CATEGORIES

Eilisen asu

17.7.2009

Täällä säät ovat hellineet.
Vielä on kesää runsaasti jäljellä!:)
Mitäs mieltä olette uudesta kuvauspaikasta?
Enää ei ole sellaista luksusta että voisi valoisassa rappukäytävässä poseerata vitivalkoista seinää vasten… Eli takapihallani kuvaan päivän asut tällä hetkellä.

Valkoinen toppi: GT
Persikka tuubihame: H&M
Valkoiset ballerinat: Fendi
Valkoinen laukku: Chanel
Hopeinen sydänriipus: GT
23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • RagDoll

  Oi miten pirteä tuo hame on! Pitäisi itsekin jaksaa panostaa muuhunkin kuin mustaan väriin. =)

 • Mrs. V

  silja,mä tein ruokapäiväkirjaa kun yritin tiputtaa pari kiloa ja nyt jo teen sitä niin musta tuntuisi että joutuis vahtii mitä pistää suuhun…Ja mä kun nimenomaan haluan syödä sitä miltä tuntuu. SIksi olen totuttanut itseni terveellisempiin ja kaikinpuolin parempiin vaihtoehtoihin ja liikun tarpeeksi:) Liikunnasta mun pitäisi tehdä enemmän postauksia, mutta kun en tiedä miten sen tekisi mielenkiintoisesti…Pari ideaa on alla mutta en tiedä miten sen toteuttaisi:) Mutta katotaan jos jossain vaiheessa vaikka yhden päivän ruokapäiväkirjan tänne sepustaisin:)elisa,ei tietenkään! Kiitos kovasti!:)N,ihanaa jos voin hölmöydelläni piristää jonkun päivää!:)I,itsekin pidän!:) Ihanaa että sinäkin:)Anonyymi,Tiedät varmaan itsekin, että kysymys on epäkohtelias?:) En paljasta täässä blogissa mitään henkilökohtaista. Se on linjani.

 • Anonymous

  Saanko kysyä ihan siis mielenkiinnosta, että miteen sulla voi olla varaa omistaa kaks noita chanelin laukkuja? :DD eikö ne oo aika hintavia?

 • Anonymous

  Tää on kiva kuvauspaikka, tuo vähän eloa kuviin..kaunista! :)- I

 • N

  hahah oot niin hauska ku seisot ainakin yhdessä kuvassa päkijöillä!:D

 • elisa

  hei! lisäsin sinun blogini omaan blogiini luetteloon. Toivottavasti ei haittaa.

 • silja

  Hei, olisi ihana jos kertoisit edes tämän päivän ruokavaliosi!! mitä kaikkea olet syönyt? ja kuinka usein liikut`?olet niiii kaunis!!

 • Mrs. V

  hattarapallo,kiitos! Värit piristää mukavasti:)Ida,niin kuulin!:) Ihanaa että sielläkin kesäsäät jatkuvat!:)Kiitos vielä, kiva että tämä kuvauspaikka miellyttää muidenkin silmää:) Otetaan kesästä kaikki irti!:)

