CATEGORIES

Coffee break

23.11.2011

Pitkästä aikaa taas päivän asu kuvia ulkona otettuna! Tosin kuvat ovat hieman tärähtäneitä, sillä valoa ei ollut paljoa jäljellä. Pistäydyttiin päivän päätteeksi eleganttiin kahvilaan, missä sai mitä pehmeintä kahvia sekä maukkaimpia leivoksia. Minähän valitsin vielä kaiken päälle herkkujen herkun, eli jättimacaroonin. NAM! Ja muuten, moni kun on kysellyt kommenttiboksin puolella onko mulla koskaan huonoja hiuspäiviä. Noh, nyt tässä ois taas yksi sellainen!:D Tuntui että letti nuoli kasvoja ja voluumia ei ollut mailla halmeilla. Onneksi tilanteen jokseenkin pelastaa huoleton ponnari.

Jacket: Gucci
Bag: Miu Miu
Jeans: Vila
Blouse: D&G
Shoes: C. Louboutin

It’s about time that I have some outfit pics taken outside again! Sorry for the unsharp pics though. Daylight was running out when we took these pictures and this was the best we could do with the remaining light. Anyways, these pics are from a little coffee break we enjoyed the other day. We stopped by this charming café, which had the softest coffee and mouth watering delicatesses! I got to endulge myself with a giant macaroon! Never had those before, but let me tell you, that definitely wasn’t my last!:) Yummy!! Some of you, my lovely readers, have questionned do I ever have bad hairdays. Oh I most definitely do! Here’s one of those days that my hair had absolutely no volume and it was just, well, hangin there :D Luckily a careless ponytail helps the situation a little bit…

64 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Mä nyt poistan kommentointi mahdollisuuden tästä postauksesta, sillä näm vain lisäävät vettä myllyyn. Jos sinulla on ajatuksia aiheen suhteen, voit laittaa minulle privaatisti mailia osoitteeseen:strictlystylemrsv@gmail.comVastaavia yksityisyyttäni tonkivia viestejä en tule julkaisemaan tulevaisuudessakaan. Ne vaan turhaan tekevät kärpäsestä härkäsen. Tämä blogi ei keskity muuhun kuin pinnallisiin asioihin, joten muuta ei myöskään sitten täällä käsitellä. Toivottavasti löydätte kaipaamanne sisällön sitten muista blogeista! :)Terveisin,Mrs.V

 • Anonymous

  Mikä ihme ihmisiä täällä oikein vaivaa?! Hei oikeasti? Kuinka kukaan voi olla noin sairaalloisen kiinnostunut toisen elämästä?! Fakta on, että taustalla on joko kauteus tai äärimmäisen köyhä sisältö omalla elämällä. Jos tämä ei riitä, vaihtakaa nyt hyvät ihmiset blogia! Naurettavaa touhua. Onko kommentoijat todella niin nuoria etteivät ymmärrä vai mistä kiikkastaa? Käsittämätöntä. Hävetkää nyt!

 • Mrs. V

  Anonyymi,Mä olen kanssasi eri mieltä suhteellisuuden tajusta. Ymmärrät varmaan itsekin, että kommenttisi on hieman tökerö. Et varmaan muuten kommentoisi anonyyminä. Minä en pidä itseäni mitenkään tärkeänä. Siksi en elämästäni kerrokaan, koska en usko sillä olevan kellekään mitään merkitystä. Jos huomaat, minä en ole asiasta tehnyt isoa numeroa. Te muutamat kommentoijat olette kommenttiboksin puolella tehneet siitä numeron, ja minä vastaan teille, sillä moni syytös on väärä ja ne haluan oikaista. Suosittelen ottamaan yhteyttä juristiin. Hän voi selittää sinulle sitten nämä oikeuteni kun en minun antamani selvitys selvästikään sinulle aukene. Tiedoksi vielä tästä televisio-ohjelmasta: Kun sanoin heille, ettei vaan nimeni tai kasvoni näy ohjelmassa minulle naurettiin päin naamaa ja sanottiin ei tietenkään…. Joten voit ymmärtää suuttumukseni kun kuulin muilta ohjelman konseptin olevan täysin toista. Ja kun tämä ohjelma kuvattiin/tuli ulos, en silloin edes julkista blogia kirjoittanut.Mediaa en voi hallita, mutta voin ilmoittaa rikollisen toiminnan. Jos se tapahtuu lain sallimissa määrissä, en voi asialle mitään. Mutta mikäli muuten yksityisyyttäni rikotaan, varmasti asian pistän eteenpäin. Niin tekisi varmasti suuri osa muistakin joille samalla tavalla olisi käynyt. Ja mitä väliä sillä on , onko tämä työtä vai ei? Lain silmissä olen ykstyishenkilö, koska en yksityisiä tietoja jaa. Miksi siis sinulle minun asiani ovat niin tärkeitä? Siitä syystä minusta tämä sinun mainitsemasi "suhteellisuudentaju" on hieman huvittavaa.

 • Anonymous

  Vaikka ajattelenkin että hirmu fiksusti ja nätisti jaksat asiasta vastata, mitään ei voi sille ajatukselle että jotenkin tässä nyt on ihminen, blogisti joka on menettänyt suhteellisuudentajunsa. Pitää itseään paljon tärkeämpänä kuin onkaan kun oikein rikosilmoitusta on marssittu jättämään nimen kirjoittamisesta samassa nettiympäristössä missä pitää kaikille avointa blogia ansaintatarkoituksessa omin kasvoin, se ei ole taviksena olemista, et enää silloin ole yhtä anonyymi kuin ne ja me jotka emme kasvoillamme täällä työtä tee. Teet itse tästä asiasta paljon isomman kuin olisi tarvis. Muistathan myös sen että televisio-ohjelmassa nimesi oli ihan kasvojesi kanssa samoissa ruuduissa, vieläpä monessa uusinnassa! ;-)Uskotko itse aivan vilpittömästi että pystyt hallitsemaan tätä mediaa mielin määrin, ottaen vain pullat rusinasta?

 • Mrs. V

  ANonyymi,Kiitos tästä puolustuksesta. Vaikka itseänikin harmittaa välillä ihimisten kapeakatseisuus ihan huimasti, niin pyrin silti kunnioittavasti heille vastaamaan. Pyrin kohtelemaan kaikki niinkuin haluaisin itseänikin kohdeltavan. Gandhi sanoi: "Be the change you want to see in the world". Joten täll äpienellä sanan parrella minä yritän sitten hoitaa osani siitä, että ihmiset kunnioittaisivat toisiaan. Yhtä ainutta oikeaa tapaa ei ole yhtä asiaa hoitaa. Mutta kuten sanoit. Harmillista, että ihmiset eivät tyydy siihen, että tämän blogin aihepiiri on mitä on. Tätä ei kenenkään tarvitse lukea. Tälle sivulle ihmisten nimenomaan hakeutuvat joko tänne klikkaamalla tai sitten laittamassa ihan osoitteen URLiin. Jos tämä ei vastaa heidän kriteereitään niin tänne ei tosiaan tarvitse tulla :)Anna,Laitoin sinulle privaatisti viestiä, missä selitän noiden eron!:) Kiitos paljon kuitenkin rakentavasta pohdinnasta ja jatketaan keskustelua yksityisesti!:)Anonyymi,Kiitos kovasti tuestasi ja ymmärryksestäsi. Ikävä kyllä, kyseinen perustelu ei myöskään toimi. Jos huomaat, missään ei lue minun nimeäni ja kuvaa sen yhteydessä. Tässä tapauksessa, myös mahdollisesti saman niminen henkilö on voinut kirjoittaa lehteen. Toiseksi, jos et tietäisi valmiiksi nimeäni, miten voit tietää, että kuka kymmenistä lehtiin kirjoittaneista on minä, jos edes sinne kirjoitin? Eli koskaan ei ole tätä blogia nimeeni julksuudessa rinnastettu :) Sama asia, kuin esim kaikkien ylioppilaaksi kirjoittaneiden nimet julkaistaan lehdissä? Eihän se siltikään oikeuta toisen ihmisen nimeä ja muita tietoja levittämään julkisessa ympäristössä, koska nimi on joskus jossain mainittu. Ilman kuvaa vielä. Toivottavasti ymmärsit tästä pointin, aika vaikeasti selitettävissä :)Kiitos vielä tuestasi :)

 • Anonymous

  Miten ihanasti ja fiksusti osaatkaan vasta kaikkeen kritiikkiin ja ihmettelyyn! :) Kaikki pisteet siitä sinulle!Kukaan ei saisi tietojasi tuollalailla levitellä, mutta muistathan, että itse olet myös jakanut koko nimesi julkisuuteen tämän blogin takia erään yhteistyösi kautta. Siitä ei sitten ilmeisesti tullut mitään, mutta nimesi oli kuitenkin kaikkien saatavilla ja minullakin edelleen lehtikorissani… Varmaan näin jälkikäteen ajateltuna myös itse koet sen virheenä, mutta jos joku sieltä kautta on nimesi bongannut ja yhdistänyt blogiisi, niin en näe välttämättä siinä väärää, että joku puhuu sosiaaalisessa mediassa Strictly Stylen ***** *******stä. Kaikki ylimääräinen (miehesi ammatit ja työpaikkanne) on kyllä sitten sitä yksityisyyden loukkaamista, koska niitä tietoja et ole julkisuuten kertonut. Mutta nimesi olet.

