CATEGORIES

Hipanema

17.8.2013

Luonnosten sekaan oli unohtunut postaus Ranskan-matkaltamme. Nimittäin postaus Hipanema-koruista, jotka siskon kanssa ostimme Arcachonin keskustan pienestä putiikista, jonka nimen olen jo ehtinyt unohtaa. Jälkeenpäin näitä koruja googlattuani huomasin, että nehän ovat olleet melkoinen hitti jo jonkun aikaa. Ei mikään ihme. Onhan se todella pirteä ja hauska kesäkoru. Pidän suurista rannekoruröykkiöistä (erityisesti kesällä), mutta niiden pukeminen ja yhteensommittelu on välillä työlästä. Hipanema-koruista erikoisen tekee niiden magneettikiinnike, jonka avulla röykkiön päälle pistäminen ja pois ottaminen käy yhdellä napsautuksella. Pienen pohdinnan jälkeen valitsin mallin nimeltä St.Tropez.

IMG_8529lighroomhipanemajewewlleytrxt IMG_9189lighroom IMG_9191lighroom IMG_8508lighroom IMG_8513lighroom IMG_8534lighroom IMG_8535lighroomPhotos by:Kira Kosonen

Sisko puolestaan valitsi mallin nimeltä Cannes. Hän ehtikin sen jo blogissaan esitellä.

Merkki on kahden Brasiliassa ystävystyneen pariisittaren perustama. Nuoret naiset halusivat kotiin palatessaan tuoda palan Rion väriloistoa ja glamuria mukanaan. Monia herkullisia malleja voit ihailla heidän kotisivuillaan.

Mikä on sinun suosikkisi?

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Roxy=)

  Osaatko sanoa mitä kokoa tuo sun koru on?
  Meinasin kerran tilata Brazilian bikinishopista Hipaneman korun mutta törmäsin tuohon koko-ongelmaan. Jossain blogeissa on aiemminkin näistä koruista ollut mutta kunnon mainintaa koosta en ole nähnyt. Tuolla siis S = 16 cm, M = 17 cm ja L = 18 cm

  • Mrs.V

   Mulla on koko M! S oli liian pieni! :)

 • Mape

  Massilia on suosikkini <3 Kunpa niitä pääsisi hypistelemään täällä suomessakin…

 • Kristiina

  Minä metsästin korua myös kauan ja löysin oman Biarritzini Aix-en-Provencesta. On tosi ihana koru, olisi pitänyt ostaa vielä toinenkin.

 • Elli

  Oi oon ollut niin myöhässä näiden suhteen, siskosi kuvan innostamana aloin niitä pari päivää sitten googletella ja pelkkää sold outia näyttää :( aivan ihania! Ja ylempään kommenttiin kyllä, ainakin minä tykkään käyttää koruja rannalla, koska pukeutuminen on kivaa ja lomailuhan jos mikä on hyvää aikaa tehdä sitä mistä pitää :) tosin hipaneman monaco-korua suunnittelin työasuihinkin jotenkin ujutettavaksi..

 • Emmi L.

  Tosi kivan näköinen koru! Mä löysin kanssa Italiasta siellä ilmeisesti tosi tunnettuja Cruciani-rannekoruja. Ihania kudottuja juttuja, jotka ei paina mitään :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Vähänkö kätevä koru! Oma suosikkini on joko Massilia tai Boa Vista, jotka ovat kylläkin tosi samantyylisiä kuin tuo sun valitsema!

 • Me

  Viitsiikö joku oikeasti käyttää koruja rannalla..?

 • Olen ihastellut kyseisiä koruja sekä sinun, että siskosi ranteissa ja tykkään valtavasti! Hetken kesti tajuta, että nuohan ovat kaikki samassa “strapsissa” kiinni :D ihan älyttömän kätevää! Itsekin tykkää pitää rannekouja ja -renkaita, mutta niiden kiinnittämisessä ja poisottamisessa menee aina oma tovinsa – varsinkin jos sattuu olemaan kotona yksin ja yksikätisenä niitä aukomaan ;) Tällainen menee ehdottomasti hankintalistalle! :)

  Maria / Petite Living

 • Piikku

  Aivan ihania koruja! Todella värikkäitä mutta hyvän maun rajoissa :) Osaatko kertoa pystyykö näitä tilaamaan Suomeen tuolta sivustolta?

 • Mirja Marjoniemi

  St Tropez on suosikkini

 • Ma olinkin jo katsellut tata rannekorua sulla aiemmissa postauksissa, tosi natti! Enka ollut yhtaan tajunnut etta koko systeemi onkin osa yhta korua jonka saa napparasti klippaistua kiinni. Mun kavereilla oli muutamalla noita koruja Ranskassa ja yhta lainailinkin aika ahkeraan, se oli tosi hieno, mutta ei kaveri luopunut omastaan :) Mulla tosin se klipsi joskus aukeni ihan itsestaan vaikken pahemmin riehunutkaan. Tosin koru on niin massiivinen et sen tippumisen onnistui onneksi huomaamaan.

 • Ee

  Eikä! Pakko pistää tilaukseen :)

 • Laura

  Uuh, nuo on hienoja!! :) Kaikkea ne keksii kyllä. Minun suosikki ehdottomasti on Gold.

 • Onpa upean värisiä! :) Tulee kyllä aurinkoa ja hellettä ikävä, kun näitä kuvia katselee.