CATEGORIES

Outfit from Saturday

26.1.2012

Noh. Kävihän siinä niin, etten ehtinyt ajoittaa postauksia valmiiksi. Ehdin ne kuitenkin suunnitella valmiiksi, en vaan ehtinyt tehdä itse postauksia :D Tässä sitä nyt ollaan, kello 23.45 vääntämässä vielä postausta huomiselle (niin siis, ajastettu tälle aamulle:)) todella pitkän, mutta oi niin ihanan päivän jälkeen. Ihan onnessani olen juoksennellut paikasta toiseen, nähnyt rakkaita tyttöystäviäni ihanien keskusteluiden parissa, nauttinut päivällistä perheeni kesken, hoitanut tärkeitä Suomessa hoidettavia asioita sekä ihastellut kauniita lumen painosta notkuvia puita ja mielettömiä lumipenkkoja. Suomi on vaan paras paikka maailmassa!

Tässä asu viime lauantailta!

coat: Zara, shirt: H&M, jeans: DSquared, shoes: Gucci, bag: Mulberry Alexa Oversized, sunglasses: Rayban

Guys! Currently I am in Finland and enjoying every minute of it. God it has been great! Here is an outfit that I wore last Saturday back at my country of residence. Got a few more days here in Finland, and I’ll make the most of them by seeing as much friends and family as I possibly can among all the important errands and issues I need to take care of whilst I’m visiting my home country. We got loads of snow here now – it is sooooo beautiful! I highly recommend paying Helsinki a visit one day if you still haven’t ;) Kiss kiss!

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hanna

  Vau, aivan ihana tuo ruskee vaatekappale! Jotenkin tunnut olevan aina vuoden edellä trendeissä (tai itse tulen vuoden jäljessä), mutta tykkään lukea aina vuoden vanhoja postauksia samaan aikaan uusien kanssa, niistä saa tuplainspiraation! Kiitos kun osaat olla niin jumalaisen hillityn tyylikäs !

 • Anonymous

  Hei,Kysyisin, että miten olet saanut kiharat ponnariin kyseiseen kuvaan? Suoristusraudalla kihartamalla vai paplareilla?Kiitos!

 • Natasha

  You are very beautiful & I love your outfits.Your blog is awesome so you have new follower. ;)Check out my blog & follow me if you like it. http://llnatasha.blogspot.com/

 • Anonymous

  MoikkaPakko kysyä tosta laukusta. Eli oon hankkimassa joko tota peruskokoista Alexaa tai sitten tota Oversizea. En vaan osaa millään päättää. Joten nyt kysynkin sulta… Oliko sulla joku peruste valita toi isompi malli? Tiedätkö, että miten hyvin tohon pieneen yleensä mahtuu tavarat? Tää on niin vaikeeta :)

 • Anonymous

  Moikka! Ihan mielenkiinnosta kysyn että missä koiranne ovat silloin kun olette Suomessa? Tuleeko ne mukana vai ? :) niistä ois kiva nähä uusia kuvia <3

 • Anonymous

  Saisiko kengistä lähikuvaa? :)

 • Lately Stylish

  Cute! I love the jacket, it looks great on you!http://latelystylish.blogspot.com/

 • Veronica

  Ah, tuo takki on upea! Ja sinä itsekkin :) Oli varmasti ihanaa piipahtaa Suomessa..täällä odotellaan jo kovin kevättä vaikka vasta lumi saatiin kunnolla maahan. Onhan tässäkin vuodenajassa oma ihana tunnelmansa.