 • Anna

  Hei vielä,Oli pakko laittaa vielä kommentti liittyen vastaukseesi "Ethän sinäkään valitse, kuinka monta ihmistä näkee sinun profiilisi nyt täällä kommenttiboksissa. Samalla periaatteella, mikä estää ihmisistä tekemään esim nyt sinusta artkkelia Wikipediaan?"En niin valitse, ja siitä huolimatta, täysin tietoisesti, päätin laittaa kommenttini nimelläni. Koska uskon, että omien sanomisten takana pitää pystyä seisomaan. Ja toisaalta myös siksi, etten koe että minun pitäisi jotenkin piilotella eri näkemystäni.Mikään ei myöskään estä ketään kirjoittamasta minusta artikkelia Wikipediaan, ei tietenkään. Siihenhän Wikipedian voima juuri perustuu, että sinne voi melkein kuka vain kirjoittaa. Ja siksi sieltä löytyy tietoa (myös väärää) melkein mistä tahansa. Henk. koht. en tiedä ottaisinko sen nyt niin raskaasti jos joku musta kirjoittaisi sinne artikkelin, mutta en tosin keksi syytäkään sille. :D Toisaalta ymmärrän että rajanveto on vaikeaa, mikä on ok ja mikä ei.Rivien välistä kuitenkin ymmärsin, ettet halua leimautua toisen ihmisen kautta, vaan omana itsenäsi, ja sen kyllä ymmärrän oikein hyvin. Jossain vaiheessa pitää kuitenkin riittää uskoa siihen, että ne omat kannukset ovat tarpeeksi isot, ja luottaa itse itseensä. :)Teet toki juuri niin kuin itse parhaaksi näet, mutta edelleen olen sitä mieltä, että vaikket ole kertonut itsestäsi tiettyjä asioita, ja esiinnyt Yves Rocherin mainoksessa nimimerkillä, ei se tee sinusta naapurintyttöä. Eivät Lady Gaga tai Cristal Snow ole mun silmissä yksityishenkilöitä, vaikka he eivät nimeään kerrokaan. Ja vaikka molempien oikeat nimet ovat tiedossa (Wikipediassakin), ei se heidän brändiinsä vaikuta.No mutta, kaikkea hyvää ja onnea taisteluun internetiä vastaan sen rinnalla. :)

 • Anonymous

  Ei herttinen kun mun verenpaine nousee lukiessa näitä muutamia anonyymeja.Miten ihmeessä joku voi sanoa, että:me lukijat mahdollistamme sinulle melkoiset tulot blogin kautta muttemme tiedä minkä niminen henkilö rahat ansaitsee! Eihän meillä kenelläkään muullakaan ole ansaintamahdollisuutta anonyyminä Kuinka yksinkertainen ihminen voit olla? Missä menee sun vastuusi lukijana? Vaadit bloggajalta ihan nauerttavuuksia ja itse et anna edes NIMIMERKKIÄ! Tiedoksi vaan, ME emme mahdollista blogin tuloja. Kirjoittaja itse on vaivalla luonut blogin mitä moni tykkä seurata. Ja jos hän tarjoaa vinkkejä mitä kautta me voimme löytää haluamiamme tavaroita, niin eikö siitä kuulukin saada korvaus? Joten bloggaaja ei todellakaan ole meille mitään velkaa. Kuulostat kiittämättömältä tämän sukupolven edustajalta: "kaikki heti mulle nyt". Et selvästikään kunnioita toisen ihmisen päätöksiä. Jos kerta niin moneen kertaan bloggajan SUomessa näit, miksi et lähestyhnyt suoraan kadulla ja kysynyt asiasta. No siksi koska se on idioottimaista. Ja vielä pelkurimaisempaa se on tehdä sitten täällä anonyyminä netissä. Mä olen niin raivon partaalla näiden ihmisten itsekkyydestä ja näistä vaatimuksista. Tajuatko hei oikeasti katsoa peiliin, ja miettiä mistä oikeasti tämä sun kaikki negatiivisuus tulee? Tätä blogia EI TARVITSE lukea! Jos sinulle ei tämän blogin aihepiiri riitä, VAIHDA SIVUA!Kyllä on idiootteja ihmisiä pilaamassa ihanan blogin ilmapiirin. Blogisti itse vastaa niin nätisti kaikkiin näihin törkesiin kommentteihin, että koin että jonkun täytyy sanoa vähän kovemmin näille taukeille, että tajuaa tehneensä väärin.Näin taas anonyymiltä anonyymille. Sitä saa mitä tilaa. Peace.

 • Mrs. V

  jatkuu…."Minä tuntisin oikeustajuani loukatun mikäli meidän ylityöllistetyt poliisit ottaisivat juttusi tosissaan"Voisin vannoa, että 90% ihmisistä toimisivat samalla tavalla kuin minä, jos löytäisivät, että joku on WIKIPEDIAAN perustanut oman artkkelisi sinusta. Missä sitten lukee nimesi, entinen työapaikkasi, PUOLISOSI nimi, ammatti, asuinpaikka jne….Lakia ei kannata rikkoa. Tässä minä en työllistänyt turhaan vaan se ihminen, joka sen artikkelin loi.*Miksi tämä blogi olisi jotenkin erilainen asia, onhan monta ihanaa blogistia Malia, Lilou joiden nimet ovat mediassakin olleet esillä eikä siinä ole mitään outoa tai vaarallista, eihän nimesi "paljastuminen" ole mikään uhka sinulle oikeasti. :P"Olen joutunut oppimaan kantapään kautta, että en omalla kohdallani voi kertoa elämästäni herättämättä aivan vääränlaista huomiota.Tästäkin joudut kirjoittamaan mulle mailia, sillä en voi käsitellä sitä täällä kommenttiboksissa."Olen hämmentynyt siitä syystä että nyt tämä pyörittämäsi "en kerro nimeäni tai toista asuinmaatani" (jotka itse asiassa ovat täysin epäolennaisia siihen nähden kuinka paljon täällä paljastat) typerä draama vaikuttaa täysin laskelmoidulta jotta saat väkeä käymään tasaisesti täällä, hence lisää rahaa! :("Niin minustakin on epäolennaista! :D Miksi siis ihmiset sitä jatkuvasti vaativat. Ja jos huomaat. En ole itse mitään postauksissa asiasta maininnut. Eli itse en ole mitään "draamaa" luonut, vaan tietyt lukijat ovat täällä kommenttiboksissa. Ja tiedätkö kuinka kuluttavaa tämä minulle on? Kuinka paljon minua harmittaa ihmisten suppeakatseisuus ja se, että he kuvittelevat, että vaan heidän tapansa on ainut oikea tapa? Tietämättä minun taustojani ja kaikkia syitä miksi toimin näin… Ja minun mielesäni blogi saisi PALJON enemmän lukijoita, jos sitä omasta elämästään kertoisi! Koska silloin sitä pystyy samaistumaan toiseen henkilöön paremmin ja blogia tulee seurattua enemmän kun se toimii tavallaan realitynä. Joten tämä minun valintani omasta mielstäni vaan LASKEE lukijoiden määrää. JOten olen hyvin eri mieltä kanssasi. Voitko kuvitella, millaista palautetta saisinkaan, jos todella kertoisin kaiken elämästäni… Kuinka se sitten nähtäisiin… Kun sinäkin ilmaisit tietävän jotain lähimmäisistäni…JOten, toivottavasti sain korjattua ne kohdat, mitkä koin menneen harhaan:) Toivottavasti en loukannut sinua millään tavalla, mutta minulla oli hyvin eri näkemykset esittämästäsi pointeista. Jos haluat keskustella asiasta vapaammin. Pyydän sinua lähettämään minulle mailia.Hyvää torstaita! :)

