sopivaa tilaisuutta päästäkseen käyttöön :).