CATEGORIES

Oranssia ja liilaa

7.7.2011
Tässä näitä Zaran aleostoksia päällä.
Näissä kuteissa käytiin tyttökavereitteni kanssa sushi-päivällisellä sekä shampanjalasillisilla Mattolaiturilla nauttien kauniista kesäillasta. Suosittelen tähän samaan syssyyn maistamaan sitä Mattolaiturilla myytävää Moëtin Ice Imperial jääshampanjaa. Kyseessä on maailman ensimmäinen shampanja, joka on kehitetty nautittavaksi jääpalojen kanssa. Tämä tekee maistuvasta shampanjasta loistavan nautintojuoman kuumiin kesäiltoihin. Raikkaan kevyen juoman voi koristella vielä joko mintunlehdillä, appelsiininkuorilla tai sitten limen palasilla. Kokeiltiin tyttöjen kanssa kaikkia vaihtoehtoja, ja ehdottomaksi suosikiksi ylsi mintunlehdet. Ne toivat juomaan entistäkin raikkaamman aromin.
Mattolaiturille suunnatessanne ottakaa kuitenkin huomioon se, että sään tulee olla aurinkoinen ja aurinko ei ole saanut vielä laskea, muuten ei kyseistä juomaa tarjoilla!!!! Kyllä! Moëtin tarkan kansainvälisen standardin mukaan juomaa saa tarjoilla vain auringon paisteessa! :) Mekään emme saaneet enää lasillista kello 22.00 jälkeen, vaikka auringon valoa vielä hieman riittikin :D 

Ah! Niin hyvää! On tällä laiturilla vierähtänyt jo ilta jos toinenkin ;)
Loppuun tahdon vielä kiittää teitä kaikkia Strictly Style-blogia facebookissa vuoden inspiroivimmaksi blogiksi äänestäneitä! Minulle ihan äärimmäisen suuri kunnia, että jollain on tullut mieleen minut sinne ehdottaa ja niin moni vielä sitten tukensa ilmaissut! Äänestys sulkeutuu huomenna, joten tänään vielä ehtii käydä vaikuttamassa Finnish Catwalkin järjestämässä kyselyssä. Suurin ääniharava on ollut oikeutetusti kerrassaan valloittava Lintu Ps. I love fashion – blogillaan (onnea murunen! <3)! Minä olen enemmän kuin otettu saamistani äänistä ja kaikkien ystävien tuesta, jotka ovat äänensä antaneet. Onni kun piilee matkassa, ei määränpäässä <3 Kiitos teille – te teette tästä ilosta mahdollisen <3
16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sofié

  Ihana blogi ja varsinkin tyttö! Olet aina niin positiivinen ja kiteytit asenteesi lausahdukseen; onni kun piilee matkassa, ei määränpäässä <3Halaus!

 • Elli

  Ihana asu!!!hei asiasta hieman muualle.. mikä puhelin sinulla on?? ja voisitko suositella sitä? tarvisin uuden puhelimen… :)

 • Mrs. V

  Helkku,Kyllä:) Naurattanut muutamaan otteeseen :D Voi harmi ettei ollut sun juttusi!:) Ei hätiä mitiä!:) Käytän kokoa 36 tai S, joten kuvastasi päätelleen veikkaan että käytetään samaa koko siis? :) Ellet sä käytä vielä pienempää:)Anonyymi,Oikein näät! Eli on se lila mekko alla! :)Anonyymi,Voi että miten kaunis kommentti ja kaunis kirjoittaja <3 Kiitos hyvyydestäsi. Mulla ollut aika rankka viikko niin niin koskettavaa kun joku ventovieras osoittaa tällaista hyväsydämisyyttä <3 Kiitos että piristit mun päivääni – olet loisto persoona.Veronica,Sä oot aina yhtä ystävällinen ja ihana <3

 • Veronica

  olet niin kaunis ja aina niin tyylikkäänä :)

 • Anonymous

  Hei kaunokainen! Hyvin harvoin – jos koskaan – kommentoin blogeihin tai ylipäänsä mihinkään, mutta tänään kun ekan kerran avasin tämän blogin, olin täysin myyty! Kirjotat hyvää tekstiä ja ulkoasu on visuaalisesti todella ilo silmälle, ja itse bloggaaja on varmasti yksi kauneimmista koskaan näkemistäni naisista. Blogi menee ehdottomasti kirjanmerkkeihin, kiitos upeasta blogista! :)

 • Anonymous

  onks sulla toi zaran uusi lila mekko ton oranssin hameen sisälle laitettuna? vai onks se joku toppi?