 • Mrs. V

  Hei.Kiitos paljon, että ilmaisit eriävän mielpiteesi näin korrektisti. Yritän nyt kohta kohdalta selittää sinulle tätä asiaa."me lukijat mahdollistamme sinulle melkoiset tulot blogin kautta muttemme tiedä minkä niminen henkilö rahat ansaitsee! Eihän meillä kenelläkään muullakaan ole ansaintamahdollisuutta anonyyminä."Minusta on uskomatonta, että jonkun mielestä olen henkilöllisyyteni velkaa jollekin? Blogit ovat tosiaan uusi asia, mutta luulisi ihmisten ymmärtävän, että niiden erilaisuus niistä tekee viehättävän. Täältä blogista ei etsitä "arjen tarinoita" vaan melko puhtaasti pelkkää muotia ja tyyliä. Monia tällaisia blogeja on SUomessa. Esim Adalmina's secret bloggaa Divaanille, missä hänkään ei paljasta henkilöllisyyttään. Ja miksi pitäisi? Hänkin keskittyy vaan tyyliin ja sisustamiseen. JOKAISELLA teillä, on mahdollisuus perustaa blogia!:) Ja tienata sillä! :) Joten tämä väittämä ei pidä paikkaansa. En tiedä tiesitkö, mutta moni toimittaja kirjoittaa lehtiinkin muulla kuin omalla nimellä… Heillä joillakin saattaa olla jopa paljonkin alias nimiä.Ja toiseksi, mihin saakka mun pitää mennä? En ymmärrä miten ihmeessä olen velkaa lukijoilleni henkilöllisyyden?! Minähän tarjoan teille ilmaiseksi luettavaa päivittäin. Miksi minun pitäisi antaa vielä nimeni? En vaan ymmärrä tätä logiikkaa alkuunkaan.Suurin syy miksi en anna nimeni, on juurikin se yksi asia, minkä kommentissasi mainitsit, mutta poistin sen kommentistasi, koska kyseinen läheinen ihminen ei blogiini millään tavalla kuulu. Olen huomannut menneisyydessä, että ihmiset kiinnittävät minuun huomiota aivan liikaa tästä syystä, ja siksi en haluakaan, että minut nähdään jonkun muun ihmisen ja mahdollisesti vielä hänen ammattinsa takia. Itse olen tämän blogin luonut omilla meriiteillä ja siitä pidän kiinni.Mutta laita minulle mailia, niin voin avata asiaa paremmin :)"Toisekseen, täytyyhän sinun ymmärtää että kun olet kolmikymppinen pääkaupunkiseudulla liki ikänsä asunut nainen sinut tietää ja tuntee nimeltä varmaankin tuhannet ihmiset, miten kummassa se sinun kohdallasi olisi lainvastaista sanoa tai jopa, hui, kirjoittaa aivan tavallinen suomalainen nimesi oli se sitten sosiaaliseen mediaan yms??"Olen 27, ja niistäkin vuosita olen 7 vuotta asunut ulkomailla. Ja muista, Helsingistä on noin 10% lukijakuntaani. Vaikka "KAIKKI" Helsingissä tietäisivätkin nimeni, ei se 90% välttämättä tiedä. Ja on eri asia kun ihmiset puhuvat keskenään kuin se, että tietojani laitetaan laittomasti nettiin hyvin julkiselle sivustolle, taka-ajatuksena vain minun loukkaaminen.

 • Anonymous

  Minä puolestani olen kovin hämmentynyt siitä ristiriidasta jonka tässä toiminnassasi näen… me lukijat mahdollistamme sinulle melkoiset tulot blogin kautta muttemme tiedä minkä niminen henkilö rahat ansaitsee! Eihän meillä kenelläkään muullakaan ole ansaintamahdollisuutta anonyyminä.Toisekseen, täytyyhän sinun ymmärtää että kun olet kolmikymppinen pääkaupunkiseudulla liki ikänsä asunut nainen sinut tietää ja tuntee nimeltä varmaankin tuhannet ihmiset, miten kummassa se sinun kohdallasi olisi lainvastaista sanoa tai jopa, hui, kirjoittaa aivan tavallinen suomalainen nimesi oli se sitten sosiaaliseen mediaan yms??Minä tuntisin oikeustajuani loukatun mikäli meidän ylityöllistetyt poliisit ottaisivat juttusi tosissaan, itsehän joka päivä yhä uudelleen teet sen valinnan täysin vapaaehtoisesti että tulet useilla kuvilla kerrallaan tänne näyttäytymään, etkä pelkästään sinä vaan siskosi, äitisi, äitisi koti, oma kotisi jne. Olen sinut itsekin nähnyt kesän aikana Hesassa useita kertoja, muutama ystäväni on työnsä kautta törmännyt sinuun jossa nimesi on tullut esille jne. Miksi tämä blogi olisi jotenkin erilainen asia, onhan monta ihanaa blogistia Malia, Lilou joiden nimet ovat mediassakin olleet esillä eikä siinä ole mitään outoa tai vaarallista, eihän nimesi "paljastuminen" ole mikään uhka sinulle oikeasti. :POlen hämmentynyt siitä syystä että nyt tämä pyörittämäsi "en kerro nimeäni tai toista asuinmaatani" (jotka itse asiassa ovat täysin epäolennaisia siihen nähden kuinka paljon täällä paljastat) typerä draama vaikuttaa täysin laskelmoidulta jotta saat väkeä käymään tasaisesti täällä, hence lisää rahaa! :(En haluaisi ajatella sinusta moista pahaa kun kuitenkin kommenttisi vaikuttavat aina niin fiksuilta ja sydämellisiltä, siksi tämä asia juuri tuntuu niin kummalliselta.Korjaa toki mielellään jos olen mennyt harhaan.

