CATEGORIES

Pessimistin ajaton maximekko

24.4.2013

Näyttävät maksimekot hulmuavat varmastikin jo monen kesästä haaveilevan ajatuksissa. Itse ainakin nautin niiden helppoudesta ja mukavuudesta (viimekesäisen pallomahani pelastus!), minkä takia huomaan niihin usein kesäkuukausina pukeutuvani. Olen jo muutaman kesän kaipaillut mustavalkoraidallista maksimekkoa. Alla oleva kuva stylisti Rachel Zoesta ei suinkaan helpottanut mustavalkoraidallista kuumettani. Erotuomarien muodissa parasta on ajattomuus. Melkein joka kesä olen esimerkiksi juurikin tämän naisen päällä nähnyt inspiroivia kokonaisuuksia mustavalkoiseen raitaan yhdistettynä. Toimii vuodesta toiseen.

summer must have dressRaceh Zoe pic here, Runway pic here

1.Shoes, Dolce & Gabbana 575e @ profilefashion.com
2.Bag, Bottega Veneta 3000e @ farfetch.com
3. Striped dress, River Island 40e @ riversisland.co.uk
4. Necklace, Chanel Vintage @ farfetch.com
5. Sunglasses, Gucci 295e @ monnierfreres.co.uk
6. Hat, KN Collection 29,90e @ *stockmann.fi

Muodinluojan tyylistä inspiroituneena, loihdin nettiputiikkien antimista vastaavan kokonaisuuden. Nyt pohdin vakavasti tuon mekon hankkimista River Islandilta. En haluaisi kuulostaa pessimistiltä, mutta Suomen kesäsäillä pitkät hihat ovat varmastikin plussaa…

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anni

  Mulle tulee tästä (hyvällä tavalla) mieleen marimekon tasaraitaInen mustavalkoinen yöpaitani. Se on jäänyt vähälle käytölle ja voisi toimiakin tähän henkeen stailattuna, hatun, maihareden ja ronskin vyön kanssa! :) Kiitos inspiraatiosta!

 • OC

  Aivan ihanat aurinkolasit :)

 • J.E.

  Hei ja ihanaa alkanutta kevättä!

  Trendeistä tuli mieleen, mitä mieltä olet rennosta lenkkari tyylistä? Itselle lenkkarit sopivat vain juoksupolulle, mutta mielenkiinnolla kuulisin mitä mieltä sinä olet, tai miten tällaisen tyylin loisit! Myös perus lippikset tuntuvat olevan nousussa, nekään eivät allekirjoittaneen päähän istu… ;)

  Tuhannesti anteeksi, jos tästä aiheesta olet jo kirjoittanut! Tämä höyrypää ei ainakaan muista nähneensä postausta ko. katutyylistä!

  Kesää odotellessa, J.E.

 • Paremminkin realistin mekko, kuten joku jo aiemmin mainitsi. Sopii Suomen sääoloihin paremmin kuin lyhyet minarit, jos tuleva kesä on yhtä kylmä kuin viime kesä.

  • Mrs.V

   HAhahah. Toisaalta, pelkään, että olen vieläkin pahempi pessimisti, jos totean tässä asiassa olevani realisti? :D Mutta toivottavasti viime kesä (öh? siis mikä? oliko semmoinen viime vuonna?) ei toista itseään…

 • S

  Tosi kiva toi Rachelin mekko! :) Muutenkin kivan rento kokonaisuus. Kelpaisi mullekkin.

  http://www.1beautybox.blogspot.fi

 • Miuliu

  River Islandin mekko on kiva, mutta ensireaktio Rachelin versioon oli “Hui! Marimekon yöpaita!”. :)

 • Joo, mulla on ihan same must have kesälle! Pystyraita olis vielä mielenkiintosempi omalla tavallaan, mutta kaikki raidat kelpais kyllä kunhan vaan sopiva osuis kohalle:)

 • haidi

  Itse hurmaannuin viimekesänä maximekkoihin ja nyt niitä olisikin tarkoitus metsästää kesäksi lisää (; sitä pukeutumisen helpoutta!

 • Emmi L.

  Mä ostin viime kesänä ensimmäinen maximekkoni, ja nyt tilasin Forever21:lta kaksi ihanaa lisää. En malta odottaa, että pääsen niihin pukeutumaan. Ne on täydellisiä käyttää jo nyt keväällä, mutta on myös loistavia kesällä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Katerina Alezandra

  Ihana asu!
  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Ah ihana ihana ihana! Rachel on mun idoli! xx

 • Maaria

  Hehee, pessimistin maximekko, hauska ilmaisu. Toinen vaihtoehto voisi Suomen kesäsäitä ajatellen realistin maximekko. :)

  Minulle tuli mieleen eräs postaustoive. Teit joskus postauksen edellisen kotisi vaatehuoneesta. Mikäli sinulla on nykyisessä kodissasi myös vaatehuone, olisitko haluakas tekemään siitäkin postauksen? Itselläni on vaatehuoneprojekti edessä, joten mielelläni näkisin miten sinä olet omasi järjestänyt. :)

 • Laura

  Tuo riverin mekko on hieno :) mitähän kangasta on? En usko, että pitkät hihat toisi ongelmia..