CATEGORIES

Quick pics of my outfit

3.11.2011
Lupailin täksi päiväksi pitkästä aikaa päivän asua. Ikävä kyllä en kerennyt ottamaan parempia kuvia, mutta koitan saada teille pian aikaiseksi selkeämmät kokovartalokuvat, missä kokonaisuus tulee paremmin esille. Ensi hätään tässä kuitenkin muutama Photo Boothilla otettu kuva.

Ah, rakastan tuota löysää “lepakko”paitaa! 
Black sweater cape: Talking French, green tank top: Vila, jeans: DSquared2, over-the-knee-boots: TopShop

As I promised, here are few outift of the day pics. Didn’t have anough time yesterday to photograph it properly, so later on today you’ll get better pics. We’ve had some problems with our broadband, making our internet go on anf off so hopefully I”ll be able to keep up with the daily posts!:)

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  ANonyymi,Kello on Michael Korsin ja se on suuri lempparini! JOka päivä melkein menossa mukana!Veronica,Kauneus on katsojan silmissä ;)Fashiomama,Taitaa siitä olla jo melkein 2 vuotta kun ne tilasin? :(Katrinsessa,Kiitos kovasti avustasi! Kovin ystävällistä! Kiitos itsellesi vielä, että käyt täällä ja jaat positiivista tunnelmaa! :)Anonyymi,Kiitos paljon! En ole ikinä moista ennen kuullut, mutta kaunis nainen hän on joten I don't mind:)Annika W,Niin siis jos minulla olisi oikeasti hyviä vinkkejä mahdollisesti leveän nenäni häivyttämiseen, et varmaan tätä kysymystä osaisi kysyä? :) Joten siinä mielessä ehkä hassu kysymys :) anteeksi, tämä kysymys vain herätti minussa ja miehessäni pientä hilpeyttä:) Mutta kannattaa kääntyä jonkun meikkiartistin puoleen näissä asioissa, jos koet että tahdot varjoilla jotenkin nenääsi "muokkailla" :) Niin ja sähän olet sama IP-osoite kuin aiempi Minni ;)

 • Mrs. V

  ANonyymi,Kello on Michael Korsin ja se on suuri lempparini! JOka päivä melkein menossa mukana!Veronica,Kauneus on katsojan silmissä ;)Fashiomama,Taitaa siitä olla jo melkein 2 vuotta kun ne tilasin? :(Katrinsessa,Kiitos kovasti avustasi! Kovin ystävällistä! Kiitos itsellesi vielä, että käyt täällä ja jaat positiivista tunnelmaa! :)Anonyymi,Kiitos paljon! En ole ikinä moista ennen kuullut, mutta kaunis nainen hän on joten I don't mind:)Annika W,Niin siis jos minulla olisi oikeasti hyviä vinkkejä mahdollisesti leveän nenäni häivyttämiseen, et varmaan tätä kysymystä osaisi kysyä? :) Joten siinä mielessä ehkä hassu kysymys :) anteeksi, tämä kysymys vain herätti minussa ja miehessäni pientä hilpeyttä:) Mutta kannattaa kääntyä jonkun meikkiartistin puoleen näissä asioissa, jos koet että tahdot varjoilla jotenkin nenääsi "muokkailla" :)

 • Anonymous

  Heissan!Anteeksi tyhmä kysymys, mutta onko sinulla mahdollisesti aika leveä nenä?Minulla on myös ja haluaisin tietää, onko sinulla hyviä vinkkejä sen häivyttämiseen? Nimimerkki Annika W.

 • Anonymous

  näytät muuten jotenkin kylie minoquelta!:D

 • Katrinsessa

  Moi! Kuivashapoista/hiuspuutereista paras on Klippoteketin tuote, tosi edullinenkin se on. Kiitos kauniista blogista, olet tyylikäs ja persoonallinen nainen:)

 • Fashiomama

  Hei noi kengät on ihan mielettömän ihanat? Onkos siitä kauankin kun ostit ne? :)

 • Veronica

  Voi, olet taas niin kauniina:)

 • Anonymous

  Ihana tuo kello! Minkä merkkinen se mahtaa olla? :))

 • Anonymous

  Mullakin on nuo samat saappaat ja täytyy kysyä, että miten saat ne jalkaan farkkujen päälle? Mulla on kauheita ongelmia niiden kanssa, ei meinaa saada vartta ylös ollenkaan:DIhana ja simppeli asu, täytyy tehdä copycat;)

 • Anonymous

  Hei!Ihan alkuun: luen blogisi joka päivä ja tykkään! :) Sitten haluaisin tietää miten salasanalla vahvistettua blogiasi pääsee lukemaan? :)

 • Orvokki

  Kuules neiti, hiusentryä on nyt virallisesti vaadittu!Goodness sake tuota ihanaa korkkiruuvia!

 • Anonymous

  pakko korjaa, enough, ei anough :d anteeks ihana

 • Kirsi

  Jestas sentään kun oletkin kiltti ja ystävällinen :) Miljoonasti kiitoksia vastauksesta ja suuresta avusta!! :) Taidan on olla niin kärsimätön että ihan vain kuivaimella hiusten kuivaaminen ei pitemän päälle onnistu, mutta tuo norsunkärsä yhdistettyinä niihin märkiin hiuksiin ja johonkin hyvään pohjustustuotteeseen ja lämpösuojaan voisi olla aivan loistoratkaisu. Se kun vapauttaisi ne kädet sitten johokin muuhun ja sopisi meille "hätähousuillekin" :) Nyt siis vain pikamarssia kohti Käherrinhuoltoa :) Ja kiitos onnentoivotuksista!! Sitä todella tarvitaan kun olen tällainen tumpelo hiusten suhteen :) Mutta siihen on nyt tulossa muutos…toivottavasti :)Kiva muuten kun teit taas tällaisen päivänasu-postauksen, niitä ehti tullakin jo ikävä :) Olen lukenut blogiasi alusta asti ja häpeäkseni olen liian laiska kommentoimaan, mutta tämä on niiden muutaman harvan joukossa jotka aina tulee luettua vaikka olisi kuinka kiire. Blogisi jotenkinkin inspiroi ja kannustaa itseäkin meikkaamaan nätisti, laittamaan hiukset ja vetämään päälle kivat vaatteet (vähän ehkä hassusti sanottu, mutta en osaa sitä nyt muullakaan lailla muotoilla ). Kaiken kaikkiaan siis ihana blogi josta välittyy ystävällisyys ja lämminhenkisyys ja johon on aina kiva palata :) Oikein voi olla iloinen ja ylpeä että maailmalla liikkuu kauniita, ystävällisiä ja fiksuja suomalaisia :) Ja toivottavasti et pahoittanut mieltäsi niistä muutamista ilkeämielisistä kommenteista joita tänne on tullut viime päivinä!! Kaikkea hyvää sinne, mukavaa syksyä ja jatkathan bloggailua vielä piiiiitkään :)

 • Zeta

  Ihana paita! Olisi kiva nähdä tarkempaakin kuvaa siitä :)

 • Anonymous

  Mistä tuo paita on ? ihana, haluan samanlaisen :)

 • Anonymous

  Käyn lukemassa sinun blogiasi joka päivä, koska tästä tulee vain niin uskomattoman hyvälle tuulelle. Olet ihana!

 • Mrs. V

  Tiia,Niin ovat! Mukavuutta!:)Kirsi,Kiitos ihana! Norsunkärsän kanssa tuo papiljottien kanssa kuivaaminen sujuu nopeammin – mutta saman asian ajaa läpi kun vaan kuivaat papiljoteilla olevat hiuksesi föönin voimin. Varmaankin se vaikuttava tekijä pysyvyyteen on se, että laitan hiukseni paplareille kun ne ovat vielä MÄRÄT (tosin eivät tietystikään litimärät vaan pyyhekuivatut) ja sitten kuivaan ne muotoon. Mitä pienempiä papiljotteja ja mitä vähemmän per papiljotti hiuksia on, sitä pienemmät ja kestävämmät kiharat saat. Mutta jos tahdot norsunkärsän vapauttamaan kätesi ja nopeuttamaan tätä prosessia niin omani hankin Helsingin Rikhardinkadulla olevasta käherrinhuollosta. Taisi olla muistaakseni n.10-20e ?Onnea etsintään ja omien haluamiesi kiharoiden tavoitteluun!:)Martina,Kiitos paljon avustasi! :)Anonyymi,Voi kuule, kauneus on katsojan silmissä ;) JOten kiitos vaan hyvyydestäsi! Sinusta voi sanoa täten vähintäänkin samaa:)

 • Lara Maria

  Ihana kokonaisuus! Näistä sun kuvista välittyy aina positiivisuus ja iloisuus, kiitos siitä!

 • Lara Maria

  Ihana kokonaisuus! Näistä sun kuvista tulee aina hyvälle mielelle! :)

 • Anonymous

  voikun itsekin olisin noin äärettömän kaunis !

 • Martina

  Hei niitä kuivashampoosuosituksia! Tigi Rockaholic Dirty Secret (hintavampi) ja Batiste (edullinen, erilaisia tuoksuja) ovat hyviä mistä aloittaa.

 • Kirsi

  Kivalta näyttää tuo asu :) Täällä kärsitään pahasta ongelmasta kun kiharat eivät meinaa pysyä ja ajattelin että voisi olla kiva kokeilla sitä norsunkärsää papiljottien kanssa josta olet täällä blogissa puhunut. Voisitkohan siis kertoa mistä olet omasi ostanut ja muistatkohan hintaa edes suunnilleen? Olisin ihan superkiitollinen avusta :)

 • Tiia

  Tuollaiset isot ja rennot yläosat ovat kyllä niin parhaita :P