 • Mrs. V

  Anna,Hei Anna. Saanen alkuun sanoa kiitos, että joku uskaltaa ilmaista erittäin korrektisti eriävän mielipiteen omalla kasvollaan. Näin sitä pystyy todella ottamaan tosissaan toisen sanomankin, kun tietää että hän voi seistä sanojensa takana! :)Jos muistat Yves Rocherin kampanjassakin esiinnyin Mrs.V:nä. Blogit ovat tosiaan aivan uusi alue, mutta laki näkee edelleen asian niin, että se mitä en itse jaa julkisessa ympäristössä (mitä esim ns. julkkikset tekevät antamalla nimensä) niin sitä eivät muutkaan saa lähteä levittämään. Tottakai tiedostan, että puskaradiossa leviää asioita, mutta se onkin aivan eri asia kun ihminen tietoisesti laittaa julkiseen ympäristöön henkilötietojani (mieheni ammattia ja nimeä myöten :0). Se on lainvastaista. Ja ehdottomasti siitä teen rikosilmoituksen. Enhän minä ole valinnut, kuinka monta ihmistä päiviittäin näkee blogini? Ethän sinäkään valitse, kuinka monta ihmistä näkee sinun profiilisi nyt täällä kommenttiboksissa. Samalla periaatteella, mikä estää ihmisistä tekemään esim nyt sinusta artkkelia Wikipediaan? Esiinnyt yhtälailla kuvallasi julkisessa ympäristössä? Tottakai tiedostan faktan, että ihmiset ovat uteliata. Siinä on kuitenkin valtava ero siihen, että selvittää asian ja pitää tiedon itsellään, kuin että näkee asiakseen lähteä levittämään "tietoaan" julkisessa ympäristössä. Se on rikollista, ja siitä tulen taistelemaan. Tottakai kaikella on hyvät ju huonot puolensa, mutta huono puoli ei koskaan tulisi olla se, että minun tulisi rikollista toimintaa hyväksyä.Ei sosiaalista mediaa voikaan kontrolloida, ja kaikki mikä blogissani näkyy on tottakai täysin avointa muille arvosteltavaksi. Mutta asiat, mitä en sinne pistä, ei ikävä kyllä sinne kuulu. Ja jos tietooni tulee tällaisia Wikiepedia tyylisiä neronleimauksia puhtaasti ilkeältä ihmiseltä, joka ajaa takaa vain vahinkoa minulle, niin ilmoitan lainvastaisuudesta. Asiasta olen keskustellut juristin kanssa, ja tämä oli ehdottomasti lain vastaista, koska itse en näitä asioita julksiuudessa kerro. Jos katselet mediaa, kyllähän siellä jotkut *julkkiksista* kertovat kaiken, ja niillä mässäillään. Sitten ne "julkimot" jotka eivät kerro mitään, ei heistä myöskään kirjoitetakaan samalla tavalla. Se ratkaiseva tekijä on se, että onko antanut medialle oman nimen ja kasvot.Mutta ymmärrän ponttisi. Olet samaa mieltä kanssani, että temppu oli röyhkeä. Ainut asia missä taidat olla eri mieltä on se, että sinusta en ole yksiyishenkilö. Mutta kuten kirjoitin esimerkin tuonne aikaisemmin, samoin perustein nyt sinä olet julksuuden henkilö, koska tietoisesti esiinnyit blogissani kuvallasi, olettaen, että tämä blogi on "niin iso" että se tekisi minusta "julkkiksen". Näin minä nään asian.LiisaP,Kiitos kovasti, että ymmärrät puoleni. Todella harmillista, että joiltain puuttuu täysin toisen kunnioitus. Kaikkia olen kohdellut täällä ystävällisesti, joten harmillista, että aika harva näyttää toimivan aatteen "kohtele muita kuten haluaisit itseäsikin kohdeltavan" mukaan. Kiitos kovasti tuestasi. Onhan tämä toki välillä aika vastav virtaan puskemista, mutta lainvastaisuuksia en tule hyväksymään. Uteliaisuus ja ilkeys ovat kaksi eri asiaa. Ymmärrän uteliaisuuden, mutta en tarvetta lähteä sitä levittämään. Eikö se juuri selitäkin sen, miksi sitä ei kannata kertoa itsestään liikaa? Sillä ihmisillä on tapana nähdä asiat juuri kuin he itse haluavat ne nähdä….Jii,Kiitos kovasti. Tätä rikosilmoitusta ei kannata nähdä vaan minun kannaltani, vaan meidän KAIKKIEN kannalta. Mitä jos meistä kaikista kuka vain voisi lähteä tuolla tavalla Wikipediaan lisäilemään tietoa meidän elämistämme meitä kysymättä. Kuten sanoit, nettietiketti on aika hukassa monella. Siitä syystä pitää nähtävemmin kovemmin rankaista niitä, jotka lakia näin räikeästi rikkovat. Ehkä pikkuhiljaa näin netinkin puolelle saisi hieman käytöstapoja, miten sitä käyttäytyisi livenäkin….Minsta on käsittämätöntä, että ihmiset kokevat että olen heille "VELKAA" oman henkilöllisyyteni. En kyllä varmasti ole

 • Mrs. V

  Veronica,Kiitos ihana! :) Ainakin Helsingissä on oman kokemukseni mukaan todella kauniit jouluvalot nykyään:) Ja joululahja ideoita tulossa!:)Anna,Kiitos paljon tuestasi. Tosiaan, harmittavaa, että ihmiset eivät ymmärrä tätä eroa. Blogien hienous piilee niidene erilaisuudessa. Eri blogeista haen eri asioita. Minun blogiini ei vaan kuulu ns. perus arki ja sen tarinat. Ihan puhtaasti myös siitä syystä,. että olen aikoinaan kantapään kautta oppinut, että se ei ole kannattavaa. Harmillista, että ihmiset ovat jotkut niin suppeakatseisia, että tykkäävät että vain heidän menetlmänsä ovat oikeat…Mutta kiitos paljon!:) Ikävä kyllä että laittaisin kuvat pienemmiksi niin silloin minn tulisi pienentää koko palstan leveyttä ja se on sen verran iso homma, että koko sivusto menisi sekaisin ja vanhat postaukset näkyiksivät puolittain. Joten pahoitteluni, en voi kuvien koolle tehd mitään, sillä ne on pixeleiltään juuri palstan levyisiä:(Samaa sinne!Dahlia,Kiitos! <3ANonyymi,Thak you sweety! If you check the right hand side banner, you find a box eith "most common questions" There you can find my hight :) Tytto,Kiitos ihana <3 Ja niin oli!:)Anonyymi,Voih, muista, että tämä blogissa näkyvä ei ole "minun elämäni". Vaan ehkä 5% siitä. Mnulla on aivan omat ongelmani, huoleni ja vaikeuteni. JOten pohdiskele tarkasti mitä sinä hakuat elämältäsi itse saavuttaa ja sitten rohkeasti tavoittele sitä korkeintakin tähteä!:) Ps. Vinkkinä, millään muulla ei lppujen lopuksi ole yhtä paljon merkitystä kuin rakkailla lähimmäisilläsi <3

 • Jii

  Apua, näyttäisinpä minäkin bad hair daynä noin upealta! <3 Enkä alkuukaan ymmärrä ihmisten kritiikkiä, tälläisen blogin pyörittämiseen menee sievoinen määrä aikaa, joten on mielestäni vähintäänkin kohtuullista, että siitä saa palkkiota. Siis muutenkin kuin hyvän mielen. Rikoksesta tulee aina tehdä ilmoitus ja hyvä sulle, että uskalsit sille tielle lähteä. Netikettiin tutustuminen olisi vähintäänkin suotavaa kaikille netin käyttäjille.

 • Anonymous

  luin aivan epäuskoisena tätä kommenttiboksia täällä…muistan kyllä, että ihmiset ovat olleet aina uskomattoman uteliaita sen suhteen ketä blogin takaa löytyy. Enkä oikeasti pysty käsittämään mikä saa ihmiset niin kiinnostneiksi,siitäkin huolimatta että kirjoittaja perustelee rajauksen hyvin ja asiallisesti. Mutta nyt kyllä pöyristyin, on jengi mennyt pikkasen pitkälle….siis ihan uskomatonta!!! Hyvä mrs v että olet tässäkin todella johdonmukainen,ei tollasta oikeasti tarvitse sietää!!!!Ihmiset syyttää sua vähän väliä ties miksi "hienostelijaksi" ja "pröystäilijäksi"…mutta unohtavat täysin,että nimenomaan sinä yrität olla mahdollisimman jalat maassa, ja ilman että käytökselläsi yrittäisit näyttää olevasi jotakin/leuhkimalla elämääsi.Tsemppiä tosi kovasti tuohon muaalla netissä pyörivän soopan kestämiseen!Toivottavasti uudet tuulet on ollut lempeät ja olet kotiutunut!LiisaP

 • Anna

  Moi Mrs V,Mulla jotenkin vähän kalskahtaa korvaan, että pidät itseäsi yksityishenkilönä, vaikka käyt bileissä ja saat kutsuja mainoskampanjoiden kasvoksi juuri sen takia, että olet niin tunnettu tyyppi. Sori nyt, mutta vähän ristiriitainen ajatus.Olen omasta puolestasi pahoillani, että sinusta on levitelty asioita, joita et haluaisi leviteltävän, mutta todettava on myös, että tämä on julkkisten ns. normielämää. Se, onko se aina reilua on ihan eri asia, mutta kaikki tunnetut ihmiset kamppailevat saman ongelman kanssa.Voit itse ajatella olevasi yksityishenkilö, koska blogissasi määräät mitä kerrot, mutta olet sen verran fiksu mimmi, että tajuat varmaan ettei kukaan pysty kontrolloimaan sosiaalista mediaa ja julkisuutta täysin, mikäli sinne lähtee. Ja itsehän sinne olet lähtenyt ja julkisuudessa pysyt. (Kyllä, blogimaailma on nykypäivän julkkisalue) Ihmisen perusolemukseen kuuluu uteliaisuus. Toisilla se purkautuu haluna selvittää julkkisten taustoja, joko kateudesta tai sitten ihan puhtaasta uteliaisuudesta. "Mitä mun pitäisi tehdä työkseni että voisin saavuttaa tuon."En missään nimessä kannata tätä, mutta olisin kuvitellut sinun tiedostavan tämän faktan. Mikään raha ei tule ilmaiseksi, ja siitä joutuu maksamaan erilaisen hinnan alasta riippuen.

