CATEGORIES

Asos hame

3.8.2009
Niin…
Tilasin mä asosilta jotain muutakin.
Nimittäin mustan hameen kultaisilla yksityiskohdilla.

Lucky me – koko oli taas kuin minulle tehty.
(Tilasin S koon)
Kokeilin hametta vielä tuubitopin kanssa, mistä minä pidin ehkä enemmän.
Nyt vaan kauniita koruja lisäksi ja kokonaisuus on valmis!:)

Kummasta yhdistelmästä sinä pidät enemmän?:)

43 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • pikku-kata

  Tuubitopin kanssa näyttää tosi hyvältä!

 • Ella B

  Joo henkselit taisi olla vähän väärä sana, tuli ekana mieleen, mutta tarkoitin siis OLKAIMIA, taisit tajuta:).

 • i

  Tuubitoppi ehdottomasti :)Just ostin aika samanlaisen asun, valkoinen tuubitoppi ja sit samanmallinen tummansininen hame kultasilla napeilla :D

 • Mrs. V

  ?!?!,mitä nimimerkkisi tarkoittaa?:) Olisi ihana tietää kun vielä kommentoit niin upean ahkerasti!:) Kiitos vielä avusta!:)Soccermom,minusta on ihailtavaa, että kun lapsia astuu kuvaan. niin sitä silti jaksaa vielä huolehtia itsestäänkin! Aika on varmasti kortilla, mutta se että panostaa omaan hyvinvointiin varmasti maksaa itsensä takaisin lasten kanssa:) Joten aivan ihanaa että sinä löydät inspiraatiosi sitten täältä blogeista!:) Ja leggarithan ovat loistavat!:) ei niiden tarvitse tylsät olla!:) Oikein hyvää jatkoa sinulle ja ihanaa että et ole unohtanut itseäsi!:) Se on ymmärtääkseni aikamoinen haaste!:) MillaS,voi kiitos kovasti!:) olen sellaiset 172cm. Joten en mikään pitkä mutta kuitenkin keskivertoa?! pidempi? Ella B,hienoa!:) pitää uskaltaa olla erilainen!:) Kiitos kovasti mielipiteestäsi:) Mutta ei minulla kai henkseleitä ollut?:) Kiitos vielä!:)efface,ihan oikeassa olet. Toinen lukija tuossa aikaisemmin teki myös tuon hyvän päätelmän!:) Kiitos sinulle avusta!:)sintre,mulla on tuossa alla ihan vaan henkkamaukan beessit ja olkaimettomat rintsikat. Tuossa asussa helpottaa kun tuubitopissa (GT) on tupakangas rintojen kohdalla niin se tuo napakkuutta!:) Mutta jos hyviä ja ukevia etsit niin parhaat olenostanut vissiin Funky Ladysta Suomessa? tosin nuo mitkä minulla on henkkamaukasta ovat myös erinomaiset… Pysyyylhäällä ilman mitään ongelmia:)asma,mulla on "pidennykset" mutta itseasiassa mun oma tukka oli pdempi uin itse pidennys kun ne sinne laitettiin. Eli kai tätä voisi sanoa tuuhennokseksi?:) Tuolta tageista ota "hiukset" niin löydät lisää tietoa:)Lilya,kiitos kovasti sinulle ahkera kommentoijani!:) Kiitos sinulle ajastasi!:)anonyymi,voi kiitos kovasti!:) Mä en ole ainakaan vielä päässyt käyttämään tuubia söpön hameen kanssa!:) Itse en ole vielä liikoja nähnyt! Toivottavasti niitä näkyisi enemmän!:)Charlie, hmmmmm….Mikäköhän väri tuon kanssa menisi että näyttäisi vielä raikkaalta…? vaalean keltainen?:DMulta on tulossa pian (kun vaan aikaiseksi saan toteuttaa) niin pari liikuntapostausta:) siinä on pari vinkkiä vatsan kiinteytykseen:) Minusta juoksu auttaa kaikkeen, mutta jos et halua muualta enää kiinteytyä niin ehkä se minun vinkkini voisi toimia…?:)

 • Charlie

  ehdottomasti tuubitoppi mutta kokeilisin viela mielellani kesan kunniaks jotain ravakampaa varia! ja kiva jos liikuntapostauksia tulossa:) :) hei oisko sulla jotain vinkkeja lantion kiinteytykseen? talla hetkella oon 7paivaa viikossa toissa ni en o kayny salilla, mutta silloin kun aktiivisesti liikun niin en ole silti millaan saanut pois noita ylimaarasia sentteja vyotarolta (siita lantion ylapuolelta), kokeillut oon vaikka mita, ainoostaan sillon niita ei oo kun oon ollu ihan ylilaiha, mutta haluaisin pysya terveellisissa mitoissa mutta saada ne sivuextrat pois! hyvaa vkoa!

 • Anonymous

  molemmat käy hyvin, tosinm tuo tuubitoppiversio on aika nähty jo:)

 • Lilya`

  alempi=parempi!

