CATEGORIES

Striped leo

18.10.2012

Printtihimon kourissa ollaan edelleen. Tällä hetkellä olen erityisen mieltynyt raitaan. Se saa olla paksua ja värikästä. Vielä hauskempaa on sekoittaa sitä toisen näyttävän printin kanssa. Koska edelleen eläinkuoseja hieman arastan, ulottuu eläimellisyyteni vain ja ainoastaan asusteisiin. Tässä asussa sekoitin näitä kahta printtiä keskenään ja pidin kovasti. Nyt saa siis paita leikkiä tiikeriä, kun vielä raskaana ollessa olin auttamatta ruskettuneen mehiläisen näköinen…:D

jumper: DKNY
white oversized collar shirt: Filippa K
jeans: Vila
necklace: H&M
shoes: Moda in Pelle

My infatuation for print persists. The latest craving of mine is for thick and colourful stripes combined with bold prints. In the past, I haven’t been the biggest fan of animal print, but little by little pieces began appearing in my closet. Yet, I have only stuck to animalistic accessories, which have given many outfits that extra touch. Here’s my careful combo of stripes and leoprint.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jennikp

  Tosi nätti asu, värit harmonisen rauhalliset mutta samalla seassa sähäkkää meininkiä :)

  Mä tykkään kokoajan kasvavissa määrin eläinprinteistä, mulla on ollut vuosia yhdet gebardi-avokkaat joita en ole kyllä vieläkään käyttänyt kertaakaan (!!) mutta nyt on tulossa toiset joiden uskon pääsevän ulkoilemaan reilumminkin B) myös pari eläinkuosi-huivia löytyy ja tykkään niistä kyllä tosi paljon. Mutta siihen se sitten suunnilleen jää… eikun hei, ostinhan mä just tovi takaperin gebardifarkut :D ja mä rakastan niitä!! Että tässä sen näkee… elukkakuosit vie mukanaan… minkäs teet :)

  • Mrs.V

   Hahah! Mulla on käynyt ihan samalla tavalla! :D pala palalta kissa vie… ;) Vielä en ole kotiuttanut isompia kissoja, mutta pieninä asusteina olen…;)

 • meow

  Ihanaihana asu, tykkään<3

 • Heinis

  Kengät ovat UPEAT! Ja sopivat hyvin paidan värien + raitojen kanssa :)

 • Haidi

  Ihanan inspiroiva asu! Hillitty vaikka printtejä valloillaan. Ja sinä itse jälleen niin kauniina :) Itselläni on neuleiden metsästys käynnissä ja eipä ole helppoa hommaa kun tekokuituja tulisi välttää viimeiseen asti puoliatooppisen ihon takia :/ Mutta tässäpäs olikin hyvä idea, että kauluaspaidan jos alle heitän niin voi neule ollakkin tekokuitua! Kiitos siitä ;>

 • -S-

  kauniit korkkarit! just tuollaiset on ollu hakusessa – tuntematon merkki kuitenkin… ei taida saada Suomesta. Netistä ehkäpä kuitenkin – vaiko?

  xx
  -S-

 • Ihana asu. Juuri sopivan neutraali ja raikas ja kuitenkin ihana juju nuo printit. Kopiointiin menee tämä inspis, kiitos siitä ja ihanaa torstaipäivää! :)

 • LeAnn

  Kiva asukokonaisuus! Tuossa paidassa on sitä jotain, kivat värit sopusoinnussa. Kauniilta näytät! :)

 • Oih, nuo kengät! Aivan ihanat :)

 • Hillitty ja upea printtien yhdistelmä! Asu on kuitenkin hyvin yhtenäinen (eri printeistä huolimatta) värimaailmansa ansiosta. Olen hieman arka printtien sekoittelussa, mutta tällaisesta “pienestä sekoittamisesta” voisi hyvin aloittaa. :)

 • Ruskettunut mehiläinen <3