 • Mrs. V

  T,no hienoa!:) Hieman vaihtelua sitten!:) Sadesäällä pitää vielä etsiä joku valoisa paikka sisätiloista…:) Mäkin olen ollut todella pitkään persikkaisenvärin suosija!:) Se on vaan niin ihanan pirteä ja kesäinen. Vielä en millään halua miettiä syksyvaatteita. Kesähepeneissä mennään niin pitkään kuin mahdollista!!!:)heta,varmasti taidat värit!:) Uskallusta vaan!:) Kiitos kovasti, persikka onkin yksi lempivärejäni:)Tuo luonto taustalla on kyllä ihana muistutus raikkaasta kesästä!:)Sohvi,Voi kiitos!:) kiva että miellyttää silmää!:)lintu,Pitää ottaa kesästä kaikki irti nääs:DTäällä ollaan ja kirjoitinkin pitkästä aikaa tuon oikean blogin puolelle:)Bellagio,and I am hoping you see it live soon…;DJohanna,kiitos kaunis! Tosiaan, täytyy ottaa kaikki irti kesästä!:)Pyh pah, ihmeitä sitä saa aikaan kuin vetää sisään!:D nauti siitä sun kauniisti pyöristyvästä mahasta, minun mielestäni se on yksi kauneimpia näkyjä maailmassa!Ulla,kiitos kaunis ihanista sanoista. Hyvä että kuvauspaikka miellyttää sinunkin silmääsi:)maria,pyh pah. Tuollaisesta tarvitse kade olla. Kaikessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Ja jos tahtoo ulkomaille muuttaa niin eiku menoks!:) Rohkeutta se vain tarttee jos mikään ei sido liikaa kotimaassa.essic,Ihanaa että pidät!:)Cloe,kiitos kovasti!:) Olet ihana:)Kate,ikävä kyllä en koe oloani mukavaksi täällä ilmoittaa kyseisen laukun hintaa. Ja kaiken lisäksi tuo valkoinen laukku on tämän kesän erikoistuote, eli Super Jumbo, eli vielä hieman isompi kuin Jumbo. Hinta riippuu myös siitä, otatko laukkusi lampaan vai caviar(lehmän)nahalla. Lampaannahka on pehmeämpää ja täten kuluu nopeammin. Lampaannahka on myös kalliimpi valinta. Jos tahdot tietää tosissasi hinnoista, mailaa minulle etunimi_sukunimi-tyylisestä osoitteesta niin voin auttaa eteenpäin, sillä hintojahan ei Chanelin sivuilla näy ja sitä pitäisi mennä liikkeeseen jotta hinnan saisi selville. Saahan niitä tilattua Helsingin DellaMargasta, mutta ovat kalliimpia kuin itse Chanelin liikkeessä…Anonyymi,Voi kiitos kovasti, itse rakastan kovasti ko. väriä ja sen pirteyttä:)

 • Ida

  Ihanan raikas asu! Nää on parempia kuvia mun mielestä, raikkaampia. Hyviä kesä päiviä sinne! Onneksi täällä suomessakin aurinko paistaa ja lämmittää. :)

 • hattarapallo

  herkullisen näköinen asu (=

 • Anonymous

  Aivan upee persikan väri! Sopii sulle kuin nenä nassuun :))

 • Anonymous

  En tiedä tahdotko mainita blogissasi omistamiesi tuotteiden hintoja, mutta kysyn kuitenkin että minkä hintainen on tuo Chanel-laukkusi? Kysyn ihan sen vuoksi, että suunnittelen juuri tuon mallisen mustan Chanelin ostoa syksyllä. :)-Kate

 • Cloé

  Sun hiukset on niin ihanat!Sulle muuten sopii ihan älyttömän hyvin toi edellisen postauksen maksimekko (:

 • essic

  mäki tykkään enemmän tosta taustasta !(=

 • maria

  Ihana asu, ja oon niin kateellinen. Mäkin haluun muuttaa ulkomaille…

 • Ulla

  Tosi ihana asu, ja ihana kuvauspaikka. Hame sopii sulle tosi hyvin, ihana!

 • Johanna

  Ihanan raikas asu ja mahtava kuvauspaikka!! Tuli ihana kesäolo, täytyy ettii itelleki jotain herkkuväriä! :)Ps. oon myös tällä hetkellä vähän kade noin littanasta mahasta ;D

 • Bellagio

  Mä tykkään sun kuvauspaikasta! :) Ihanan kesäinen tausta tulee kuville!

 • lintu

  Oi ihana raikas Mrs. V :)Kiva kun oot päässyt turvallisesti taas oman maan kamaralle!:)

 • Sohvi

  Ihanan raikas asu :) Ja saavathan puutarhassa otetut kuvat hieman lisä säväystä tuosta vehreästä taustasta. Ei ollenkaan paha :)

 • heta

  Voi kuin sievää, IHANAT värit ja sopii sulle aivan upeasti toi persikka. Hihi, itselläni tänään varsin samanhenkin asu, tosin hame vain on perinteisen musta.. Kun on toi väreillä leikittely niin vaikeeta, vaikka jotkut (niinkuin sinä) sen taitaakin! :)Mun mielestä toi vihreä tausta on kaunis, kyllä suomalainen aina tollaisesta näystä nauttii kun suurimman osan vuodesta täällä on kaikkea muuta kuin vihreää ;>

 • T

  Minusta nuo ulkona otetut kuvat ovat jotenkin eloisampia, vaikka tietenkin valkoista vasten olisi selvempää, mutta ihan kiva näin :) RRRRakastan tuota persikan väristä hametta, itse olen hamstrannut tänä kesänä jo ihan liikaa kaikkea korallin ja persikan väristä vaatetta, nyt alkaakin jo pikkuhiljaa ajatukset siirtymään pukeutumisessa syksyn pehmeisiin neuleisiin :)