CATEGORIES

Päivän asu 270709

29.7.2009
Menin sattumalta melko isänmaallisissa väreissä:)
Pidän hirmuisesti tuosta huivistani ja tämän hankinnan myötä olen himonnut huiveja lisää.
Ne vaan tuovat asuun välittömästi jotain pientä kivaa lisää.

Jakku: Zara
Huivi: Alexander McQueen
Sininen toppi: GT
Valkoinen toppi: H&M
Legginsit: Get into rehab
Ballerinat: Fendi
9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Chatrin

  Vielä kun löytäis jostain valkoisen paidan mistä ei näy läpi…

 • Heli

  Kävin eilen VeroModassa ja siellä oli mustia paljettitakkeja, tulit heti mieleen kun näin ne!

 • Mrs. V

  KitKat,ihan totta! Niin vaivatonta ja helppoa!:) Esim koko mustaan asuun lisää jonkun värikkään huivin niin tadaa!:Dbex,hienoa jos siitä on ollut sinulle jotain hyötyä!:) Mutta ikävä kyllä en jatka listaamista enään pitkään. Kyllä, jo muutamalla hieman laadukkaammalla asusteella saa ihmeitä aikaan asun yleisilmeessä. Ihanaa jos muutkin huomaavat sen:) So it's not only in my head:D Kiitos vielä hirmuisesti kauniista sanoistasi, mutta kauneus on katsojassa!:)Heini,mulla on ihan sama! Nyt oli pakko toimia koska toi neuletakki oli juuri sellainen minkä halusin enkä ole vastaavia vielä itse nähnyt missään!! Joten tuttu turvallinen toimintatapa sai nyt jotain uutta:)Jen,voi kiitos! so do I:) Ihanan raikas mielestäni.Ida,kiitos suuresti!:) Tuo huivi tuo asuun paljon!:)MILLA,en ikävä kyllä muista tarkkaa hintaa joten en sitä viitsi tänne sitten laittaa. Hinnan saa kyllä selville Alexander McQueenin sivuilta. Ainakin luulisin?

 • MILLA

  aivan ihana huivi! paljonko jouduit maksamaan siitä? :)

 • Ida

  Tosi raikas, tyylikäs ja rento kokonaisuus!

 • Jen

  Rakastan tuota huiviasi:)

 • Heini

  En ole koskaan tehnyt ostoksia netissä – eikä ole aikomustakaan tulevaisuudessa. Nautin juuri nimenomaan "fyysisestä" shoppailusta, jossa tämän mieltäylentävän euforian kokee kokonaisvaltaisemmin. Netti-shoppailussa lienee puolensa, mutta ne eivät ole minua varten.

 • bex

  kiva että laitat vaatteiden ostopaikat/tai oikeastaan merkit näyville :) tästäki huomaa että sä osaat yhdistellä niin kallista kuin vähän halvempaa-ja lopputuloksena on hurjan kiva ja nätti asu :–)) ja se huivi tuo oikeasti sitä 'jotain' asuun!ainii,sulla on todella nätit kasvonpiirteet ja aivan mahtava tukka :)

 • KitKat AKA Katz

  Mulla iski kevaan aikana huivivillitys ja tuli ostettua niita kaikissa vareissa ja kuvioissa. On totta etta niilla saa helposti asua muutettua ja piristettya. Niin katevaa.