CATEGORIES

Black and white with gold

10.11.2011
Tässä päivän asu viime viikolta. Pahoitteluni, kuva on otettu sen verran myöhään ettei päivänvaloa taaskaan riittänyt. Siitä syystä hieman kellertävä kuva. Pitää yrittää saada enemmän ulkona päivänvalossa otettuja kuvia näihin päivän asu kuviin! Ne kun ovat ainakin omaan silmääni paljon mielenkiintoisempia.
black top: Gina Tricot, cardigan: Asos, skirt: H&M, belt: H&M, pantyhose: Wolford, shoes: Christian Louboutin, bag: LV

Sorry guys that the quality of the pic is a bit yellowish. There was no more natural light available so the extrenal flash did the best it could in a dark room. Hopefully I get to take more outfit pics outside in the near future as I like them a lot more…
15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Proserpina

  Hi, I love your blog, so nice :)I love also your outfits on Chicisimo, I vote you alway :)Have a nice day!

 • Helkku

  Ihana asu <3 Ja toi vyö sopii mielettömän hyvin tohon kukaan. :)

 • S.C.

  Siis aivan ihana asu!!! Me like =) Miten voit olla noin kaunis <3http://iseesc.blogspot.com/

 • Koo

  Ihana ja suloinen asu. :)Aiempaan suoristusrauta-videoosi liittyen, sähköistyvätkö hiuksesi hiusrautaa käyttäessä? Itse en ole vielä(kään) löytänyt hyvää sähköisyyttä vähentävää suihketta. Hiukseni ovat muutenkin tähän vuodenaikaan todella herkästi sähköiset ja turvaudun lopulta luvattoman usein vetäisemään ne ponnarille tai nutturalle.

 • Lau

  Oi miten ihana asu, kuten aina. :)Hei, saanko pyytää apuasi yhdessä asiassa: Olen meinannut huutaa ebaystä itselleni topshopin ylipolven saappaat ja ellen väärin muista, sinulla kai on ne? Olisinkin siis kysynyt, että kuinka isoa tai pientä kokoa kengät on? Oma jalkani kun on ikävästi iso 38 ja valitettavan usein käy niin, että 38 kenkä on pieni ja melkein yhtä usein kun järkeilen ja tilaan 39 koon, on se liian iso. :)Kiitos tuhannesti jo etukäteen avustasi. :)

 • Anonymous

  Mikä bella! Itse olen hametyttö henkeen ja vereen, joten tää asu iski lujaa :) Tää blogi on muutenkin hurmaava! Ja heh, eilen kun näin sulla niin toimivana tuon kauluspaidan, mustan neuleen ja näyttävän korun yhdistelmän, niin eikö vaan tämä neiti heti aamulla vetäissyt samaista päälleen..!

 • Mrs. V

  Anonyymi,Voi kiitos kovasti! Ihanaa, että saman maun omaava ihminen on löytänyt tänne!:)Marion,Thanks sweetheart! <3Anonyymi,Kiitos paljon!:) Mä en itse ole kiinnittänyt huomiota onko mun lanteet kapeat vai ei (uskon olevani aika average:)) mutta minusta tuollaiset vyötäröä korostavat hameet sopivat lähestulkoon jokaiselle. Tekee niin naisellisen vartalon kun on hieman lannetta lisää:) Joten uskon, että näytät upean naiselliselta tuollaisessa hameessa!:)m-arii,Kiitos kovasti!:)Reetta,I hear you girl! :) Niin totta!!!mirrel,hullun ihana oot! :)Mona,murunen! joo on tullut kyllä vöitä tullut hirmuisesti käytettyä viime kuukausina! Ne kun mukavasti ryhdistävät jotenkin asua!:) Toivottavasti saisi tosiaan noita ulkokuvia otettua, ne kun on niin kivoja!:)Kittynail,Kiitos suloisuus! Laukku on 26-vuotis syntymäpäivälahja, joten neuvoisin sinua tutustumaan Louis Vuittonin omille sivuille, ainakin heidän ranskan kielisillä sivuillaan on hinnat merkitty. Tuo on se isompi, eli Alma MM :)

 • Kittynail

  Todella ihana asu!Paljonko muuten maksoit tuosta LV:n laukusta? Onko tuo se isompi vai pienempi?

 • Mona

  Aivan ihana!!!!:) Tosi kiva tuo vyö tuomaan hiukan piristystä:) Mä tykkään myös ulkokuvista, ne on ihan omaa luokkaansa;) Mutta kyllä nämäkin kivoja on!!:)

 • mirrel

  Näyttää hullun hyvältä. :)

 • Reetta

  Ihana asu jälleen! Ulkona otetut kuvat olisi niin kivoja mutta tosiaan kun ei millään aina ehdi valoisalal kuvaamaan, aamulla on pimeetä ja iltapäivällä on pimeetä. Joskus jos on valoisaa niin sittenkin on niin harmaata että ihan sama kuvaako ulkona vai sisällä :D Kevättä odotellessa ;)

 • m-arii

  ihana asukokonaisuus!! =)

 • Anonymous

  Oi miten ihana asu! Mielestäni ehkä kivoin yhdistelmä mitä olen päälläsi vähään aikaan nähnyt :) Kuvistasi olen päätellyt että sinulla on melko kapeat lanteet, joten tuon mallinen hame sopii erittäin hyvin vartalonmallillesi :) Itselleni on tuota lantiota siunaantunut ja olen harmikseni joutunut toteamaan että minua ei lainkaan pue tuollaiset lanteita leventävät hameet/mekot. No, aina ei voi voittaa :)

 • Marion

  I loveeeeeee

 • Anonymous

  Sun päivä asut on aina niin tyylikkäitä! :) ja hiukset ihanan pitkät ja aina niin kauniisti! :)