CATEGORIES

Small change, big difference

5.10.2011
Postauksen otsikko hieman paljastaakin tulevaa, nimittäin päivän asun, jonka pienellä muutoksella saa hyvin erilaiseksi. Vaihtamalla balleriinat korkoihin, saat heti asuun ryhtiä, mutta vaihtamalla yksinkertaisesti housut hameeseenkin, saat todella erinäköisen kokonaisuuden aikaiseksi. Tässä tulee pieni demo tuon iki-ihanan, paljon lässyttämäni mustan pitsipuseron kanssa. 

Paitaan saa taas hieman monimuotoisuutta kun sen yhdistää neuleen kanssa. Tänä sesonkina kun paksut neuleet on nähty yhdistettävän hulmuavien hameiden kanssa, saa peruskappale lisää sitä jotain kun päänaukosta putkahtaa ulos kaulukset tai hurmaava tyttömäinen rusetti.

Knit: Filippa K, blouse: D&G, belt: Kappahl, skirt: Muotikuu (a Finnish brand), pantyhose: Wolford, ballerinas: LV, bag: LV Alma MM

Onpa täysin jäänyt välistä esitellä ihana Muotikuu löytöni, eli tuo musta tyllihame. Vasta tänä kesänä eksyin ekaa kertaa Helsingin Muotikuun liikkeeseen ja ai että miten valtava valikoima siellä oli mitä ihanimpia juhlavaatteita! Jos on juhlia tulossa ja puku vielä hakusessa, suosittelen pyörähtämään! Tämä hame käy oikein mukavasti arkeen ja juhlaan. Kesällä tepsuttelin sen kanssa kaupungilla yhdistäen sen mustaan neuleeseen, kultaiseen vyöhön ja farkkutakkiin. Koska hame on niin juhlava, tuo arkinen farkkutakki kokonaisuutta alas hieman hillitymmäksi.

 Wearing the same items as seen before, but the skirt changed into Vila jeans.

Here I’m wearing my black lace blouse once again, but this time combined with a neutral knit. I just love how the common knit gets that extra something when a collar or a girly bow pops out of the neckband. The other reason why I displayed these two different looks is, that I wanted to show how much you can change the total appearance of an outfit by just changing one clothing item. Just by switching your skirt to a pair of jeans gives a completely diffent look, doesn’t it? This is what I meant with the versatility of blouses: they go with almost every oufit and they add that extra flare to the even most common ensembles, don’t you think?
12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Love the outfit but I can't help myself… just don't like this LV bag. Great blog, anyway! Greetings from Croatia;)

 • Anonymous

  moikka!Kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogista ! luen kirjotuksiasi päivittäin ja olen iloinen, että olen löytänyt blogin josta saan minulle sopivia vaate vinkkejä :) Kysyisin, että miten teet nuo latvoissa hulmuavat kiharat? Hyvää syksyn jatkoa ja toivon, että kirjottelet viellä jatkossakin!your huge fan, Elle

 • Anonymous

  Minkä pituinen oot? Aika pikkuselta näytät ilman korkoja nimittäin :)

 • Jonttu

  Voih, miten ihanat asut! :) Erityisesti tykkään asusta hameen kanssa. Niin suloinen ja tyylikäs!

 • Cami

  Nyt on pakko sanoa että mekollinen asu on niiiiiiin söpö :) <3

 • Anonymous

  aivan upeet noi korkkarit ! ;o mistä osta yleensä kengät ja mistä noi mustat korkkarit on ?

 • Anonymous

  Muuten asusi oli tosi hieno, mutta mielestäni hameen kanssa olisi käynyt paremmin hieman hiukempi paita.

 • Anonymous

  wau! molemmat toimii ihan älyttömän hyvin! (:milläs ohjelmalla muuten muokkailet kuviasi ? (:

 • Minka

  Toi alempi asu on aivan ihana! Olen jo aiemmin pistänyt merkille ja nyt olen ihan varma, muokkaat noiden asukuvien seinän tuollaiseksi valkoiseksi, muokkausjälki nimittäin näkyy. Ei sillä etttä se huono asia olisi, mukavan neutraali tausta ja pääasia eli asut tulevat hyvin esille :)

 • Anonymous

  Wauu!! Taas sait hymyn huulilleni! :) Odottelen kovasti kaikkia postauksia uuteen Suomen asuntoonne liittyen. Toivottavasti edes jotain siihen liittyvää jakaisit meidän kanssamme täällä. :) Olen itse myös siinä tilanteessa, että odottelemme uuden asuntomme valmistumista, ja tiedän, että sinulta saisi mitä mahtavimmat vinkit sisustukseen ynnä muuhun. ;)

 • Helkku

  Joo, molemmat asut toimii kyllä. :) Tuo hame on kyllä nätti, ja tykkäsinkin siitä asusta enemmän!

 • Elisabete

  Totta puhut suloisuus :) Kummatkin asut toimii!!!