 • asma

  hei hassu kysymys mutta onks sulla ihan omaa hiusta vai pidennykset?:) noi on meinaan ihan unelmat:)

 • sintre

  hei. Millaisia rintaliivejä pidät tuubitopin alla? itse en ole löytäny mistään sellasia jotka tuntuisivat etteivät putoaisi päältää.

 • efface

  Tuubitopin kanssa sopii todella hyvin yhteen, mutta normaalin topin kanssa saa ehkä hieman rennomman vaikutuelman. Joten käyttäisin toppeja tilanteen mukaan. :)

 • Ella B

  Jätän nyt eriävän mielipiteen, sillä mun mielestä henkseleiden kaa on parempi. Tai siis onhan tuo tuubikin tosi kiva, hmm…

 • MillaS

  Todella hyvin sopii molemmat versiot! Saakos kysyä kuinka pitkä olet?=)

 • Soccermom

  Tuubi-yhdistelmä on kauniimpi :)Olen uusi lukija ja voi miten kauniita asuja ym. täällä onkaan! Voi kunpa itsekin omistaisin lyömättömän tyylisilmän, mutta onneksi meikäläiset voivat inspiroitua osaavampien vinkeistä :) Muutenkin oma leggari-linjalle jämähtänyt kotiäiti-lookkini on kummasti virkistynyt sen jälkeen, kun tutustuin muotiblogien ihmeelliseen maailmaan…Ei sieltä hiekkiksen reunalta saa oikein omaan pukeutumiseen mitään ideoita, mutta onneksi näin kotisohvalla surffaten sekin hoituu :D Ja juu, voin tunnustaa…28v. kahden lapsen äiti ja koukussa The Cityyn & Hillsiin :P Joten mukava nähdä asukuvia näiltäkin henkilöiltä!No mutta, tulihan taas vuodatus. Hyvää jatkoa sinulle! :)

 • نورا

  tuuubi topppiiiiiiiiiii <3 ;D

 • Mrs. V

  Emmi,hei ihana!Oon samaa mieltä:)Nelli,I agree!:)Helmi,Minäkin pidän siitä enemmän!:)Anttis,tykkäilin samaa:)live her life,Kauneus on katsojassa! Joten kiitos vaan itsellesi!:)"anonyymi"Sinä olet rakas!:)Sini,näyttää kyllä yllättävän erilaiselta kuin tuon toisen topin kanssa vaikka värikin on sama:DJannika,tiedätkö mä mietin aluun ihan samaa!:D Sitten vaan totesin että piru vie, mä tykkään ja sitten päätin olla ylpeä sen tuomista naisellisista muodoista:DMansikka Sport,I agree!:)weekdays,Molemmat ovat kyllä ihanan raikkaita:) Valkoinen tuo aina valoa kasvoille.ANonyymi,voi kiitos mielipiteestäsi!:)Anonyymi,olen kanssasi samaa mieltä!:)Anonyymi,jotenkin ihanan naisellinen tuon tuubin kanssa?:)kiitos mielipiteestäsi!:)Mona,just kirjoitin samaa:D AInakin meillä on sama maku ja samanlainen silmä:D Kiitos sinulle!:)Anonyymi,voi kiitos sinulle hirmuisesti. Ihanaa jos pidät blogistani ja olen todella otettu jos koet minut kirjoitusteni perusteella mukavaksi:) Ihana että me pidämme samasta tyylistä!:)madison,kiitos kaunis!:) Joo yllätti lopujen lopuksi tuo tilausten onnistuminen mut aika hyvin kun alku ei ollut mikään lupaava:DKiitos vielä!:)Jonna ja Nella,totta, se on hieman erikoisempi, juuri mitä tuo naisellinen hame kaipaa?:)heinis,hei sama kävi mullakin!:D Mutta pidän niistä enemmän näin pienempinä:D Paidat näyttää päälläni täten paremmilta omasta mielestäni:) Heini,voi kiitos kovasti!:)Täytyy kehua hameen leikkausta. Saa heti naisellisemmat muodot:DMJ,oot oikeassa!:) Koruillakin tekee paljon!:) Kiitos tästä hyvästä toteamuksesta!:)Kata,voi ihanaa että joku pitää myös ylemmästä enemmän!:) Mä RRRRakastan tuubitoppeja. Kesällä ihan must hameineen yms ettei jää rajoja:D Anonyymi,olen pahoillani. en halua tuohon vastata vaikka olitkin hyvin asiallinen ja kauniisti kirjoitit:) Koska paino ei minun mielestäni kerro tarpeeksi. Lihas kun painaa enemmän kuin rasva, pituudella on paljon tekemistä, luut voivat painaa enemmän?! (reeeeally not sure if this is true:D) jne. Joten ei kannata luottaa liikaan painoon vaan kaivaa mittanauha esiin ja mittailla kriittisen kohdat!:) Sama kannattaa muistaa kiinteytyksessä ja laihduksessa. Ei se paino vaan mitta!:DLiikuntapostaukset ovat työn alla!:)ANonyymi,kiitos äänestäsi!!:)Anonyymi,Kuule ihan henkkamaukan beessit tukevat ja volkaimettomat rintsikat ovat alla:) Eli ei mitään erikoista. Tuubi oon GTstä, jossa on tuplakangas rintojen kohdalla tuomaan napakkuutta:) Marge,mä olen kanssas samaa mieltä!:)Mindye,Sopii kyllä yllättävän hyvin yhteen. Jotenkin ihanan naisellinen. Totta, voisi mennä mekosta kun kuvia vaan katsoo:DSohvi,oon sinun kanssasi samaa mieltä Sohvi!:)