 • Anonymous

  Hei!Sulla on aivan ihana blogi! Haaveilen että joskus itsekkin vielä saavutan samankaltaisen ihanan elämän. Olet todellinen inspiraation lähde! (:

 • Tytto

  Ihanan tunnelmallisia kuvia <3 Kaunista näyttää olevan sielläpäin. Ja toi macaron on enemmän kuin herkullinen! :D Olet kyllä kaunis "bad hair day"näkin :)

 • Anonymous

  Hey! you look stunning, I just liked to know that how tall are you? or is that too private to ask :)

 • Dahlia

  Ihana laukku <3

 • Anonymous

  Mun mielestä on hienoa, että teit asiasta rikosilmoituksen etkä vaan painanu villasella. Raivostuttavaa, että ihmiset kuvittelee voivansa käyttäytyä netissä ihan miten tahansa ja että joku vielä katsoo oikeudekseen julkaista Wikipediassa itselleen tuntemattoman(?) bloggarin henkilökotaisia tietoja!?Näitä (aiempienkin) postausten kommentteja luettuani en vaan voi lakata ihmettelemästä, MIKSI ihmisiä niin kiinnostaa missä asut. Eihän sillä ole minkään valtakunnan merkitystä, kun tämä blogi ei ko. maata käsittele eikä ole mikään matkavinkkiblogi vaan keskittyy muihin asioihin!Mutta kaikista ikävyyksistä huolimatta, kiitos kivasta blogista, on mun vakkariluettava aamuisin ennen töitä! :) Pikkumustapostaus oli loistava, lisää samankaltaisia kiitos! Ja olisiko mahdollista laittaa kuvia aavistuksen pienemmiksi, mulla menee safari jumiin joka kerta? Tosin en tiedä missä vika on, en oo kovin nero näissä… :)Kivaa syksyä sinne,Anna

 • Veronica

  Voi höh, kirjoitin pitkän viestin ja sit meni nettiselain jumiin…. No kuitenkin kehuin kuinka kauniita kuvia ja ihanan näköinen kaupunki ! olisi ihanaa päästä pienelle minilomalle tuon tapaiseen paikkaan. Suomessa ei tunnuta panostavan niin paljon jouluun kuin muualla:) Toivon myös sitä joululahjoja miehelle – postausta!

 • Mrs. V

  ANonyymi,Minulla on toinen blogi, joka on tarkoitettu vaan perheelle ja lähimmille ystäville. Tosin sinne en ole ehtinyt pitkään aikaan kirjoittamaan. Ymmärrän, jos ei minun elämäntilannettani ja sen piirteitä tunne, niin ei ehkä ymmärrä miksi näin menettelen. Toki tämä blogi on nykyään myös merkittävä tulonlähde, missä minusta ei ole mitään hävettävää. Jos katsot top 30-listaa niin kansainvälisissä kuin suomalaisissa blogeissa, niin kaikki saavat palkkaa jossain määrin. Minusta on vaan fiksua myös hyödyntää blogien kaupallinen puoli. Markkinat ovat muuttumassa:) Ja voi kun olisikin kyse vaan jostain "negiksistä". Silloin blogin pitäminen ei kävisi alkuunkaan jos ne häiritsisivät!:) Yksityisyyden loukkaus on rikos (oikeassa sivupalkissa kopio tästä pykälästä) ja aivan eri tasolla negatiivisen kirjoittelun kanssa. Mikä oikeuttaa jonkun tätä lakia rikkomaan? Ei oikeutakaan. Siitä syystä rikokselle on rangaistus. Ja ensinnäkin, itse menettelen blogini kanssa esim mainonnankin suhteen niin, että varmasti täytän vaatimukset, että en riko lakia. Eikö minulla ole muka oikeuksia itselleni vaatia samaa oikeutta kun minua kohtaan rikotaan? Huomaan kommentistasi, että taidat olla aika nuori. Toivottavasti jonain päivänä vielä ymmärrät näiden eron.Helkku,Ihana että pidit <3 Voi mä yritän! Aina vaan niin hankala kantaa kameraa mukana ja saada vielä joku kuvaamaan :D Mutta ehdottomasti tilaisuusen tullen tähän pyrin!:) Takki on loppujen lopuksi melko tavallinen musta villakangastakki! Joten varmaan kannattaa kokeilla vaikkapa Tiger of Sweden tai Zara?:) Tuo kaupunki on hyvin lähellä kaupunkia, missä itse asumme, eli ihan tuossa ei asuta :) Ja sä oot kyllä niin ehdottomasti mun lemppari-ihmisiä täällä blogin puolella johon on saanut luvan tutustua <3Minna,Täytyy myöntää, että meni yli munkin ymmärryksen. Oli kuitenkin sen verran törkeä tapaus tuo Wikipedia, että kysyin juristilta asiasta ja minua kehotettiin laittamaan asiasta rikosilmoitus. Sillä sitten mentiin. Todella harmillista. Toivottavasti jäi viimeiseksi :( Haluan ehdottomasti näyttää esimerkkiä, että vastaanvanlainen yksityisyydenloukkas ei ole hyväksyttävää, ja teoilla on seurauksensa. Myös netissä:( Sitä kun harmittavan moni ei tunnu tajuavan:(noora,voi miten kiva kuulla!:) Ihanaa että löysin oman yksilösi!!:) Kiitos kun käyt täällä! :)Minna,Juuri näin. Kun sitä TIETÄÄ, että heillä on varmasti parempaakin tekemistä, niin miksi? Todella surullista. Tällaiseen maailmaanko he tahtovat lapsensa kasvattaa? Mitä tapahtui toisen kunnioittamiselle ja ennen kaikkea käytöstavoille?Kittynail,Voi kiitos murunen! :) Paljon voimia tennttiin lukemiseen. Perslihaksia se eniten tarttee ;) Mutta usko pois, sitä tulee sitten jossain vaiheessa jopa ikävä kun kaikki tentit on ohi! :) JOten tavallaan, muista nauttiakin tosta tunteesta!:) Kiitos kun käyt täällä jakamassa positiivista mieltä!:)Maria,Tuo oli itseasiassa ensimmäinen visiittini tuossa kaupungissa, mutta asun melko lähellä kuitenkin!:) Jos edelleen asut siis noilla hoodeilla niin laitatko minulle sähköpostia?:) Olisi ihana tavata suomalaisia tältä seudulta!! :)Raha,Voi että! Ihana huomata että tällä seudulla on niin paljon suomalaisia! Jos tulet käymään niin ilmoittele! :) MJ,Mä pidän eniten juuri tuosta viimeisestä tunnelmallisesta kuvasta <3 Pimenevä ilta, kirkas taivas, jouluvalot puissa… Ah <3

 • Mrs. V

  aurinko,Kiitos kun olet aina niin aurinkoinen ! :)Red Yellow,Thanks!:) even though I myself am not that satisfied with the quality!:)LINDA,voi miten kiva kuulla :) Olet kovin ystävällinen! :)Anonyymi,Ikävä kyllä täm kuva ei ole SUomesta, enkä ikävä kyllä myöskään asu Suomessa:( Mutta suosittelen Ekebergiä, sieltä saa myös macaroonseja!:)Amelia,I believe you r right!;) You are too sweet <3Minni,Se on kyllä kieltämättä harmittavaa. Ymmärrän ehkä ihmisten uteliaisuuden, mutta aivan eri asia on tiedon levittely julkisessa ympäristössä ja sille ajan antaminen…Mutta kiitos sinulle ihana hyväntahtoisuudestasi!:) Pyrin keksimään jotain hauskaa videopostausta lähiakoina :)Anonyymi,eihän sitä voi lailla kieltää, vaikkakin olen harmissani siitä, että ihmisiä voi kiinnostaa minua googletella (voin kertoa, ei löydy mitään, ellei joku ole laittomasti jotain nettiin laittanut). Mutta kysymykseesi, ei googletus ole lain vastaista, mutta tiedon jakaminen julkisessa ympåäristössä on.Soccermom,Niin minäkin, ennenkuin tänne muutin :D No ei kai, hieman van kulttuurishokki meneillän :D Mutta jos tänne suuntattte niin pistä viestiä! :)Inna,Kiitos paljon empatiastasi ja ymmärryksestäsi! <3 Asuuko ystäväsi siis vielä täällä? :)JOs asuu niin laitatko mulle mailia? :)Siiri,sanos muuta! :D Mun pitäis hankkii itselleni silmälaput kaiken houkutuksen estoksi :DAnonyymi,Anteeksi. HYmähdin hieman kun luin viestisi. Tällä samalla periaatteellakin niin jos sinut ryöstettäisi vaikkapa Pariisissa, niin soittaisiko Suomen poliisille?:) ottamatta yhteyttä paikalliseen virkavaltaan?:) Ja jos verorahoja huolit niin ei hätää. Maksan veroja edelleen myös Suomeen tuloistani;) Joten kyllä, jos rikos tapahtuu, sen ilmoitan. Tämä oli minun kohdalla hyvin tärkeä asia. Ja uskoisin väittää, että jos Sinun nimesi, ammattisi, asuinpaikkasi, miehesi nimi, hänen ammattinsa yms. löyytyisi luvatta Wikipediasta omana artikkelinaan, niin et sinäkään sitä mukisematta nielisi :) Siksi varmaan kirjoitat anonyyminä, koska arvostat yksityisyyttäsi? VAi onko se van sen takia, ettet kehtaa tätä kommenttia nimelläsi sanoa?;)Janinah,Ah! Macaroonit ovat parhautta! SUosittelen ehdottomasti kokeilemaan!:) Niina,Voi kiitos ihana! :) Samaa sinulle sinne ihanalle Tampereelle!:)

 • MJ

  Kiva tunnelma kuvissa ja laukku. Aah. ;)

 • Raha

  Veljeni asuu kyseisessä kaupungissa, joten tullu käytyä moneen otteeseen tuossa kahvilassa myös. Asut ihanassa kaupungissa<3

 • Anonymous

  Nyt tiedän miksi olet niin "tutun" näköinen muutenkin, kuin täältä sinun täydellisen ihanasta blogista :) Meillä on samat paikat missä käyty herkuttelemassa ;)Itse asumme tuosta kahvilasta noin 5km päässä :)Ja voisin vaikka vannoa, että olen sinut nähnyt livenäkin.Kuvaile välillä näitä sinun ihania päivänasu postauksia kauniissa jouluvalojen ympäröimässä kaupungissa. Suomeen saisi ottaa näistä mallia <3.. jo 8 vuotta täällä / tuolla nauttineena.-Maria-

 • Kittynail

  Ihania kuvia ja tosi kiva asu! Tykkään etenki tuosta laukusta!Sun blogi postaukset piristävät aina päivääni! Nytkin yritän keskittyä lukemaan raaka-aineopin kokeeseen (ugh).Löysin sun blogin vasta joku kuukausi sitten ja olen sen jälkeen lukenut sitä innolla! Tämä on tällä hetkellä yksi suosikki blogeistani!

 • Anonymous

  …piti vielä lisätä että ei mulla ainakaan löydy aikaa pienen lapsen äitinä sun tietojen kaiveluun ja niistä artikkelin kirjoittamiseen…:D Ne pahanpuhuja-äidit voisivat keskittyä lastensa hoitamiseen, niin saataisiin se negatiivinen energia kierrätettyä positiiviseksi. Hoitaisivat lapsiaan eivätkä spekuloisi intenetissä tuntemattoman ihmisen elämää:DMinna.

 • noora

  tämä asia ei nyt liity tähän postaukseen, mutta suurkiitos siitä LBD-postauksesta! ihastuin täysin pikkumustaasi ja löysin tänään kirppikseltä lähes samanlaisen. nyt oon sun ideoita muokaten saanut jo paljonpaljon sopivia asuyhdistelmiä sen kanssa! ^^ ja kiitos inspiroivasta blogista, rakastan sun vaatteita <3

 • Anonymous

  "Joku nimittäin oli esim. WIKIPEDIAAN kirjoittanut, KOKO nimeni, entisen työpaikkani, MIEHENI nimen, asuinpaikkani, MIEHENI ammatin jne… Tämä on törkeää yksityisyydenloukkausta ja asiasta on tehty rikosilmoitus. "EI. OLE. TOTTA.Uskomatonta. Siis mitä IHMETTÄ? Miten jotakuta oikeasti jaksaa kiinnostaa elämäsi ja henkilöllisyytesi NOIN paljon? Minä en vaan voi käsittää. Mikä ihme ihisiä ajaa tuollaiseen toimintaan? Minä haluaisin puhua kyseisen kirjoittajan kanssa ja päästä toteamaan kyseisen henkilön henkinen vajavaisuus…:D Ihan kuin pahanpuhujilla olisi sinusta joku pakkomielle (varmaan kateudesta juontuva), muuta syytä en voi ymmärtää. Onneksi itselläni on oma hyvä elämä, ja käyn täällä blogissasi saamassa inspiraatiota sekä katsomassa kauniita kuvia, en kyttäämässä:)Oih ja voih, kyylä ihmiset on hölömöjä. Kertakaikkiaan.Minna

 • Helkku

  Moikka!Ihana postaus, mrs.V. Näitä sais olla lisää, näitä kunnon asu/maisemakuva pläjäyksiä, ne niin piristää aina mieltä. :) Emmä olis ainakaan huomannut mitään bad hair daytä, oot ihan yhtä huolitellun ja kauniin näköinen mitä aina. Toi takki jäi mun mieleen, oli pakko tulla varmaan sadannen kerran kyyläämään sitä, se on aivan ihana! Löytyisköhän samantapaista vähän edullisemmin? Ku ei tuohon Gucciin ole tässä vaiheessa oikeen varaa. :D Sä asut todella viihtyisän olosella alueella, ainakin kuvista päätellen.Kiitos hei taas tästä blogista ja sun panostuksesta tähän, tää on kyllä niin mun lemppariblogi. <3

 • Anonymous

  En ymmärrä ongelmaa: blogi salasanan taakse jonne hyvissä ajoin alat antaa oikeuksia haluamallesi lukijoille?Mut oho unohdin, mainosrahat jäisivät silloin saamatta! Ts. haluat poimia pelkän positiivisen ja mammonan, negisten ilmaantuessa huudellaan paikalle virkavalta. ;-)Nice going. Kukin tyylillään.

 • Anonymous

  Ihanan tunnelmallisia ja romanttisen oloisia kuvia! Ja aiiiivan ihana tuo jättimacaroon! Tulee ihan nälkä..Ihanaa joulun odotusta sinulle! <3Terkuin Nina treelta :)

 • Janinah

  Ihana tuo kuva, jossa haukkaat vadelmaunelmaa :) Itse en ole ikinä maistanut macaroneja, mutta tämä puute on ehdottomasti korjattava pikaisesti!

 • Anonymous

  "Mukavaa" että työllistät Suomen aliresursoituja poliisivoimia tuollaisilla TÄRKEILLÄ asioilla vaikka jatkuvasti mainostat ettet edes pääosin asu tässä maassa…voi hyvänen aika. *iso huokaus* ..kun oikeitakin rikoksia tapahtuu joka päivä!! :o

 • Siiri

  Ihana tuo MiuMiun laukku, perfect <3 miksi pitääkin olla olemassa niin paljon kaikkia ihania asioita joihin pystyy kuluttaa kaikki rahansa? :D http://siiriliinu.blogspot.com/

 • Inna

  Ikävä kuulla, että olet joutunut kokemaan yllämainitsemiasi asioita. Toivottavasti jäävät viimeisiksi. Kiva nähdä ulkokuvia :) Asutkin näyttävät ulkona täysin erilaisilta. Tuo kahvila on aivan ihana. Olin kesällä ystäväni luona kuukauden ja tuo oli yksi lempparipaikoistani koko kaupungissa.

 • Soccermom

  Voi, asut ihanalla seudulla – kuvista päätellen! Olen aina jostain syystä fanittanut asuinmaatasi ja sen kulttuuria. Suuri haaveeni olisi päästä vielä jonain päivänä sinne matkustamaan…jos kaikki sujuu hyvin, ehkä jo ensi kesänä honeymoonille…miehellekin kun sieltä löytyisi varmasti mieleistä näkemistä ja kokemista, once in a lifetime-henkeen!

