CATEGORIES

Värillisiä linssejä ja laivoja

18.7.2013

Majesteettiset purjeveneet ovat saapuneet Helsinkiin! Olemme käyneet perheen kanssa (pariinkin otteeseen) ihailemassa toinen toistaan hulppeampia seilaajia, jotka pullistelevat merillä korkeilla ja muhkeilla purjeillaan. Suosittelen ehdottomasti käymään Tall Ships Races -tapahtumassa, joka on parhaillaan käynnissä Hietalahdenrannassa.

IMG_9782lighroomtext

Minulta on kyselty jonkin verran uusista Rayban aviatoreistani, joissa on siniset peililinssit. Ostin oman parini Amsterdamin lentokentältä Ranskasta palatessani, enkä ikävä kyllä tiedä kuka niitä Suomessa nyt myisi? Mutta jos etsit edullisempaa versiota (let’s face it – on varmasti nopesti ohi menevä trendi) tästä aurinkolasitrendistä, niin TSR-tapahtumasta löysimme siskon kanssa pienen kojun, jossa oli vastaavia laseja vaikka missä värissä.

IMG_9568lighroom IMG_9576lighroom IMG_9530lighroom IMG_9545lighroom IMG_9504lighroom IMG_9359lighroom IMG_9542lighroom IMG_9754lighroom IMG_9783lighroom IMG_9765lighroom IMG_9768lighroom IMG_9784lighroom IMG_9785lighroom IMG_9788lighroom
IMG_9776lighroom
IMG_9791lighroom

Pieni koju löytyy Göteborg-laivan (oli muuten mun lemppari) läheisyydestä. Lisää kuvia tapahtumasta tulossa täällä vielä pian sekä sisko paljastaa tulevassa blogissaan(!), mitkä lasit päätyivät tuohon pieneen ruskeaan kassiin.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • wni

  Ainiin! Unohtui vielä pitkään miettimäni kysymys, että millä käsittelet kaikki kuvasi? :)

 • Jonna

  Mitäs ihanaa kynsilakkaa sun siskolla on? :) Mageen väristä!

 • Nanna

  Hurmaava blogi sinulla!!!!
  Löysin “sinut” vasta tänään ja täytyy myöntää että työpäivä on kulunut jotain aivan muuta kun töitä tehden :) Ihania juttujasi lukien ja kauniita kuviasi katsellen ei voi välttyä saamatta pientä inspiraatio kärpäsen puremaa :) varsinkin sisutusjutut ovat aivan superhyper lumoavia!!
  Luen varmasti blogiasi myös jatkossa! Suloista loppukesää sinulle ja perheellesi!

 • HM

  Hei! Olen jo pitkään ihaillut blogisi kuvia (tietenkin myös tekstejä;)) ja aluaisinkin nyt hieman udella sinulta valokuvauksesta. Oletko ottanut nämäkin kuvat Canonin 6D:llä(?)? MIkä kamera sinulla on normaalista käytössä, jos siis joku muu kuin tuo edellä mainitsema. Osaisitko vertailla käyttämiäsi kameroita (Canonin järkkäreitä) kuvauksen ja kuvien puolesta? Olen ostamassa järjestelmäkameraa, mutta malli ja erityisesti objektiivit mietityttävät. Kameran ostaessani haluaisin pärjätä sillä pitkälle tulevaisuuteen, tokihan aina objektiiveja voi päivitellä parempiin.. Millä objektiivilla otat yleisemmin kuvia? Voinko vielä udella objektiivista/objektiiveista, jota/joita käytit lomakuviesi kuvaamiseen? Kiitos, jos jaksat vastata viestiini, siitä olisi minulle suuresti apua! :)

 • Meeri

  Lindexiltä ainakin saa sinisillä peililinsseillä ja hopean värisillä sangoilla varustettuja versioita n.7€:lla :) Itse en raaskinut panostaa kun ajattelin, että ehkä ainakin omalla kohdallani on vain tämän kesän juttu :)

 • San-na

  Mä ostin omat aviatorini noilla turkooseilla peililinsseillä myös ihan tavallisesta optiikko liikkeestä, marssin sisään vain ja pyysin tilaamaan haluami lasit kun niillä ei ollut niitä hyllyssä, meni alle viikkoa ja sain lasini, eli aina kannattaa kysyä vaikka hyllyssä niitä ei olisikaan :)
  niin ja mun sangoissa on merkintä:
  RB 3025 aviator large metal 112/17 58□14 3N
  Käsittääkseni toi 112/17 on toi turkoosien linssien värikoodi?

 • M

  Itse tilasin omat Aviatorit Pilke Optiikan verkkokaupasta. Sieltä löytyy nuilla sinisillä linsseillä ja turkooseilla linsseillä varustettuja Aviatoreja. Myös Nelly ja Zalando myy sinisillä linsseillä varustettuja Aviatoreja.

 • Haidi

  Ooo siskon blogi mahtavaa! :)
  Nuo lasit ovat päälläsi kyllä upeat ja sopivat siskollesikin hienosti! Omaan tyyliini olisivat kyllä liian räväkät (: