CATEGORIES

CopyCat Gwen Stefani

13.1.2013

Yksi suosikkivaatteistani kuluneena talvena on ollut tämä Kiinasta ostamani edullinen kasmir-viitta, jonka esittelin tässä postauksessa. Olen yhdistänyt sen useasti kuvassa näkyvään lipalliseen hattuun, koska minusta se tuo asuun mukaavaa särmää. Tosin mieheni ei pidä tästä seitsemän vuotta vanhasta lakistani laikaan. Jo muutamaan kertaan on hän kysellyt, minne olen parkkeerannut limusiinini…

Selaillessani eilen WhoWhatWear-sivustoa, törmäsin tähän kuvaan ihastuttavasta Gwen Stefanista. Tämähän kävisi melkein CopyCatista? Ja on muuten limusiinikuskin lippa hänelläkin! Tai noh… Omani ei ihan yhtä raamikas ole tattimaisuudellaan, mutta yleisilme on melkoisen yhtenevä.

www.whowhatwear.com

Kuvasta löydät hyvät vinkit siihen, miten käyttää kokoprintillistä asua. Musta viitta rauhoittaa sopivasti vilkasta häkkiruutua, joka on myös hyvin muodikas kuvio tulevana kevätsesonkina. Ja kuten raitojenkin kohdalla: Mustavalkoisuus on pop.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mä taas fiilaan tota hattua ja koko kokonisuutta paljon! mistä hattu on jos saa kysyä? itselläni kohta 8kk Lucababy <3

 • Heidi

  Tuli mieleeni tuosta miehesi kommentista, että voisitko tehdä postauksen muista teidän/tuttaviesi erimielisyyksiä herättävistä vaatevalinnoista? Meillä mm. karvahattu ja velourhuppari (kotikäytössä) ovat tällaisia miehelle inhotusta aiheuttavia vaatekappaleita.

  • Mrs.V

   Loistava idea! :) Kiitos! Pistän korvan taakse! :D

 • mökö

  Ei kun just noin! Pointti ei ole se, onko hattu kamala vai ei, vaan asenne jolla se kannetaan. Tykkään. Tuulta päin vaan, limusiinikuski!!

 • anni

  Miehesi on oikeassa, tuo hattu kamala :D Viitta sen sijaan on todella kaunis.

 • wave

  :D
  Olen sitä mieltä, että vaikka joku asu/vaate olisi jonkun mielestä kyseenalainen (siis hyvän maun rajoissa tietenkin), on sellaisen käyttöön suorastaan velvollinen ihminen joka rohkenee.
  Mielestäni on mukavaa arjen ja juhlankin suolaa se, kun tietää ihmisten ajattelevan “oho, tolla on pokkaa erottua”. Sillä pukeutumisen pippuri on aiheuttaa elämyksiä!

 • Emma

  Sanon samaa kuin Anu, mutta muuten olet hyvin tyylilyyli!

 • Ahhahhaa, miehet ja niiden kommentit. <3

  Hieno lakki. Sano miehellesi, ettei se ymmärrä mitään ;D.

 • Fanni

  Aivan ihana tuo sinun viittasi!<3

  Mulla olisi kysymys koskien sun lv huiveja. Suunnitelmissa itselläni kyseinen huivi ostaa, haluaisin monogram shawlin mieluummin sen kiillottomuuden takia (verrattuna lurexiin)koska huivin haluaisin arkikäyttöön-mutta se laatu…joten ajattelin että olisiko monogram denim shawl kestävämpää laatua?

  Joten varmistaisin vielä että sinun monogram denim shawlit ovat pysyneet hyvinä?:)

  Kiitos paljon jo etukäteen!!!

  • Mrs.V

   Hei minulla on postaus ihan tehty tästä kyseisestä aiheesta! Tuossa sivuni oikeassa sivupalkissa on kohta: “Haku”. Näppäile siihen “Louis Vuittonin huivien laatu” niin sinun pitäisi löytää kyseinen postaus! :) Toivottavasti auttaa!

 • Nipsu

  Edellisillä oli hyviä kommentteja! :) Hattu sopii kyllä sinulle, itse en voisi kuvitella sitä käyttäväni. :D Meillä tytär täytti eilen 1v. ja herkuteltiin kakulla. Onnea teidän puolivuotiaalle pojalle! Hänen päivänasukuvat olisivat kivoja…saisikohan?

 • Jii

  Musta toi lakki sopii sun päähän juuri passelisti! Kaikillehan hatut eivät sovi, joten anna mennä ja tuon tyylisiin asuihin yhdistettynä ei eka mielleyhtymä ole ainakaan limusiinikuskista. ;)

 • eeeja

  Ompas kyllä hauskasti sattunut vahingossa copy cat-asu. :)

  Eikös vain olekin teidän poika tänään puoli vuotta? Onnittelut pikkumiehelle! :) Meidän pikkukulta saa vielä pari viikkoa odotella että saa juhlia puolivuotisia ja ruveta sitten pikkuhiljaa opettelemaan mm. syöttötuolissa istumista <3 ihanaa aikaa tämä, kokoajan oppii pieni uutta.

 • Kivalta näyttää tuo tyyli molemmilla:)

 • Anu

  Huomenta,
  minustakin tuo lakki on kammottava, mutta koska pidän tyylistäsi ja luotan siihen, niin ajattelen itse olevani vain ymmärtämätön juntti :D
  Toivoisin sinulta meille äideille poikasi päivän asua!! Siis ei sellaista mitä voisit hänelle pukea vaan mitä oikeasti olet pukenut.

  Olis tosi kiva!