 • Anonymous

  onko se muuten lakien rikkomista, jos saa selville sun nimen ja googlettaa sen?? :o

 • Anonymous

  Voi että kun ihmiset ei osaa olla rauhassa ja kokoajan yrittää löytää susta jotakin tietoa… jos et itse mainitse, niin eiköhän se tarkoita sitä, että et halua jakaa tietoja!! Lukiessani aijempia kommentteja, joku oli laittanut, että voi kiva, kun et näytä aina niin täydelliseltä yms… minun mielestäni näytät tosi kauniilta noissa kuvissa! en eses huomannut, että olisit tuossa kuvassa erilainen kuin muissa!! oot tosi kivantuntunen ihminen :) olisi kivaa, jso tekisit lähiaikoina, jonkun videopostauksen!! =)T. Minni

 • Ugly Duckling

  I think I recognize that place :)I hope you enjoyed it!You look lovely, your bag is beautiful and as for your bad hair…..well, it doesn't look that bad at all!Amelia @ UGLY DUCKLING x

 • Anonymous

  Siis ai asutko suomessa? Jos asut niin mikä on ton kahvilan nimi mistä saa tollasii macaronseja!:D:D asun itse aika ydinkeskustassa ja oon kolunnu aika lailla nää kahvilat jo läpi mutta tollasia en oo vielä löytänytkään:)

 • LINDA

  maailman ihanimpia kuvia! ei toikaan näytä miltään pahalta hiuspäivältä ;) kiva tollane vähä rennompi hiustyyli. Vaatteet taas tyylikkäitä, kuten aina :) sun blogi on ihana. Tykkään sulla eniten tälläsistä ihan arkisista postauksista, missä on muutama kuva susta, jotta näkee päivän asunki! :D

 • Red to Yellow

  great pics!!!http://redtoyellow.blogspot.com/

 • aurinko

  Vautsi, toi sun laukku on aivan ihana :) Ja noi kengät! Oot niiiiin kaunis, AINA. <33

 • Mrs. V

  Linda,Voi miten kiva, että tunnelma välittyy sinne asti!:)MissuS,Voi että! Laita mulle vaikka s-postia, jos vaikka sattuisi olemaan sama paikka!:) Olet kovin ystävälllinen, kiitos sinulle siitä, että jaksat jakaa hyvää mieltä :) Samaa sinulle MissuS!:)Mimi,Ranska on kyllä ihana paikka :) joo, se oli kyllä kertakaikkisen hyvää!:) Kiitos vielä!:)Ansku,Heippa Ansku!!:) Mä olen ajatellut kyllä!:) Pitääpä ottaa mies vierelle ja kysellä siltä mitä ois kiva saada..:) Kiitos sinulle taas paljon kauniista kommentista ja voimia sinne yliopiston koleassa kirjastossa pakertamiseen!Samaa sinne!:)Kysymys,Hei ihanuus! Voi kuule, asuisinpa kanssasi samassa maassa, vaikutat niin ystävälliseltä ja hienotunteiselta tyypiltä että olisi kiva jos oltaisiin asuttu toistemme lähistöllä! Ikävä kyllä kyse en kuitenkaan asu mainitsemassasi maassa. Ihanaa keskiviikkoa sinne!:)

 • Anna

  Heippatitirallaa ja terveiset Irlannista ja koleasta yliopiston kirjastosta :) Ajattelin vaan kommentoida etta jalkkari nayttaa todella herkkulliselta ja etta haluan tuon Miumiun laukun!! Oletkohan ajatellut tehda joululahjaideoita miehille postauksen? En keksi mitaan omalle avokille joten toivon vinkkeja :) Kivaa keskiviikkoa!T. Ansku in Ireland

 • Mimi

  Tuosta ihanasta iltakaupungista tulee mieleen ranska <3 Ihania kuvia ja ihana blogi sinulla :)Tuli kyllä nälkä tuota vadelmaunelmaa katsoessa <3Ja ihana tuo sinun pitsipaitasi :)

 • MissuS

  minäkin tunnistan kaupungin tai ainakin uskon niin (opiskeluvaihtovuosi kyseisessä maassa, lähellä tuota kaupunkia) ja voi kuinka mieli on täynnä ihania muistoja <3ja voi tuollainen jättimacaroni kelpais mullekin….namskis :Pvaikka muka olis huono tukkapäivä niin näytät aina aivan ihanalle naiselle :) Ihania kuvatunnelmia…aika jouluisiakin :) Ihanaa joulunalusaikaa sinulle rouva V ja kiitos tästä hyvänmielen blogista :)

 • Linda

  Hitsit, että noihin kuviin on hienosti saanut vangittua juuri pimenemässä oleva syysilta; tuo valo on vaan niin kaunis.

 • Mrs. V

  Fashiomama,Joo se on ihana <3 Ja kiitos murunen, vaikka I strongly disagree! :D puspus!Minna,Hei ihana. Sain tuosta hetki sitten toiseltanikin lukijaltani ihmettelyä. Syy siihen on törkeä yksityisyydenloukkaus, josta jouduin tekemään rikosilmoituksenekin:( Copy/paste:tasin tähän alle mitä kerroin asiasta toisellekin ihmettelijälle:Voi kiitos murunen ajatuksestasi, että et uskoisi kenenkään minulle tahtovan pahaa. mutta ikävä kyllä tässä viime aikoina on tapahtunut niin paljon todella törkeitä tapauksia, että olen jutunut tekemään rikosilmoituksenkin. Joku nimittäin oli esim. WIKIPEDIAAN kirjoittanut, KOKO nimeni, entisen työpaikkani, MIEHENI nimen, asuinpaikkani, MIEHENI ammatin jne… Tämä on törkeää yksityisyydenloukkausta ja asiasta on tehty rikosilmoitus. Myös ikävä kyllä liian monella keskustelupalstalla levitetään väärää tietoa ja valheellisia olettamia henkilöllisydestäni hyvin halevntavaan sävyyn, minkä takia niissäkin täyttyy rikoksen merkit. Pitää ymmärtää, että itse en ole julkisuudenhenkilö sen perinteisessä merkityksessä. En ole ikinä jakanut henkilötietojani julkisessa ympäristössä, enkä mitään läheisiini liittyen. Tästä syystä niiden tuominen julkiseksi on rikollista. Olen nimimerkki, Mrs.V, samoin kuin sinä olet anonyymi. Eihän minullakaan ole oikeutta levitellä esim. sinun tietojasi julkisesti? Missä siis menee raja?Voi kun toivoin, että ylireagoisin:( Todella harmillista, että tähän olen joutunut tulemaan. Erityisesti yksi äideille tarkoitettu keskustelupalsta on todella räikeästi loukannut ykistyisyyttäni ja sitäkin joudutaan nyt käsittelemään lain puitteissa. Eri asia kun olisi joku yksittäinen tapaus, mutta tämä on toistuvaa häirintää, ja olen jo 8 kertaa joutunut viimeisen 6kk aikana olemaan yhteydessä kyseisen foorumin ylläpidon kanssa. Todella harmillista. Olen todella yllättynyt, että joillakin on moiseen aikaa :( Joten kysymykseesi: Ikävä kyllä, tämä rikoslain pykälä on nyt esillä, sillä aika harva ymmärtää tätä tiedon levittelyä lainvastaiseksi. Kannattaa muistaa, että mitä ei näy blogissa, ei myöskään ole laillista muiden julkisessa ympäristössä jakaa.Toivottavasti tämä Minna auttaa sinuakin ymmärtämään miksi tämä pykälä on nyt esillä. Kaikki kun eivät ymmärrä jättää toisen yksityisyyttä rauhaan ja omassa tapauksessani oli aika törkeä yksityisyydenloukkaus. Mieti, jos kaikista yksityishenkilöistä saisi lähteä laittamaan Wikipedia artikkeleita…Ja kuka vaan niitä voi muokkaa… Päätin näyttää, että netissäkin on Suomen laki voimassa ja joskus teoistaan voi joutua vastaamaan.Joten kiitos paljon huolestasi!! Ja todella harmillista, että siihen on jo jouduttu rikosilmitusta tehdessä vetoamaan.Maiju,Kiitos ihana kovasti, mutta ikävä kyllä koen BMI:n olevan liian henkilökohtaista ja minusta se ei kuitenkaan kerro tarpeeksi mitään:( Eiköhän se reilu 20 ole joka tapauksessa :)reetta,Mä olen laitattanut noihin suutarilla kumipohjat! Suosittelen lämpimästi! :)

