CATEGORIES

Helsingin maastopuku

5.1.2013

Jotain positiivista on räntäsäässäkin: Kun asteet kipuavat miinusten puolelta alhaisten plussalukemien puolelle, tarkenee sitä paksussa nahkatakissakin! Minulla on nyt muutamana päivänä ollut uusi, pitkään metsästämäni, biker-rotsi käytössä. Ensi kevään trendien innoittamana, puin päälleni vain mustaa ja valkoista.

beanie: H&M
biker-jacket: Balenciaga,
snood: (gift from my step-sis)
jumper: Joseph
jeans: Vila
bag: Chanel
boots: Ugg
necklace: WeStyle.fi (giveaway)

Käypä melkein maastopuvusta tuo värikombo. Helsingin kadut notkuvat mustiksi muuttuvia lumikinoksia ja harmaus tuntuu olevan loputon. Eikö sitä juuri nyt kuuluisi pukeutua väriin jos joskus?

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Oletko meikannut eri tavalla, kun näytät erilaiselta..? :)

 • Copenhagen Girl

  Tyylikäs asu -miinus Uggit. Mutta niin kuin monesti on todettu -makuja on monia, tärkeintä että itse pidät :) Ihanaa sunnuntaita!

 • Mutsi

  Samaa kuin Sisi tässä mietin, mistä olet hankkinut tuon ihanan bikerin? Mitä nyt itse yritin nopsasti samaista takkia etsiä, hinnat oli hirvittävän kalliita…Olis kyllä niin unelma takki!

 • sisi

  Ihana asu ja tuo on mun unelmien nahkatakki! Luulin että ne olivat kaikkialta loppuun myyty, tohdinko kysyä mistä ostit omasi? Ja paljon sillä oli hintaa?:) tiedän että ne ovat kalliita mutta mielestäni myös ikuisia:)

 • Petra

  Aivan ihana asu! Tuo takki ja värit on niin minua! =)

 • Jenita

  Aivan ihana asu! :) Voikun itelläkin ois yksi vähä paksumpi nahkatakki niin voisi käyttää näilläkin keleillä. Tuon ohuen nahkatakin käyttöä saa vielä ootella jonkin aikaa.. :D

 • Haidi

  Ihana asu ja tuo nahkatakki ! Me wants<3
  Itselläni kengät tuottaa ongelmia näillä säillä kun en omista kuin uggit ja syys nahkanilkkurit -.- tässään sitten arvotaan D:

 • Kesätyttö

  Kauniilta näytät, mutta itse kaipaan värejä eli kyllä pitäisi :)! Ehkä ihmiset pelkäävät juuri sitä, etteivät maastoudu niiden harmaiden lumikinosten keskelle, vaan erottuvat massasta. Kesällä taas maastoutuu kai paremmin, kun pukeutuu väreihin. Itse unelmoin hyvinistuvasta oranssista tai kirkaanpunaisesta villakangastakista! Mistähän sellaisen löytäisi…? :)

  Tähän tyyliin:

  http://2.bp.blogspot.com/-ci1t6Qq5YMM/TqXbO0F4SjI/AAAAAAAAEG8/kQJHiTkEi8M/s1600/Olivia_Yellow-Jacket1.jpg

  http://www.contactmusic.com/pics/lf/lfw_mulberry_arrivals_2_190212/olivia-palermo-london-fashion-week-autumnwinter-2012_3738833.jpg

  http://www4.pictures.zimbio.com/mp/CE7FXHhkoXWl.jpg

  Mukavaa viikonloppua!

 • Kiva asu muuten, mutta Ugit ei oikeen mulle kolahtanut tuon asun kanssa… Itse olisin ne vaihtanut mustiin biker-bootseihen :)

 • Musta(valkoinen) asukokonaisuus on vaan upea :)

 • Tosi kiva kokonaisuus :) Ja ah niin ihana tuo sun biker… Ja tosi kiva tuo statement: pitänee taas mennä tonne we stylen sivuille kurkkimaan mitä houkutuksia siellä nyt on… Kävin eilen hiukan pyörimässä kaupoissa mustassa takissa, mustissa saappaissa ja harmaissa farkuissa. Hypistelin mustaa paitaa, kun paikalle saapui pirteä myyjä esittelemään pastellivärejä kevääksi. Katsoin itseäni, katsoin myyjää ja kysyin että vaikuttaisiko hiukan siltä että jotain keväisempää kaivataan ;) Eipä silti, kyllä se tieto keväästä on jo saanut minutkin miettimään että muitakin värejä kuin musta taitaa tosiaan olla olemassa..

 • Nanna

  Ihan kiva asu, mutta kannattaako loskasäässä kulkee uggit jalassa.

  • n

   ita. Hirveän näköiset hyväkuntoisinakin, saati sitten tollaisina littaan poljettuina.

   • pelhamwife

    kannattaa, kun suojaa niitä ja itsehän kävelen vuoden ympäri uggeissa ;) ei ne mikskään mene jos ovat AIDOT.

 • Ihana asu ja aivan upee toi nahkatakki! :) Täällä oli kans eilen ihan kamala loskakeli, mutta nyt näyttäis taas olevan pakkasen puolella :/