 • CessOviedo

  Very nice look, very chic and put together! Enjoy Finland!Cess O. <3 The Outfit Diaries

 • Mrs. V

  Ikävä kyllä en osaa lainkaan vastata tuohon. Itselläni kun ei Firefoxia ole. Toivottavasti joku muu täällä osaa auttaa?Minulla on kestänyt oikein hyvin! Ei mitään ongelmaa kummassakaan LV huivissa. Kaupassa varoittelevat sormusten kanssa huivin käsittelyä ettei jää kiinni. Minulla on kihlasormukseni kerran pari ottanut kiinni, mutta ei onneksi saanut tuhoa aikaiseksi. Kuivaan tukkaani lähes aina paplareilla, joten hiukseni jäävät sitä kautta "itsestään" kuohkeiksi, eli en tee mitään erikoista tukalleni (en käytä pinnejä enkä lakkoja enkä nostele sitä), ihan vaan pistän ponnarille ja tolta näyttää :D

 • Anonymous

  Heippa!En tiedä onko muilla samaa ongelmaa, mutta itselläni Firefox-selaimella tämä kommentointi-ikkuna häviää tuon fashio-lista bannerin taakse? (kommentoin nyt ie:n kautta) Mistähän lie johtuu vai onko vika minun koneessani?Sitten pari kysymystä: Onko sinulla kestänyt tuo LV:n huivi hyvänä, kun olen siitä ristiriitaisia kommentteja kuullut että lähtisi purkautumaan tms? Ja toisekseen kysyisin miten saat ponnarikampauksesi noin kuohkeaksi tuosta päältä:)? Laitatko päälaelle jotain pinnejä vai nostatko vaan sormin hiuksia etteivät mene päätä myöten?

 • Mrs. V

  Mun suosikki taitaakin olla juurikin nuo mustat. Menee ihan kaiken kanssa :)

 • Mrs. V

  Hei! Ostin Mulberryn reilu vuosi sitten ja olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen. Mahtuu kaikki tarpeellinen, kulkee helposti mukana joko olan yli tai käsivarressa ja tuo värikin on niin loistava! Suosittelen! Moni ystäväni ja äitinikin on ostanut samaisen laukun omani jälkeen ja kaikki ovat tykänneet aivan valtavasti itse laukusta!Kyllä, arvasit ihan oikein. Ikävä kyllä en halua jakaa mitään häistäni julkisessa ympäristössä. Niin tärkeä päivä, jonka tahdon pitää perhe/ystäväpiirissä :) Mutta sinähän sen ihanasti ymmärrät:)Iloista kevään odotusta sinne!:)

 • Mrs. V

  Kiitos suloinen :)

 • Taru

  Iiihana takki!! :)Hei, mulla olisi sulle kysymys Raybanin arskoista. Havittelen itselleni kesäksi noita aviatoreita, mutta voi apua kun sitä väriä on vaikea päättää :D Mikäköhän on sun suosikki? :)

 • Anonymous

  Voi miten ihanaa että olet nauttinut ajastasti Suomen vierailullasi!:) näissä(kin) kuvissa käsivarrellasi roikkuu yksi unelmalaukuistani, Mulberryn Alexa. Saisinko kysyä, että milloin olet ostanut laukun, mitä olet tykännyt, ym? :)Olisi myös ihanaa joskus lukea ihan pintapuolinen raapaisu häistäsi/naimisiin menosta :) tiedän, todellakin ehkä aihe, mitä et halua jakaa blogissa.. Mutta olisi ihana nähdä vaikkapa kuva hääpuvustasi, ja siitä paljon puhutusta hääkampauksestasi, josta on ollut mainintaa mm. kun olet puhunut hiustenpidennyksistäsi :) olisi myös kiva nähdä hieman tarkemmin, minkälainen sormus sinulla on.Ymmärrän kyllä jos et halua minkäänlaista postausta aiheseta tehdä, mutta ajattelin vain, että tätä blogia voivat lukea useatkin naimisiin menneet, häistä haaveilevat, tai hääjärjestelyrumban keskellä olevat, samanlaiset häähullut kuin minä :D postaus varmasti ihastuttaisi monia, ihan vaan vaikka hääpuvun kuvan tms muodossa :) Kiitokset vastauksestasi (ylempään laukkukysymykseen) jo etukäteen <3 voit poistaa tämän kommentin jos haluat, mutta olisi kiva jos kirjoittaisit tuosta Alexasta edes hieman jotain tietoa ja käyttökokemuksia :)

 • Anonymous

  Ihana asu ja niin upeana olet!- heinie