 • Reetta

  Upeita kuvia!! Oon alkanut himoitsemaan korkeakorkoisia nilkkureita, niihin voisi laitattaa suutarilla kumipohjan niin voisi talvellakin tassutella niillä.. :)

 • Anonymous

  Oon seurannut sun blogia jo pitkän aikaa ja täytyy taas todetta, että Sä olet kyllä niin upea ilmestys ja sulla on ihan täydellinen figuuri! :)anteeks jos liian henk.koht kysymys, mutta mikä sun BMI on?Terv. Maiju

 • Anonymous

  Hei,Mun täytyy nyt ihan kysyä tuosta blogin sivupalkissa olevasta Suomen rikoslain pykälästä: Miksi? Joukkoviestinnän ja median opiskelijana minun täytyy vain toivoa, ettei tuolle ilmoitukselle ole aihetta:( Tuo kohta "teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai käsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa"- on ikävä kyllä vähän sellainen pykälä, että tekojen ja väärien tietojen levittäminen /ihmisen mustamaalaamisen täytyy mennä hyvinkin pitkälle, jotta tuomioita alkaa napsahdella. Minä todella toivon ettet joudu moista kokemaan ainakaan tämän blogin myötä, kun et muutenkaan elämässäsi. Kute toivon etteivät muutkaan bloggarit. Nettikeskusteluja seuraten tosin pystyy aika paljon tarkkailemaan sitä, mitä itsestä puhutaan, tosin siihen vaikuttaminen on erittäin hankalaa. Mutta on toki hyvä muistaa, että yksityisen ihmisen suoja yksityisyyteen on todella paljon korkeampi kuin julkisen ihmisen. En tiedä miten laki kohtelee (tai miten tulee kohtelemaan tulevaisuudessa) esimerkiksi juuri bloggaajia, jotka omalla toiminnallaan asettuvat ns. yksityisen ihmisen ja tunnetun ihmisen välimaastoon. Hankala asetelma, täytyy myöntää. Ennakkotapauksia ei käsittääkseni ole.Tuntuu välillä esim. Julkisen sanan neuvoston toimintaa seuratessa että Suomessa ihmisistä voi puhua milteipä mitä vaan saamatta minkäänlaisia seuraamuksia. Herjauksen ja kunnianloukkauksenkin välillä on iso ero. Toivotaan ettei sinun koskaan tarvitse tuota pykälää käyttää:)!Ei tarvitse julkaista tätä kommenttia, tästä ei varmastikaan ole kellekään mitään hyötyä, taisi mennä hiukan yksinpuhelin ja pohdinnan puolelle…:DMinna

 • Fashiomama

  Siis tuo MiuMiun laukku on niiiiiin ihana. Läppäri menee pian rikki kun kuolaan niin paljon. :D Ja V, mitä minä olen sinua koskaan missään nähnyt, niin kyllä sinä nyt vaan olet aina huoliteltu ja todella kaunis (vaikka olisitkin ilman meikkiä)! <3

 • Mrs. V

  Anonyymi,Kiitos kun käyt!:) Kiva idea! Tosin, todella tiukalla toimitotyylillä vaihtoehdot ovat hyvin vähissä. JOko pukuhousut tai polveen ylettyvä hame. Tyylille jää varaa vaan hieman värien valinnassa ja koruja lisäillessä.Cava,No aijaa! <3Anonyymi,Kiitos!:)laura,Nuo kengät minulla on ehdottomasti useimmiten jalassa! Todella tukevat ja helppo kävellä! Ja kuten tekstissä mainitsin, NAM! :) Samaa sinulle ja kiitos kauniista sanoistasi! :)Oona,Voi kuule, en missään nimessä näytä aina huolitellutlta!:) Yrittänyt aina välillä meikittömiä kuvia yms lattaa, että kaikki ymmärtäväisivät että mä oon yhtälailla ihan yhtä räjähtänyt puolet ajasta :D Tää blogi kun keskittyy vaan pinnallisiin asioihin niin kaikki ei välttämättä aina muista, että tämä blogi näyttää sen 5% ajastani/elämästäni! :)'Lillyann,Ai!:) Minä rakastan Pariisia:) SUkua asuu siellä niin siellä tulee aika paljon käytyä <3 Todella kiva, jos asuni miellyttävät!:) Kiitos kun käyt!:)Muutama anonyymi, jonka kommenttia en julkaissut, sillä ne käsittelivät ainoastaan yksityiselämääni, tosin oikein positiivisessa sävyssä:Hei ihanat. Muistakaa, että Helsingissäkin on esim "Manhattan" ravintola, mutta silti olemme ihan Helsingissä Nykin sijaan!:)Ja sinulle ihanalle, joka todella tunnistit kahvilan. Laitatko mulle mailia? Jos vaikka asuttaisiin lähekkäin?:)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Kiitos kun käyt!:) Kiva idea! Tosin, todella tiukalla toimitotyylillä vaihtoehdot ovat hyvin vähissä. JOko pukuhousut tai polveen ylettyvä hame. Tyylille jää varaa vaan hieman värien valinnassa ja koruja lisäillessä.Cava,No aijaa! <3Anonyymi,Kiitos!:)laura,Nuo kengät minulla on ehdottomasti useimmiten jalassa! Todella tukevat ja helppo kävellä! Ja kuten tekstissä mainitsin, NAM! :) Samaa sinulle ja kiitos kauniista sanoistasi! :)Oona,Voi kuule, en missään nimessä näytä aina huolitellutlta!:) Yrittänyt aina välillä meikittömiä kuvia yms lattaa, että kaikki ymmärtäväisivät että mä oon yhtälailla ihan yhtä räjähtänyt puolet ajasta :D Tää blogi kun keskittyy vaan pinnallisiin asioihin niin kaikki ei välttämättä aina muista, että tämä blogi näyttää sen 5% ajastani/elämästäni! :)'Lillyann,Ai!:) Minä rakastan Pariisia:) SUkua asuu siellä niin siellä tulee aika paljon käytyä <3 Todella kiva, jos asuni miellyttävät!:) Kiitos kun käyt!:)Muutama anonyymi, jonka kommenttia en julkaissut, sillä ne käsittelivät ainoastaan yksityiselämääni, tosin oikein positiivisessa sävyssä:Hei ihanat. Muistakaa, että Helsingissäkin on esim "Manhattan" ravintola, mutta silti olemme ihan Helsingissä Nykin sijaan!:)Ja sinulle ihanalle, joka todella tunnistit kahvilan. Laitatko mulle mailia? Jos vaikka asuttaisiin lähekkäin?:)

 • Lillyann

  Ihania kuvia! Mulle tuli jostain syystä ihan mieleen Pariisi näistä kuvista, mut ei ehkä ihme kun on niin kauhee ikävä sinne takasin… :DOot kyllä tajuttoman tyylikäs pukeutuja! Jotenkin aina sulta löytyy sellasia ajattomia asuja, joissa on kuitenkin pikkuisen "sitä jotain". Tähän voisi itekin koittaa pyrkiä :D

 • Anonymous

  Kuinka lohduttavaa nähdä, ettet sinäkään aina näytä täydellisen huolitellulta! :D -Oona

 • laura

  Oiiii ihania kuvia! Olet kyllä kaunis, ja sinulla on ihan unelmakengät jalassa! Itsekin haluaisin tuollaiset vielä joskus jalkaani, eri asia sitten, osaisinko niillä kävellä..Kaikista parasta on tuo JÄTTI MACARON!!!!!!!!!!!!! Hahha, voisit pitää blogissasi arvonnan ja voittajalle lähtisi postitse tuollainen ;D;D no ehkä ei ihan, mutta mmmmmmmmm minäkin haluan! :) oliko ees hyvää ?;)Ihanaa joulun odotusta sinulle, V !

 • Anonymous

  ihania ulkokuvia!:)

 • Cava

  Toiiii vadelmaunelmaaa!!!! Mumsnonmon <3

 • Anonymous

  Aivan mahtava blogi!kiitos! kommenttiini liitty pieni toive/ehdotus. Olisi mukavaa jos tekisit postauksen business/business casual tyylistä!Itse olen työssä jossa on suht "strick" pukeutumis vaatimus (takoitten että ei liian lyhyitä helmoja ja paljastavaa vaatetta).Olisi mukava nähdä miten yrityksen pukeutumis koodia noudattaen voi näyttää tyylikkäältä ja rennolta ;)