 • Helkku

  Huvittava tuo samppanjan tarjoilu"laki". :D Ja heh, mua naurattaa.. Sun ispiroimana marssin Zaraan ja metsästin sieltä erään maksihameen, marssein sovituskoppiin aj heitin päälle. Ja mikä lopputulos! :D Oikeesti bauroin vedet silmissä. Mä näytin aivan kassialmalta joka ei oo yhtään kattonut mitä päälleen laittaa. Joten kasihameajatukset saan heittää suoraan romukoppaan. :)Mutta sun päälle toi kyllä sopii tosi loistavasti, ja niin upeen näkönen ton rusketuksen kanssa. Hei, mä ymmärrän jos et halua vastata tähän, ja pahoittelen uteliaisuuttani ja suoraa kysymystä. Minkä kokosia vaatteita käytät? Me ollaan saman pitusia, joten ihan siitä johtuen kysyn.

 • Mrs. V

  Yocohoto,Se on! Suosittelen! :)Anonyymi,Ikävä kyllä en osaa sanoa asiasta sen enempää:( Kannattaa kokeilla vaikka googlettamalla?Oli n.11e lasi, joten aika samanhintaista kuin muutkin Helsingin ravintoloiden shampanjalasit :)Rosanna,Kiitos paljon. Tosiaan ehkä kuitenkin hölmö ostos, sillä en usko että loppujen lopuksi tulen sitä ihan hirmuisesti käyttämään :/Samaa sinulle! :)lora, mekin olemme niitä purjehduskisoja käyneet veneellä katselemaan melko läheltä:) Ja suosittelen ehdottomasti mattolaiturille poikkeamista! :)Ninni,Oih se on varmaan vihreänä upea!:) Mä mietin oranssin ja lilan värillä kun muita ei tainut olla aleissa enää jäljellä! Nyt vaan yhdistelemään vihreää vaikka siniseen tai oranssiin tai lilaan! :)Lintu,Haleja kovasti <3meanwhileinlongfield,Voi miten ihana kuulla, että joidenkin mielestä olen saanut pliisumman näköisen vaatteen näyttämään yhdistellen hyvältä :) Kaunis kohteliaisuus :) Oranssi kuuluu myös minun lmepiväreihin kesällä keltaisen ja persikan ohella :)Mipsukka,Suosittelen! niin järjettömän hyvää!:)

 • Mipsukka

  Oih.. rakastan shampanjaa ja kuohuviinia. Tuota jääshampanjaa pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan samoin kuin mintunlehtiä.

 • meanwhileinlongfield

  Upeasti sopii ruskettuneeseen ihoon tuo oranssi! Oranssi kuuluu mun ehdottomiin kesän lempiväreihin, siis vaatteissa.Tuossa edellisessä postauksessa hame näytti vähän pliisulta, mutta päälläsi se on upea :)

 • Lintu

  Voi kiitos ihana kaunokainen<3

 • Ninni

  Mulla on tuo sama hame vihreänä ja se kyllä ehdottomasti yksi kesän lemppareista. Kaunis ja mukavan viileä päällä.Itse en ole tosin uskaltanut yhdistellä sitä vielä noin rohkeasti toiseen kirkkaaseen väriin. Kaunis asu!

 • lora

  Jääshampanja kuulostaa näillä lämpimillä kelillä aika houkuttelevalta. Tarkoituksena olisi käydä Hersesaaren rannalla seuraavassa purjehduskisoja joten ehkäpä eksymme myös Mattolaiturin terassille :)

 • Rosanna

  Täytyy sanoa, että en ehkä aivan täysin vakuuttunut hameesta vielä edellisessä postauksessasi jossa se vilahti vain henkarilla, mutta nyt -ihan mielettömän upea! Sopii sulle todella hyvin, ja aivan ihanan asukokonaisuuden olet taas kerran rakentanut. Miksi oi miksi Tampereella ei ole Zaraa. Moet herätti myös mielenkiintoni! :)Aurinkoista kesää!

 • Anonymous

  Heippaootko tietoinen löytyykö tuota vielä mistä'än myynnistä muualta :) ei välttämättä tuonne ehdi ja olisi ihanaa maistaa. Oliko muuten normi möetin hintaista vai kalliimpaa :)

 • Yocohoto

  Tuo uusi Moet kuulostaa kylla aivan ihanalta, pitaa kokeilla :)