 • Sohvi

  Täytyy sanoa että tuubitopin kanssa :)

 • Mindye

  Tykkäilen tuosta alemmasta asusta – tuubitopin kanssa hameet kuin sulavat ihanaan kokonaisuuteen :) Kivasti voi myös hämätä mekkotyyliin nämä yhdistellessä!

 • Marge

  Tuubitopin kanssa hame on kivempi :)

 • Anonymous

  Tuubitopin kanssa myös minusta kauniimpi. Saanko kysyä, että minkä moisia rintsikoita käytöt ko. topin kanssa? Näyttää nimittäin tukevalta, vaikka tuubitoppi onkin kyseessä.

 • Anonymous

  tuubitopin kaa ; )))

 • Anonymous

  Kuinka paljon painat?:) En tarkoita tungetella, ihan sillä vaan kysyn kun kroppasi on niin upea:) Liikkumismotivaatiota vähän tähänkin suuntaan…

 • Kata

  Mä taas jotenkin tykkään enemmän ekasta yhistelmästä. En osaa edes sanoa miksi, ehkä koska olen itse arka pitämään tuubitoppeja. Sulle tosin sopii hyvin.Olet jaksanut todella ahkeraan kirjottaa tätä blogia. Olin viikonlopun mökillä ja tänne on tullut taas paljon ihania kirjotuksia! Kiitos kaikista niistä! :)

 • MJ

  Toimii molemmissa, mutta laittaisin tuubitoppi-yhdistelmän juhlavampiin tilaisuuksiin, se tavallinen taas vähän rennompiin :)

 • Heini

  Oi, upea asukokonaisuus! Tuo hame on kuin sinulle tehty :)

 • heinis

  Hame on tosi kiva – molemmissa yhdistelmissä! :) Niin ja btw, olen kateellinen kropastasi! :D Siis jos itse yritän pitää edes jonkinlaista huolta kehostani ja liikkua edes suht säännöllisesti, tissini pienenevät armotta :D

 • Jonna ja Nella

  Taidampa kompata edellisiä :) Tuubitopin kanssa jotenkin ylellisemmän oloinen asukokoisuus.

 • madison

  Mielettoman kaunis hame, ihana! tuubin kans hirmu kiva yhdistelma :)

 • madison

  Mielettoman kaunis hame, ihana! tuubin kans hirmu kiva yhdistelma :)

 • Anonymous

  Hame näyttää tuubitopin kanssa aivan upealta! :) Ja iso kiitos ihanasta blogistasi, postauksesi piristävät aina päivää ja olet todella tyylikäs ja mukavan oloinen :)

 • Mona

  Tuubi :)Tosi kiva ja simppeli asu. Ihanan naisellinen.

 • Anonymous

  tuubitopin kanssa täydellinen :)

 • Anonymous

  Tuubis toimii paremmin :) Hyvältä näyttää.

 • Anonymous

  tuubitoppi todellakin =)

 • weekdays

  Näyttää kivalta kummankin kanssa :)

 • Mansikka Sport

  Tuubi ;)

 • Jannika

  Upeaa :) tykkään molemmista! Itse en ole tuon mallista hametta vielä uskaltanut hankkia, kun takamukseni tuntuu näyttävän siinä niin isolta?! :D Joo tiedän, että se on vain mun päässä. Ehkä rohkaistun näistä sun kuvista ostamaan tuollaisen ;)

 • Sini

  Ehdottomasti tuubitobin kanssa parempi! Ihan kuin tehty tolle hameelle:)

 • Anonymous

  Hei muru!Aivan ihana toi hamekin on!!!!Laitankin sinulle rahat heti tilille neuletakista,sekin näyttää aivan upealta päälläsi!!!!!!!Olet Rakas!!

 • live her life

  Vau, olet tosi kaunis! Ja toi hame sopii sulle hyvin :)

 • Anttis

  Ehdottomasti tuubitopin kanssa :)

 • Helmi

  Tuubin kanssa ehdottomasti!!:)

 • Nelli

  Tuubitoppi! :)

 • Anonymous

  Tuubitopin kanssa aivan ihana yhdistelmä!! Tykkään!! -Emmi